Optimus G2 – Full HD i 2 GHz?

poruka: 14
|
čitano: 3.329
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optimus G2 – Full HD i 2 GHz?".
18 godina
neaktivan

Očekujemo konkurenciju u vidu 5.1" ekrana i 2.1GHz procesora.... bla bla {#}

isto sranje kao i tržišna utrka s LCD telkama, tko će napraviti veću i tako u nedogled...

4 0 hvala 0
16 godina

Ma to više nisu telefoni... to su tableti (s ugrađenim GSM-om), samo premali.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovo je po meni prevršilo svaku mjeru, dok je bilo ono oko 4" bilo je taman i dovoljno pregledno.
Sad su ovi mobovi dužine ko cijeli dlan, stvarno preveliko
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne slažem se sa gore napisanim komentarima. Svi ti uređaji su itekako korisni, i dobro je da postoji veliki izbor. Međutim u pradstavljanju ovakvih noviteta prvo se spominje ono manje važno (iako ne nevažno) rezolucija ekrana, a na kraju balade se spominje trajanje baterije što je slaba točka svih smartfone-a.

Vrlo je nazgodno na kraju dana potrošiti bateriju u toku nekog malo dužeg razgovora. Šteta što se proizvođači ne natječu u trajanju baterije na prvom mjestu. To bi mnogima pomoglo u izboru telefona.

8 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ovo je već odavno postala čista perverzija....recimo trenutno imam Samsung GS3 i koji bi ja sada trebao biti frik da idem za 6 mjeseci kupovati novi smartphone, a radi nekih još malo jačih karakteristika kada je i ovo što imam po meni i za mene plafon, a da ne govorimo i o cijeni za isti.

Dakle ovo se očito radi  za 90% frik klijentele sa puno para odnosno platežno nabildane nacije...

-- Kaj buš ti bum i ja --
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Optimus G2 – Full HD i 2 GHz?
logan kaže...

Ovo je već odavno postala čista perverzija....recimo trenutno imam Samsung GS3 i koji bi ja sada trebao biti frik da idem za 6 mjeseci kupovati novi smartphone, a radi nekih još malo jačih karakteristika kada je i ovo što imam po meni i za mene plafon, a da ne govorimo i o cijeni za isti.

Dakle ovo se očito radi  za 90% frik klijentele sa puno para odnosno platežno nabildane nacije...

ja vec odavno preskacem sljedecu genareaciju mobitela... npr imam note i necu kupit note 2 vec cekam note 3 :) 

16 godina
explorer 4 kaže...
Ovo je po meni prevršilo svaku mjeru, dok je bilo ono oko 4" bilo je taman i dovoljno pregledno.

je još zamisli japance,kineze onako malene,, sitne dlanove,  kako to izgleda u njihovim rukama

btw.  

dali na androidu postoji opcija, da se od uređaja napravi HOTSPOT,, pa da se laptopom spoji na smartphone preko WLANa i koristi njegov mobilni internet

16 godina
logan kaže...

po meni su svi luđaci koji kupuju bilo šta ako ti to stvarno ne treba, ako telefon koristiš za SMS i razgovor, definitivno ti ne treba niš više od već postojećeg koji imaš,, a sad da bi kupovao svaki novi koji izađe, to stvarno moram biti budala na kvadrat i treba da me oderu onda samsung, apple, htc i ostali, kad sam takav lik

18 godina
Ziga kaže...

Očekujemo konkurenciju u vidu 5.1" ekrana i 2.1GHz procesora.... bla bla {#}

I 8 jezgri... 4 jezgre su premalo za moderne mobilne OS-ove.

http://www.bug.hr/vijesti/sljedeca-generacija-smartfona-8-jegri/120090.aspx

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
bus kaže...
explorer 4 kaže...

je još zamisli japance,kineze onako malene,, sitne dlanove,  kako to izgleda u njihovim rukama

btw.  

dali na androidu postoji opcija, da se od uređaja napravi HOTSPOT,, pa da se laptopom spoji na smartphone preko WLANa i koristi njegov mobilni internet

Da, opcija dostupna vec odavno. Mislim jos od Androida 2.2.

17 godina
neaktivan
Hotspot postoji od Froya (2.2), ali je tek na Gingerbreadu ispoliran do kraja.

Na novijim uredajima takoder uz njega imas i Wifi Direct, protokol slican ad-hocu samo za mobitele
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina
neaktivan
Jedini nacin da imate "brzi" telefon je sto brzi cpu. Danasnji software je sam po sebi megalomanski i neoptimiziran. Veliki krivac za to su vrlo jaki kompici pa se sve vise programira u neoptimiziranim i "univerzalnim" jezicima. Evo, pocinje manija pisanja u JavaScriptu i HTMLu. Da bi to iole bio upotrebljivo mora se imat mrcinu pod haubom.
E sad, sto da proizvodjac napravi da vas natjera kupit novu napravu? Najjeftinije je stavit brzi cpu i vise memorije, a ogroman (meni potreban ali nezgrapan) ekran je tu da vas vizuelno zadivi. Pisanje softwarea zahtijeva znanje i vrijeme, a time i kosta. Recimo HTCov SenseUI je dobar primjer kako proizvodjaci pisu software.
Trajanje baterije najvise ovisi o OSu i radi toga je MS strahovito ogranicio WP.

2 0 hvala 0
18 godina

Jadni LG...sve njihove najave ostaju najave, ili ako eventualno i stignu na tržište, stignu daleko

nakon najave pa su opet iza drugih

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
thezer0 kaže...
logan kaže...

ja vec odavno preskacem sljedecu genareaciju mobitela... npr imam note i necu kupit note 2 vec cekam note 3 :) 

e bas to! ja sad imam xperiu x10, koja je za danasnje standarde 0, ali u 6. mjesecu ide Sveta Potvrda i tad baka i djed kupuju mobitel....taj ce biti maximum na nasem trzistu, taj ce onda opet drzati nekoliko godina pa cu opet kupiti maximum....

Aventador
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice