Očekujemo konkurenciju u vidu 5.1" ekrana i 2.1GHz procesora.... bla bla 
isto sranje kao i tržišna utrka s LCD telkama, tko će napraviti veću i tako u nedogled...
isto sranje kao i tržišna utrka s LCD telkama, tko će napraviti veću i tako u nedogled...
Ma to više nisu telefoni... to su tableti (s ugrađenim GSM-om), samo premali.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Ne slažem se sa gore napisanim komentarima. Svi ti uređaji su itekako korisni, i dobro je da postoji veliki izbor. Međutim u pradstavljanju ovakvih noviteta prvo se spominje ono manje važno (iako ne nevažno) rezolucija ekrana, a na kraju balade se spominje trajanje baterije što je slaba točka svih smartfone-a.
Vrlo je nazgodno na kraju dana potrošiti bateriju u toku nekog malo dužeg razgovora. Šteta što se proizvođači ne natječu u trajanju baterije na prvom mjestu. To bi mnogima pomoglo u izboru telefona.
Ovo je već odavno postala čista perverzija....recimo trenutno imam Samsung GS3 i koji bi ja sada trebao biti frik da idem za 6 mjeseci kupovati novi smartphone, a radi nekih još malo jačih karakteristika kada je i ovo što imam po meni i za mene plafon, a da ne govorimo i o cijeni za isti.
Dakle ovo se očito radi za 90% frik klijentele sa puno para odnosno platežno nabildane nacije...
Ovo je već odavno postala čista perverzija....recimo trenutno imam Samsung GS3 i koji bi ja sada trebao biti frik da idem za 6 mjeseci kupovati novi smartphone, a radi nekih još malo jačih karakteristika kada je i ovo što imam po meni i za mene plafon, a da ne govorimo i o cijeni za isti.
Dakle ovo se očito radi za 90% frik klijentele sa puno para odnosno platežno nabildane nacije...
ja vec odavno preskacem sljedecu genareaciju mobitela... npr imam note i necu kupit note 2 vec cekam note 3 :)
je još zamisli japance,kineze onako malene,, sitne dlanove, kako to izgleda u njihovim rukama
btw.
dali na androidu postoji opcija, da se od uređaja napravi HOTSPOT,, pa da se laptopom spoji na smartphone preko WLANa i koristi njegov mobilni internet
po meni su svi luđaci koji kupuju bilo šta ako ti to stvarno ne treba, ako telefon koristiš za SMS i razgovor, definitivno ti ne treba niš više od već postojećeg koji imaš,, a sad da bi kupovao svaki novi koji izađe, to stvarno moram biti budala na kvadrat i treba da me oderu onda samsung, apple, htc i ostali, kad sam takav lik
I 8 jezgri... 4 jezgre su premalo za moderne mobilne OS-ove.
http://www.bug.hr/vijesti/sljedeca-generacija-smartfona-8-jegri/120090.aspx
je još zamisli japance,kineze onako malene,, sitne dlanove, kako to izgleda u njihovim rukama
btw.
dali na androidu postoji opcija, da se od uređaja napravi HOTSPOT,, pa da se laptopom spoji na smartphone preko WLANa i koristi njegov mobilni internet
Da, opcija dostupna vec odavno. Mislim jos od Androida 2.2.
Jadni LG...sve njihove najave ostaju najave, ili ako eventualno i stignu na tržište, stignu daleko
nakon najave pa su opet iza drugih
ja vec odavno preskacem sljedecu genareaciju mobitela... npr imam note i necu kupit note 2 vec cekam note 3 :)
e bas to! ja sad imam xperiu x10, koja je za danasnje standarde 0, ali u 6. mjesecu ide Sveta Potvrda i tad baka i djed kupuju mobitel....taj ce biti maximum na nasem trzistu, taj ce onda opet drzati nekoliko godina pa cu opet kupiti maximum....