pogledao slike, i na prvi pogled izgleda privlačno ... ali onda ... refleksija od satića na ... TRAVI ?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledao slike, i na prvi pogled izgleda privlačno ... ali onda ... refleksija od satića na ... TRAVI ?!
Glazirana trava :D
A kolika je cijena bez ugovora?
E ovo bi vec moglo pomoci LG-u da se izvuce iz problema koje ima na tržištu mobitela višeg razreda.
Po svim testiranjima i slikama koje sam vidio ovaj mobitel bi mogao potuci svaki HTC ili Samsung
trenutno dostupan, a ova trava je najmanji problem 
A kolika je cijena bez ugovora?
499 funti je cijena u slobodnoj prodaji
mmm, zvuci primamljivo i baš sam neki dan komentirao kako tim telefonima fali samo malo jači cpu + neka vrsta digitalnog izlaza i evo ti bešumnog media playera koji streama filmove wirelessom sa lokalnog NAS-a :) hmm, još da ima lan...
ma kakav lan.. to treba preskočit it drito optiku u mobitel :D
Cak je i Asus nalazio bolje cure za reklamu...
mmm, zvuci primamljivo i baš sam neki dan komentirao kako tim telefonima fali samo malo jači cpu + neka vrsta digitalnog izlaza i evo ti bešumnog media playera koji streama filmove wirelessom sa lokalnog NAS-a :) hmm, još da ima lan...
Motorola Atrix ima dok konzolu samo je pitanje ako će doći na Europsko tržište. Spojiš eksterni disk na microUSB port i HDMI na TV i pičojka.. :D Bilo bi još bolje da su predstavili i dok ali i to će prije ili kasnije većina isporučivati u paketu.
Do dvojezgrenih procesora smo došli, a i do bežicnog strimanja glazbe i videa.
Po meni sad fale samo još 2 stvari:
1)veliki ekrani na mobitelima koji se mogu po potrebi savijati/smanjivati.
Npr.Uređaj velicine 3" koji ima ekran 7-10". U javnom prijevozu, gužvi i sl.korstiš ga sa 3"
i za vecinu "osnovnih stvari" dovoljno. Dođeš na posao, doma, školu, fax.. raširiš ga
i imaš više nego funkcionalni tablet. A u džepu ti je uvijek, ni ne osjetiš njegove dimenzije..
2) Baterije se razvijaju ali jakoo sporo. Prije 10god mobiteli su imali 600-700mAh-a,
da bi danas nakon tih dugih 10god tek poduplali na 1500mAh-a kod najjacih.
Naravno da ti najjaci imaju i najvece ekrane i najjace procesore koji i najjace trose.
Tako da ovisno o navikama i kvaliteti uređaja/OS-a na jednom punjenju se izdrži
1-5 dana (tko može 5 ili cak više svaka mu cast).
Ugl.tu ima prostoru napretku ali zasad još nema revolucionarnih a jeftinih rješenja.
Eventualno neki solarni paneli što je bilo na par mobitela, ali nažalost tu se nije išlo dalje 
Ono što želim reci da bez ove dvije komponente nema pravog napretka koliko god šminkali
OS-ove, izmišljali kreativna imena mobitelima, dodavali jezgri, mpx kamere, razne (a)socijalne
mreže i sl. Dok se u tim podrucjima ne pomaknemo naprijed mobitel od prije godinu/dvije
il koji dolazi za godinu/dvije ce biti slicni, malo osjetljiva razlika u brzini i specifikacijama
(ocito jedino one i brojke u njima prodaju mobitele - Nažalost) 
Baš dobro što nimalo ne liči na iPhone. 
---
Opako me zanima kakva se grafika može iscijediti iz ovoga.
jeli se to samo meni cini
ili svi ovi noviji android high end telefoni
izgledaju genericki
tj. svi su isti
jeli se to samo meni cini
ili svi ovi noviji android high end telefoni
izgledaju genericki
tj. svi su isti
Pa kad si praktički prisiljen imati veliki ekran osjetljiv na dodir nemožeš baš puno stvari izmišljati. Osobno mislim da je jedino Sony Ericsson uspio predstaviti nešto drugačije (Arc) ali ni tu se nemože nešto puno dodati.
je, ali pogledaj npr
motorola atrix
htc inspire
galaxy 2
lg optimus 2x
desire hd...
ko jaje jajetu
tesko je dizajnirati kad imas veliki ekran
ali mogu se barem potrudit
ili ponudit neku drugu boju od crne
od svih ovih navedenih makni ime prozivodaca
i neces znat koji je mobitel