Optimus 2X kreće u prodaju

poruka: 14
|
čitano: 2.065
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optimus 2X kreće u prodaju".
16 godina
neaktivan

pogledao slike, i na prvi pogled izgleda privlačno ... ali onda ...   refleksija od satića na ... TRAVI ?!

:)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optimus 2X kreće u prodaju
zoran123456 kaže...

pogledao slike, i na prvi pogled izgleda privlačno ... ali onda ...   refleksija od satića na ... TRAVI ?!

Glazirana trava :D

18 godina

A kolika je cijena bez ugovora?

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ovo bi vec moglo pomoci LG-u da se izvuce iz problema koje ima na tržištu mobitela višeg razreda.

Po svim testiranjima i slikama koje sam vidio ovaj mobitel bi mogao potuci svaki HTC ili Samsung 

trenutno dostupan, a ova trava je najmanji problem {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

A kolika je cijena bez ugovora?

499 funti je cijena u slobodnoj prodaji

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina

mmm, zvuci primamljivo i baš sam neki dan komentirao kako tim telefonima fali samo malo jači cpu + neka vrsta digitalnog izlaza i evo ti bešumnog media playera koji streama filmove wirelessom sa lokalnog NAS-a :) hmm, još da ima lan...

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma kakav lan.. to treba preskočit it drito optiku u mobitel :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Cak je i Asus nalazio bolje cure za reklamu...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
zbuzanic kaže...

mmm, zvuci primamljivo i baš sam neki dan komentirao kako tim telefonima fali samo malo jači cpu + neka vrsta digitalnog izlaza i evo ti bešumnog media playera koji streama filmove wirelessom sa lokalnog NAS-a :) hmm, još da ima lan...

Motorola Atrix ima dok konzolu samo je pitanje ako će doći na Europsko tržište. Spojiš eksterni disk na microUSB port i HDMI na TV i pičojka.. :D Bilo bi još bolje da su predstavili i dok ali i to će prije ili kasnije većina isporučivati u paketu.

16 godina
neaktivan

Do dvojezgrenih procesora smo došli, a i do bežicnog strimanja glazbe i videa.

Po meni sad fale samo još 2 stvari:

1)veliki ekrani na mobitelima koji se mogu po potrebi savijati/smanjivati.

Npr.Uređaj velicine 3" koji ima ekran 7-10". U javnom prijevozu, gužvi i sl.korstiš ga sa 3"

i za vecinu "osnovnih stvari" dovoljno. Dođeš na posao, doma, školu, fax.. raširiš ga

i imaš više nego funkcionalni tablet. A u džepu ti je uvijek, ni ne osjetiš njegove dimenzije..

2) Baterije se razvijaju ali jakoo sporo. Prije 10god mobiteli su imali 600-700mAh-a, 

da bi danas nakon tih dugih 10god tek poduplali na 1500mAh-a kod najjacih.

Naravno da ti najjaci imaju i najvece ekrane i najjace procesore koji i najjace trose.

Tako da ovisno o navikama i kvaliteti uređaja/OS-a na jednom punjenju se izdrži

1-5 dana (tko može 5 ili cak više svaka mu cast).

Ugl.tu ima prostoru napretku ali zasad još nema revolucionarnih a jeftinih rješenja.

Eventualno neki solarni paneli što je bilo na par mobitela, ali nažalost tu se nije išlo dalje {#}

Ono što želim reci da bez ove dvije komponente nema pravog napretka koliko god šminkali

OS-ove, izmišljali kreativna imena mobitelima, dodavali jezgri, mpx kamere, razne (a)socijalne

mreže i sl. Dok se u tim podrucjima ne pomaknemo naprijed mobitel od prije godinu/dvije 

il koji dolazi za godinu/dvije ce biti slicni, malo osjetljiva razlika u brzini i specifikacijama

(ocito jedino one i brojke u njima prodaju mobitele - Nažalost) {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Baš dobro što nimalo ne liči na iPhone. {#}

---

Opako me zanima kakva se grafika može iscijediti iz ovoga.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 14:28 (Random.).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli se to samo meni cini

ili svi ovi noviji android high end telefoni

izgledaju genericki

tj. svi su isti

tu sam samo radi vijesti o apple-u
18 godina
neaktivan
apoteka kaže...

jeli se to samo meni cini

ili svi ovi noviji android high end telefoni

izgledaju genericki

tj. svi su isti

Pa kad si praktički prisiljen imati veliki ekran osjetljiv na dodir nemožeš baš puno stvari izmišljati. Osobno mislim da je jedino Sony Ericsson uspio predstaviti nešto drugačije (Arc) ali ni tu se nemože nešto puno dodati.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
15 godina
neaktivan

je, ali pogledaj npr

motorola atrix

htc inspire

galaxy 2

lg optimus 2x

desire hd...

ko jaje jajetu

tesko je dizajnirati kad imas veliki ekran

ali mogu se barem potrudit