Office 10 na javnom ispitivanju

poruka: 14
|
čitano: 2.808
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Office 10 na javnom ispitivanju".
18 godina

Evo jedva cekamo da izadje Office 10. Ja ne mogu spavati nocima. Pogotovo kad vidim novitete koje donosi.

Stvarno ne znam kako ih nije stid i pricati o izlasku novog Offica? Kreteni to izdaju skoro svake godine, a jos veci kreteni to kupuju. Nekad covjek pomisli da treba kupovati i imati licence legalno, al kad vidi ovako kretene onda je bolje da se ne kupuju.

Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nisam odavno pročita kretenskiji komentar.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

1 0 hvala 0
17 godina

Zasto bi si ti to mora kupit? Vjerovatno sve sta radis u txt dokumemtu mozes sve radit i u wordpadu. Nitko te ne tjera da kupis nove windowse, novi office, novi photoshop jer ti ne treba jer ne iskoristavas ni 5% njihovih opcija.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Office 10 na javnom ispitivanju

Ova kriza ce ti odgovoriti na pitanje. Ovo je cisto nagomilavanje proizvoda.

17 godina

Opet te pitam... Jel ti to moras kupiti? Hoces kupit svaki auto koji VW izda?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adin kaže...

Evo jedva cekamo da izadje Office 10. Ja ne mogu spavati nocima. Pogotovo kad vidim novitete koje donosi.

Stvarno ne znam kako ih nije stid i pricati o izlasku novog Offica? Kreteni to izdaju skoro svake godine, a jos veci kreteni to kupuju. Nekad covjek pomisli da treba kupovati i imati licence legalno, al kad vidi ovako kretene onda je bolje da se ne kupuju.

Ti si nesto pobrkao ha? :) Ako se ne varam, trenutna verzija officea je izasla 2006, a ne svake godine... to ne bi vrijedilo ni da se odnosilo na SP.
18 godina
neaktivan

Office 10 je izašao 2001. godine, a pozatiji je kao Office XP... :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fakat su ovi Bugovci u banani.

Office 10 = Office XP (cca. 2001)

Office 11 = Office 2003

Office 12 = Office 2007

Ovo o čemu oni pričaju je valjda office 13...

17 godina
neaktivan

A skužio sam...

vijest je o Office-u 2010, pa su dečki skratili na Office 10 Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2009 12:18 (darkwanderer).
18 godina

Office 14, nema trinaestice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darkwanderer kaže...

A skužio sam...

vijest je o Office-u 2010, pa su dečki skratili na Office 10 Smijeh

pa to je i mene zbunilo, a valjda su skratili 2010 na 10, ali opet to nije u redu. ovo je zapravo 13. office, ali nosit će oznaku 14 samo zbog praznovjerja, što i nije prvi slučaj u razvoju softvera
Tkojesmojetipkovniceukraorazmaknicu(Space),nekamijehitnovrati.
17 godina
neaktivan

Ja nisam instalirao ni ovaj 2007, na 2003. sam, a oni vec planiraju 2010.

Onda cu vjerojatno sa 2003. prebaciti se na 2010.

Pretpostavljam da 2010. nece imati neke znacajnije promjene u usporedbi sa 2007.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zainteresirani za testiranje Microsoft Office 2010 Technical Previewa mogu se prijaviti na ovoj stranici.

0 0 hvala 1
17 godina

Upravo sam isprobao Office 2010. Postoje neke sitnije izmjene u izgledu samog Offica u skladu s promjenama u Windowsima 7 u odnosu na Vistu.

Office button sada je manji i više nije okrugao. Menu koji se dobije njegovim pokretanjem sada ide preko cijelog ekrana.

Prozorčić koji se prikazuje pri pokretanju nekog od programa ima novi, ljepši izgled, a samo pokretanje programa traje puno kraće nego je slučaj s Officom 2007, toliko kraće da se Excel otvara trenutno, a Wordu treba manje od sekunde.

Programi koji su u Officu 2007 imali klasični izbornik (Publisher, Outlook, Visio) sada su dobili traku kakvu imaju i Word ili Excel.

I najbolje od svega je da postoji i 64-bitna verzija.

Instalacijom Offica 2010 se u alatnoj traci pojave dva smajlića, pritiskanjem kojih se može Microsoftu poslati svoje pozitivno ili negativno mišljenje o novom Officu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 18:16 (klimama).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice