Šok i nevjerica! Tko bi rekao?!
Did I say that outloud?! 
Šok i nevjerica! Tko bi rekao?!
Did I say that outloud?! 
Odgođen baš u vrijeme kad ću nadograđivat komp, tako što sam mogao imat spremno sad ću žurit skidat. hehe
O ne, kaj cemo sad
? Pa ne mogu vjerovat (di mi je sad onaj smajlic koji se valja po podu od smijeha :))) )
Samo me zanima koje će sve funkcionalnosti Win 7 biti uključene u taj SP2 
Tia bi reći da dok Microsoft izda SP2 doći će Win 7 ... ali ne želim biti toliki optimist pa neću to reći...
Meni nije jasno kak taj majkrosoft stalno neke odgode pa opet odgode. kak nemože ko neka normalna firma ljepo imat zacrtan plan. ko da neke seljačine rade pa kad bude biće. al svejedno taj sp2 će ionak bit smeće. biće bugfix i neke sitne mogućnosti dodane. nisu ludi da ugroze prodaju 7ice.
Odgode su normalna svar kad se nešto razvija. Vrlo teško je odrediti rokove i poštovati ih. Rokove određuju manageri koji često pojma nemaju koliko je vremena potrebno za nešto. Zato i imamo kasnije probleme u eksploataciji proizvoda, ne samo sftverskih. Bolje je odgoditi nešto i izači sa gotovim proizvodom nego forsirati rok i izači sa poluproizvodom koji kasnije treba krpati. Dobar primjer a koji nema veze je Arena, ispoštovani su rokovi pred kamerama ali se radilo još danima poslije, zapravo u neku ruku nije ni dovršena.
Primjera štetnosti poštivanja rokova ima na pretek. No sa druge strane, nije dobro imati previše fleksibilne rokove jer onda se radnici ulijene pa se proizvod čeka godinama. Netko je spomenuo Duke Nukem?
Baš me zanima dali će i ova tema postat pljuvačnica po VISTI!! Hm.........
meni to ništa ne znači. nisam koristio vistu ni bez sp1 ni sa sp1 i neću koristi ni sa sa sp2 kad izađe
Ovde nesto smrdi,ovi iz Redmonda namerno se prave mutavi.
A sad malo mistike :) ,ili ce SP2 toliko poboljsati Vistu da bi se ova priblizila Win 7 (sto je rano reci...pogotovo sto 7 je jos beta)
i drugo,ovi 100% ce izbaciti SP2 nakon WIN 7 RC1
drugi razlog ne vidim,osim sto IE8 i WMP 12 nisu jos gotovi...ko ce ga znati
Ma SP2 će jako približiti VIstu 7mici 100%, no ipak će se 7mica bolje prodavati jer samo ime 'Vista' budi loša sjećanja na lansiranje polufunkcionalnog OS-a. Trenutačno je Vista itekako zreli proizvod i vrlo stabilan i funkcionalan OS (po meni bolji od XP-a), ali ljudi pružaju otpor jer su ovce.. lako ih se 'kondicionira' na nešto putem foruma, napisa po netu i loših kritika, pa iako se sve te kritike odnose na Vistu od prije nešto više od godine dana (i dosta prije SP-a 1), ekipa svejedno tupi po tome kak Vista ništa ne vrijedi - LOL 
Samo se nasmijem sebi u brk, te nastavljam koristiti odličnu Vistu Ultimate 64bit s kojom mi je stroj prije nepunih godinu dana 'prodisao punim plućima' 
P.S. Na XP se više nebih vratio nikako, osim na kakvom laptopu za Office 2003 i surfanje netom..
Jedva čekam taj SP2. Nadam se da će bar još u finalnoj verziju donijet DX11.
te nastavljam koristiti odličnu Vistu Ultimate 64bit s kojom mi je stroj prije nepunih godinu dana 'prodisao punim plućima' 
P.S. Na XP se više nebih vratio nikako, osim na kakvom laptopu za Office 2003 i surfanje netom..
A ostavio sam ga, navodno, samo dok malo skoknem na Vistu x64 da isprobam SP1, pa ću se vratiti - i tako ostao na Visti i zabravio na WinXP. te nastavljam koristiti odličnu Vistu Ultimate 64bit s kojom mi je stroj prije nepunih godinu dana 'prodisao punim plućima' 
A ostavio sam ga, navodno, samo dok malo skoknem na Vistu x64 da isprobam SP1, pa ću se vratiti - i tako ostao na Visti i zabravio na WinXP.Samo me zanima koje će sve funkcionalnosti Win 7 biti uključene u taj SP2 

Samo me zanima koje će sve funkcionalnosti Win 7 biti uključene u taj SP2 
Trenutačno je Vista itekako zreli proizvod i vrlo stabilan i funkcionalan OS (po meni bolji od XP-a), ali ljudi pružaju otpor jer su ovce.. lako ih se 'kondicionira' na nešto putem foruma, napisa po netu i loših kritika, pa iako se sve te kritike odnose na Vistu od prije nešto više od godine dana (i dosta prije SP-a 1), ekipa svejedno tupi po tome kak Vista ništa ne vrijed