Odgođen Vista SP2?

poruka: 19
|
čitano: 2.514
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođen Vista SP2?".
18 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

Šok i nevjerica! Tko bi rekao?!

Did I say that outloud?! Šutim

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

Odgođen baš u vrijeme kad ću nadograđivat komp, tako što sam mogao imat spremno sad ću žurit skidat. heheSmijeh

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2009 19:21 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odgođen Vista SP2?

O ne, kaj cemo sad Smijeh ? Pa ne mogu vjerovat (di mi je sad onaj smajlic koji se valja po podu od smijeha :)))  )

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
18 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

Samo me zanima koje će sve funkcionalnosti Win 7 biti uključene u taj SP2 Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Odgođen Vista SP2?

Tia bi reći da dok Microsoft izda SP2 doći će Win 7 ... ali ne želim biti toliki optimist pa neću to reći...Smijeh

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

Meni nije jasno kak taj majkrosoft stalno neke odgode pa opet odgode. kak nemože ko neka normalna firma ljepo imat zacrtan plan. ko da neke seljačine rade pa kad bude biće. al svejedno taj sp2 će ionak bit smeće. biće bugfix i neke sitne mogućnosti dodane. nisu ludi da ugroze prodaju 7ice.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odgođen Vista SP2?

Odgode su normalna svar kad se nešto razvija. Vrlo teško je odrediti rokove i poštovati ih. Rokove određuju manageri koji često pojma nemaju koliko je vremena potrebno za nešto. Zato i imamo kasnije probleme u eksploataciji proizvoda, ne samo sftverskih. Bolje je odgoditi nešto i izači sa gotovim proizvodom nego forsirati rok i izači sa poluproizvodom koji kasnije treba krpati. Dobar primjer a koji nema veze je Arena, ispoštovani su rokovi pred kamerama ali se radilo još danima poslije, zapravo u neku ruku nije ni dovršena.

Primjera štetnosti poštivanja rokova ima na pretek. No sa druge strane, nije dobro imati previše fleksibilne rokove jer onda se radnici ulijene pa se proizvod čeka godinama. Netko je spomenuo Duke Nukem?

0 0 hvala 0
18 godina
Odgođen Vista SP2?

Baš me zanima dali će i ova tema postat pljuvačnica po VISTI!! Hm.........

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

meni to ništa ne znači. nisam koristio vistu ni bez sp1 ni sa sp1 i neću koristi ni sa sa sp2 kad izađe

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

Ovde nesto smrdi,ovi iz Redmonda namerno se prave mutavi.

A sad malo mistike :) ,ili ce SP2 toliko poboljsati Vistu da bi se ova priblizila Win 7 (sto je rano reci...pogotovo sto 7 je jos beta)

i drugo,ovi 100% ce izbaciti SP2 nakon WIN 7  RC1

drugi razlog ne vidim,osim sto IE8 i WMP 12   nisu jos gotovi...ko ce ga znati

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Odgođen Vista SP2?

Ma SP2 će jako približiti VIstu 7mici 100%, no ipak će se 7mica bolje prodavati jer samo ime 'Vista' budi loša sjećanja na lansiranje polufunkcionalnog OS-a. Trenutačno je Vista itekako zreli proizvod i vrlo stabilan i funkcionalan OS (po meni bolji od XP-a), ali ljudi pružaju otpor jer su ovce..   lako ih se 'kondicionira' na nešto putem foruma, napisa po netu i loših kritika, pa iako se sve te kritike odnose na Vistu od prije nešto više od godine dana (i dosta prije SP-a 1), ekipa svejedno tupi po tome kak Vista ništa ne vrijedi - LOL Smijeh

Samo se nasmijem sebi u brk, te nastavljam koristiti odličnu Vistu Ultimate 64bit s kojom mi je stroj prije nepunih godinu dana 'prodisao punim plućima' Namigiva

P.S. Na XP se više nebih vratio nikako, osim na kakvom laptopu za Office 2003 i surfanje netom..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Odgođen Vista SP2?

Jedva čekam taj SP2. Nadam se da će bar još u finalnoj verziju donijet DX11.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

te nastavljam koristiti odličnu Vistu Ultimate 64bit s kojom mi je stroj prije nepunih godinu dana 'prodisao punim plućima' Namigiva

P.S. Na XP se više nebih vratio nikako, osim na kakvom laptopu za Office 2003 i surfanje netom..

Potpisujem.

Nedavno sam se sjetio da na jednoj particiji imam WinXP, pa pomislih da to obrišem Osmijeh A ostavio sam ga, navodno, samo dok malo skoknem na Vistu x64 da isprobam SP1, pa ću se vratiti - i tako ostao na Visti i zabravio na WinXP.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
Dado_ZG78 kaže...

te nastavljam koristiti odličnu Vistu Ultimate 64bit s kojom mi je stroj prije nepunih godinu dana 'prodisao punim plućima' Namigiva

Potpisujem.

Nedavno sam se sjetio da na jednoj particiji imam WinXP, pa pomislih da to obrišem Osmijeh A ostavio sam ga, navodno, samo dok malo skoknem na Vistu x64 da isprobam SP1, pa ću se vratiti - i tako ostao na Visti i zabravio na WinXP.

Vista je po meni najbolji os i mislim da je netreba više poboljšavat u pogledu perfomansi. Nažalost, ja nemam baš komp dobar za nju (iz singa) i sporija mi je oko 40%. Ali nema veze, ona je za mene Grand Prix.
Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 8:28 (UPDaTEa ŽeljaN).
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Samo me zanima koje će sve funkcionalnosti Win 7 biti uključene u taj SP2 Namigiva

Fakat. Cool

Kako god, ne planiram kupovat' Windows 7, Vista mi radi sasvim ok.
17 godina
protjeran
escobar_ kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Bluetooth 2.1, (vjerovatno, ali još nije rečeno) DX11.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2009 11:22 (UPDaTEa ŽeljaN).
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

je, sa SP2 dolazi dx11. kolko sam cuo, dx10 graficke ce podrzavat novi dx.
17 godina
protjeran
nadimak888 kaže...
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

je, sa SP2 dolazi dx11. kolko sam cuo, dx10 graficke ce podrzavat novi dx.
  Ja sam čuo da će DX10.1 grafičke podržavat novi API, ali posle su to iz ATi-a demantirali, tako da ništa od starog hardvera neće podržavati DX11.
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Trenutačno je Vista itekako zreli proizvod i vrlo stabilan i funkcionalan OS (po meni bolji od XP-a), ali ljudi pružaju otpor jer su ovce..   lako ih se 'kondicionira' na nešto putem foruma, napisa po netu i loših kritika, pa iako se sve te kritike odnose na Vistu od prije nešto više od godine dana (i dosta prije SP-a 1), ekipa svejedno tupi po tome kak Vista ništa ne vrijed

Neću se ni truditi sporiti stabilnost Viste. Međutim, investirati novce u novi OS, koji donosi nekoliko noviteta, objektivno savršeno nepotrebnih, dok XP vrti sve potrebne programe je, naporosto ludost.
Što bih dobio da se ovaj tren odlučim za nabavku osam novih licenci Viste za svako računalo u firmi? Ništa! Već sami omjer inputa/outputa govori o promašenosti takve investicije.

Kada govorimo o tech-pomodarima, onda je Vista savršen proizvod za njih. Takvoj grupi kupaca parametri poput stabilnost/cijene/iskoristivosti sustava ne igraju apsolutno nikakvu ulogu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice