Nvidia ruši Vistu

poruka: 93
|
čitano: 17.106
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia ruši Vistu".
17 godina
RE: Nvidia ruši Vistu
PClover kaže...

Ma dajete, ja vec godinu dana imam ATI-jevu graficku, isprobao sam apsolutno sve drajvere koji su ikad izasli za tu i njoj slicne kartice, reinstalirao sam widojse milion puta(razne verzije), smrad mi se jos dan danas zna smrznuti bas kad se najbolje zabavljam. S nVidijom nisam imao ni 1% problema koje sad imam. Trenutno stedim za kupnju nove nVidije.
To ovisi o tvojoj cjelokupnoj konfiguraciji. Ja već godinama (jedno 8 godina) kupujem većinom ati (imao sam jednu godinu nvidiju) i nikad, ali baš nikad nisam imao nekih problema sa zamrzavanjem ili driverima....

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia ruši Vistu

Hm na visti sam nekih 4 dana i moram priznati da mi se tri puta srušila imam racunalo bazirano na AMD 780g čipsetu sa ATI driverima 8.12.Nisam pametan .

16 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Imam dva kompa s ATI grafama i istina imao sam problema... Ništa ogormno ali 7 dana me zabebavalo i mučio sam se s tim i skidao razno razne gluposti. Sada je ok jer sam naucil kaj trebam napraviti i to je to. A dobit cu sad Zotac GTX260 AMP2 pa bum vidil i tu nVIdiju iako je moj frend imao problem s nVidijom (doduše ne s 2xx generacijom).

Tako da u svakom slucaju novi driver bi trebali performans dizati ali ne na ustap stabilnosti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice