Novi Firefox za Android

poruka: 20
|
čitano: 4.047
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Firefox za Android".
17 godina
Novi Firefox za Android

Sve navedeno ima i Chrome, nažalost još uvjek u beti, osim flasha.

I to samo za android 4.x

Valjda će sve ispeglati za konačno izdanje.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Firefox za Android

Za Firefox piše da podržava android 2.2 i novije a meni se neće instalirati iako imam 3.2

Kaže da moj tablet Acer Iconia A501 nije podržan. WTF??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Novi Firefox za Android
jastreb kaže...

Za Firefox piše da podržava android 2.2 i novije a meni se neće instalirati iako imam 3.2

Kaže da moj tablet Acer Iconia A501 nije podržan. WTF??

To i meni javlja na Acer A500 sa ICS-om (4.0.3)

Na SGS2 sve uredno radi...

Galaxy S2 @ Hydra 1.4.1, Fluxxi xx.0.2-beta9 kernel
17 godina
neaktivan
Novi Firefox za Android

Hmm, nešto su bili spominjali da na verziji za tablete još uvijek rade. Možda je štos u tome da ova verzija koja je sad dostupna radi samo na smartfonima?

1 0 hvala 1
17 godina

Zanimljivo kako na tabletu kad pregledavate Google Play market ne izbacuje aplikacije koje nisu kompatibilne s tim uređajem, kao što je sada slučaj s ovim browserom, dok na PC-u ako ste logirani kao na tabletu izbaci rezultat pretrage ali kaže ove aplikacija nije kompatibilna s vašim tablet uređajem.

16 godina
neaktivan
Novi Firefox za Android
HTC Desire. android 2.2.2
Inače imam instaliran firefox , od danas ga na google playu desire ne nalazi niti je u notifikacijama kao instalirana aplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nik_02 kaže...
HTC Desire. android 2.2.2
Inače imam instaliran firefox , od danas ga na google playu desire ne nalazi niti je u notifikacijama kao instalirana aplikacija.

2.2.2 nesrećo?

14 godina
Novi Firefox za Android

Ista stvar na xoomu ics. Mogli su bar srediti podršku za tablete pa onda sve zajedno izdati. Ovo je iritantno. Baš sam se ponadao da ću napokon moć izbaciti defaultni browser iz uporabe (koji je čist solidan, al pošto na kompu koristim firefox, sync passworda i bookmarka mi olakšava život) obzirom na podršku za flash, i onda niš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi Firefox za Android

Mobilna verzija Fajerfoksa 14 nije optimizovana za tablet uređaje.

Počevši od verzije 15 će biti.

Možete isprobati Aurora izdanje Firefoxa za tablet uređaje.

Naravno moguće je isprobati i Nightly na kojem su mogući bagovi i rušenja. :)

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Koliko vidim nema opcije da presili učitavanje weba ko na računalu , dakle ne mobilnu verziju.

Time and time and time and time again...
17 godina
Imam Desire GB 2.3.7 i nema ga u Google Playu.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Imam Desire GB 2.3.7 i nema ga u Google Playu.

Ja koristim Xperia Mini ICS 4.0.4

Iskreno , malo mi siromašan opcijama pari .. il sam to samo ja.

Uglavnom Opera Mobile je meni fenomenalna.

Time and time and time and time again...
16 godina
neaktivan
lipaaa kaže...

Koliko vidim nema opcije da presili učitavanje weba ko na računalu , dakle ne mobilnu verziju.

Ima ako instaliraš add-on Phony.

14 godina
Novi Firefox za Android

koristim dolphin hd, kao i većina ostalih, ali sam dao priliku i mozilli, prvenstveno zato što mi je mozilla glavni browser na kompu. sinkronizacija je odlično posložen sistem za bookmarke, tabove i history i vrlo sam zadovoljan... i dalje koristim dolphin hd za surfanje, mozilla će služiti samo za nastavak željenog rada sa desktopa ili pregled svih silnih bookmarka koje imam. sgs2 4.0.3 wanamlite, siyah

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi Firefox za Android

Ja također koristim Dolphin HD, Opera mobilna je bila najlakša za korištenje ali spora. Firefox nikad nisam koristio na PC-u, ali sad ću probat na Noteu dal radi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
logik kaže...

Ja također koristim Dolphin HD, Opera mobilna je bila najlakša za korištenje ali spora. Firefox nikad nisam koristio na PC-u, ali sad ću probat na Noteu dal radi!

Super je ovaj Firefox. Na Dolphinu nisam mogao citirati.

17 godina
Novi Firefox za Android

Da li itko zna da li mobilni Firefox ima podršku za ARMv6 procesore? Koliko znam, prije je radio samo na ARMv7.

Tetris is so unrealistic.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Firefox za Android

Smece bilo, smece ostalo. Kako gori, tako nakon 10 min doli.

Zasto:
1. ucitava samo mobile stranice i nema opciju za desktop (moram stavit add-in)
2. kada zoomiram onda ne poveca font i ne renderira stranicu (moram skrolat desno da vidim citat). Cini mi se
da kod zooma ucitanu stranicu zoomira kao sliku - zamuceni fontovi
3. ne mogu reci da vidim tu strasnu brzinu (mozda s obzirom na proslu verziju)
4. opera ima puno pregledniji izbor taba
5. finalni test - Jutarnji - dignuta Opera sa ovim postom i FF zablokiran, ne mogu ni url upisat. Gasim Operu, Jutarnji se ucita, naravno mobilna verzija ali dodjem do desktop, skrolam gore-dole slike i fontovi mutni dok ih ponovo ne ucita i onda sam vrh stranice skrolam dole, pojavljuje se crni dio na vrhu i voila - sve nestaje.

Bravo dva smeca, Android i FF. Vec da moras imat zasebne verzije za razlicite uredjaje govori o smecu od OSa.
BTW, nemam iPhone ali mi moj WP7 (ne 7.5) nije nikada radio to sto radi Android. Ako nema memorije jednostavno je prestao ucitavati stranicu. Tocka. Android jednostavno pukne i sve pogasi.

Eto, toliko od mene i flame moze poceti...

Ono kaj bi bilo zgodno je da kada se stranica ucita umjesto X stave Reload. Ovako moram ici u menu.

Zgodno je da podrzava reply na Bugovom forumu ali ne dela bog zna sto. Velim, stavim caret, da mi pise ispod citata, a on pocme pisati na pocetku citata (vrh sivog dijela).

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 12:29 (Drazen).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flogistol kaže...

Da li itko zna da li mobilni Firefox ima podršku za ARMv6 procesore? Koliko znam, prije je radio samo na ARMv7.

Ovde ćeš naći sve što ti je potrebno.{#}

17 godina

Probat ću ga, hvala!

Tetris is so unrealistic.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice