Novi BlackBerry ranije od očekivanog

poruka: 18
|
čitano: 3.319
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi BlackBerry ranije od očekivanog".
18 godina
neaktivan

Ogavni? U kom to recniku postoji takva rec?

btw ruzan je i glupo napravljeno ... pored TS ne treba redovna tipkovnica... po meni...

K'eni pa te vat' ;)

2 1 hvala 0
17 godina

pa dobro su napisali, izgleda mi ko neka

kineska kopija, sramota da s takivm dizajnom

misle danas nesto napravit... mozda

ga i oni nisu vidili do izdavanja ovih

slika pa odustanu od tog sidra jer ih vuce

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Novi BlackBerry ranije od očekivanog
9800 mi je baš lijep... razmisljam o kupnji istog...
In Control
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Kupi si i havaji kosulju i ljubicastu kravatu uz njega da ti ljudi ne gledaju u mobitel :-))).

18 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Kupi si i havaji kosulju i ljubicastu kravatu uz njega da ti ljudi ne gledaju u mobitel :-))).

Blackberry sam po sebi je puno vise od mobitela... i baš me boli kako ce me ljudi gledati... stvarno ne kuzim zasto ste vi svi opsjednuti kako ce me drugi ljudi gledati...

Pa vazno je da se meni svidja...

In Control
17 godina
protjeran
facewithascar kaže...

Blackberry sam po sebi je puno vise od mobitela... i baš me boli kako ce me ljudi gledati... stvarno ne kuzim zasto ste vi svi opsjednuti kako ce me drugi ljudi gledati...

Pa vazno je da se meni svidja...

bravo!

16 godina
protjeran

"Zašto u njemu mladi ljudi cupkaju uz godinu dana stari glazbeni mega(s)hit, umjesto da mogućnosti demonstrira djedica s bijelom bradom dok sjedi pred kaminom u kolibi prekrivenoj snijegom i pućka lulu, kako to imidžu RIM-ovih uređaja priliči - pitat ćemo se barem do kraja ove rečenice."

Izgleda da je na Bug-u invazija indexovih kvazi-novinara.

17 godina
a u cemu je fora s tim blackberryima? zasto su tako posebni? u vipu mi je teta rekla da za njih treba posebna vip tarifa. cemu to?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
a u cemu je fora s tim blackberryima? zasto su tako posebni? u vipu mi je teta rekla da za njih treba posebna vip tarifa. cemu to?

Prvi su se fokusirali na e-mail. Instantno dobivanje i slanje e-maila "bilo kada i bilo gdje". Uglavnom jako dobre ili odlične tipkovnice na kojima je ugodno pisati i vrlo jednostavno primanje i slanje e-mailova u stvarnom vremenu.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

ovo je jedan od najružnijih mobitela koje sam vidio

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

"u cemu je fora s tim blackberryima?"

Bit će ti jasno kad nađeš posao za koji ti to treba. Dreckberry ti ne treba zbog tebe nego zbog firme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 18:43 (Mycroft).
17 godina

a kakav to posao moram imati da bi mi trebao blackberry? a što se tiče maila, pa to imaju svi mobiteli.

18 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

a kakav to posao moram imati da bi mi trebao blackberry? a što se tiče maila, pa to imaju svi mobiteli.

Blackberry ima e-mail u realnom vremenu. Dakle čim ti netko pošalje e-mail on će ti se pojaviti na mobitelu, nema nikakvog osvježavanja svakih 15 minuta ili da moraš sam klikati refresh ili slično. Sve automatski ti stiže odmah. Većina mobitela ili nema to (i ako žele to imati moraju kupovati programe koji to omogućuju) ili imaju ali je puno lošije od blackberry-a po tome. Čak je poznati Webster-ov riječnik jedne godine pod najbolju novu riječ stavio Crackberry koju su korisnici sklepali jer su rekli da je blackberry toliko dobar i jednostavan da stvara ovisnost o njemu - makar osobno mislim da je to pretjerivanje fanboysa, ali što ćeš...

Blackberry je jako važan poslovnim korisnicima koji odmah moraju biti u toku s stvarima koje se događaju i u komunikaciji s svojim klijentima/zaposlenicima.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 21:57 (Paolo2612).
17 godina

kao push mail? se k850 to može a vjerovatno i svi poslje njega. mislim da i iphone može. uglavnom ako je samo do emaila, ja ga neću kupit.

18 godina

Načitah se svega. BB se prvenstveno kupuje zbok mogućnosti (OS) koje je već netko i naveo, a ne zbog dizajna. Iskreno, ovi i nisu nešto privlačni, ali ima BB modela i tekako ljepih i privlačnih.

btw. BB itekako dobro kotira preko bare. Sve sa svrhom i namjenom kojom je napravljen (nešto se i pisalo tu o tome)

0 0 hvala 0
18 godina

Ja sam ponosni vlasnik Blackberry bolda 9000 i nakon godinu dana koristenja istoga mogu reci da je to najbolji i najpotpuniji za moje potrebe mobitel/smartphone kojeg sam ikada imao i istoga bi jedino zamjenio za noviju verziju blackberrya kao sto je ovaj 9800... Btw nepotreban mi je TS pored tipkovnice a ne obrnuto jer imao sam vise mobitela samo sa TS (iphone, samsung M8800, LG neki) i mogu reci samo nikad vise (dobro nikad ne reci nikad) ali tipkovnica mi je jako vazna a TS je GOV*O....

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
dejo6 kaže...

Blackberry ima e-mail u realnom vremenu. Dakle čim ti netko pošalje e-mail on će ti se pojaviti na mobitelu, nema nikakvog osvježavanja svakih 15 minuta ili da moraš sam klikati refresh ili slično. Sve automatski ti stiže odmah. Većina mobitela ili nema to (i ako žele to imati moraju kupovati programe koji to omogućuju) ili imaju ali je puno lošije od blackberry-a po tome. Čak je poznati Webster-ov riječnik jedne godine pod najbolju novu riječ stavio Crackberry koju su korisnici sklepali jer su rekli da je blackberry toliko dobar i jednostavan da stvara ovisnost o njemu - makar osobno mislim da je to pretjerivanje fanboysa, ali što ćeš...

Blackberry je jako važan poslovnim korisnicima koji odmah moraju biti u toku s stvarima koje se događaju i u komunikaciji s svojim klijentima/zaposlenicima.

Apsolutno točno. Svima ostalima može biti i očito jest nerazumljiva fascinacija BB-om, osobno sam također imao dozu skepse, pa čak i prvih dana korištenja. A onda se sve integriralo ... stvar funkcionira maestralno, osim mejla u realnom vremenu, integracija sa MS Exchange serverom ili kako se to zove, kontakti se ažuriraju automatski, zadaci, bla bla, integrirat će ti i Facebook račun ko ništa, kao i poruke sa Fb-a, pamtit s kim si šta razgovarao, stalno ti sve povezivat, javlja li se na Google Talk netko na chat ili sms dobijaš, sve je polinkano sve ti je servirano, čak će i sličice koje korisnici stave za razne servise uredno i stalno apdejtati ... ma milina za sve komunikacijske frikove. Ostali slobodno ga mogu zaobić i pravit se važni (kome? djeci?) sa iPhoneom ili tako nešto.

RAMONES forever!
16 godina
neaktivan
Juzer kaže...

Apsolutno točno. Svima ostalima može biti i očito jest nerazumljiva fascinacija BB-om, osobno sam također imao dozu skepse, pa čak i prvih dana korištenja. A onda se sve integriralo ... stvar funkcionira maestralno, osim mejla u realnom vremenu, integracija sa MS Exchange serverom ili kako se to zove, kontakti se ažuriraju automatski, zadaci, bla bla, integrirat će ti i Facebook račun ko ništa, kao i poruke sa Fb-a, pamtit s kim si šta razgovarao, stalno ti sve povezivat, javlja li se na Google Talk netko na chat ili sms dobijaš, sve je polinkano sve ti je servirano, čak će i sličice koje korisnici stave za razne servise uredno i stalno apdejtati ... ma milina za sve komunikacijske frikove. Ostali slobodno ga mogu zaobić i pravit se važni (kome? djeci?) sa iPhoneom ili tako nešto.

To sve moze i iPhone (i puno vise), a ne moras nositi havaji kosulju i ljubicastu kravatu da ti nitko ne gleda u mobitel.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice