Nova nadogradnja za AdriaROUTE

poruka: 9
|
čitano: 3.792
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova nadogradnja za AdriaROUTE".
15 godina
neaktivan

Pa ovo vec godinama ima iGO

xD

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Nova nadogradnja za AdriaROUTE
ZeljkoF1 kaže...

Pa ovo vec godinama ima iGO

xD

Imao je i Garmin, ali nije imala AdriaRoute...

Think locally, act globally...
16 godina
protjeran

ajde sad ako bi neko bio dobar da napiše neki toturial kako to nadogradit:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ovdje su upute za nadogradnju SD i CD verzije.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
18 godina
gjurki kaže...

ajde sad ako bi neko bio dobar da napiše neki toturial kako to nadogradit:D

Skines instalaciju, pokrenes exe, instaliras. Pokrenes MapSource. Ako vec prije nisi imao te karte, odes na "Manage Map Products", izaberes kartu, pa unlock. Onda izaberes Map Tool, selektiras sve karte, pa na "Transfer\Send to device" (prije toga ustekas svoj device u USB port ili memorijsku karticu uguras u reader, sto vec imas). I onda kliknes "Send", malo pricekas, i to je to...

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 22:26 (SupremeCommander).
16 godina
neaktivan

Moze li ta opcija "Line guidance", ili kako se vec zove na Symbian (Garmin Mobile XT)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može jedno pitanje nevezano za AdriaRoute. U oglasu sam našao jedan Garmin model, košta 1000kn, dok u specijaliziranim shopovima isti takav model košta 3000kn.

Da li se može saznati da li je ta navigacija ukradena, tj. da li ako ju kupim može netko mi pokucati na vrata pitajući da li sam vlasnik toga i toga?!

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ako misliš može li se uređaj javiti kući, nije to mobitel. Uređaj samo prima signale....

18 godina

Sljedeći upute navigacije adriaroute mogao sam da sam amer nekoliko puta poginuti.  Prvi put mi je iz čista mira sugerirala da na ravnoj cesti skrenem u provaliju a drugi put da u tunel uđem u lijevu cijev a ne desnu???  Bilo je još bisera ali ova dva su mi ostala u sječanju ...

Evo uz dosta problema instalirao nadogradnju.  Prvo skinuta zakrpa je bila neispravna tj. oštećena.  Zvao podršku te su potvrdili da imaju problema pa da probam kasnije skinuti.  Skinem kasnije, nadogradim i nakon toga garmin se sam gasi. Ne može se ući uopće u uređaj. Izvadim karticu, pogledam je na računalu i vidim da je nadogradnja otvorila novi folder koji se zove "Poi" i u njemu sse nalaze sve nadogranje.

Ručno iskopiram te nadogradnje i prebacim ih nazad u glavni folder a "Poi" obrišem i ponovo pokrenem garmina i sada sve radi. Opet zovem podršku i kažem im da imaju problema jer će se ljudi neugodno iznenaditi kada naprave nadogradnju a uređaj im crkne. Budu sada sve prekontrolirali pa će naći novo riješenje tako da bi bilo dobro tko neće ručno upucavati nadogradnju pričeka još neko vrijeme dok ne otklone problem. Inače ja imam Nuvi3760 ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 14:01 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice