Nokia otpušta

poruka: 24
|
čitano: 4.945
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia otpušta".
17 godina
Nokia otpušta

Umjesto slogana "Connecting people" trebaju staviti "Fireing people" :)

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

14 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia otpušta
Pa svi ce otpustati uskoro...

Jednostavno s današnjim tehnologijama i tolikoj brizi o UZASNO velikom profitu, ljudi se moraju otpustati...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina

upravo to je sranje. do profita dolaze otpuštanjem radnika..

fucking studenti harvardske ekonomije sa kraja 70ih.. samo taj drek su naučili

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Nokia otpušta

I see black light at the end!

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa ti guraj ono svoje smeće od symbiana!

17 godina
Nokia otpušta

Neznam zašto moralno prodikujete (osim ako ste neki balavci), kad bi i vi istu stvar napravili da imate firmu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia otpušta

Uskoro će samo direktori i guzonje u saboru imati posao, a radna snaga će sjediti doma i gladovat...

2 0 hvala 0
15 godina

pa kakve proizvode imaju nije ni čudo da propadaju

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

blackalbum kaže...

Po čemu vi zaključujete da je symbian smeće?

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa svi ce otpustati uskoro...

Jednostavno s današnjim tehnologijama i tolikoj brizi o UZASNO velikom profitu, ljudi se moraju otpustati...

Tocno tako... a to i jest cilj naseg drustva...

evolvirati iz ovog kaosa di svi trazimo posao u svijet di ce cilj biti sto manja zaposlenost.... i umjesto da sovje vrijeme trosimo radeci dosadne poslove, moci cemo mastati i izmisljati nove nivoe civilizaicje...

zbog tog smo stvoreni, ali nas kapitalizam prema tome koci :(

16 godina
protjeran
scenesports kaže...

Uskoro će samo direktori i guzonje u saboru imati posao, a radna snaga će sjediti doma i gladovat...

Upravo suprotno

uskoro direktora i guzonja nece trebati u tvrtkama pa ceo ni ljepo stajati doma i gladiti jaja, kao sto to i danas rade ali u uredima, zivcirajuci nas zaposlene sovjim frustracijama :))))

Radna snaga ce postojati, ali samo za ona zanimanja za koja se ne moze naci adekvatna zamijena (robot, stroj)

i nitko nece gladovati, jer ce tehnologija brinuti o tome da svatko dobije svoje onovne potrepstine, kao uostlaom i danas... samo danas kupujemo a sutra cemo uzimati po potrebi :)

san,? mozda,

ali bolje sanjat, nego vjerovati u govna koja nas okruzuju :)

15 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

ti si mi idol! S**** da li ga s**** bez ikakvog argumenta...

Aj Einstein objasni nama tudumima zašto je symbian škovace...

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
15 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
scenesports kaže...

Upravo suprotno

uskoro direktora i guzonja nece trebati u tvrtkama pa ceo ni ljepo stajati doma i gladiti jaja, kao sto to i danas rade ali u uredima, zivcirajuci nas zaposlene sovjim frustracijama :))))

Radna snaga ce postojati, ali samo za ona zanimanja za koja se ne moze naci adekvatna zamijena (robot, stroj)

i nitko nece gladovati, jer ce tehnologija brinuti o tome da svatko dobije svoje onovne potrepstine, kao uostlaom i danas... samo danas kupujemo a sutra cemo uzimati po potrebi :)

san,? mozda,

ali bolje sanjat, nego vjerovati u govna koja nas okruzuju :)

Nadaj se , nadaj... {#}

15 godina

cijeli UI je neka teža glupost - nema jednostavnosti kao na Androidu ili iOS-u

ovi store - opet nula prema Android Marketu ili App Storeu

općenito, ljudi traže jednostavnost....

možda on može sve što i Android i iOS, ali ja kad tipkam po tome izgubim volju bilo šta istraživat otkad sam probao Android

jedini mobitel koji cijenim od Nokie je N900, to je brutala!

17 godina
wanderer kaže...
Tonchek kaže...

blackalbum kaže...

Po čemu vi zaključujete da je symbian smeće?

Po tome da prodaja pametnih telefona cvate, a oni propadaju. 

17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

Potkrijepi brojkama koje znače nešto (ne marketshareom nego brojem prodanih primjeraka) i reci cu ti svaka čast...

Ali to što govoriš je totalna glupost...

17 godina
rjakopec kaže...

Potkrijepi brojkama koje znače nešto (ne marketshareom nego brojem prodanih primjeraka) i reci cu ti svaka čast...

Kakve bi sad brojke htio, je li Apple u krizi, nije, jesu li proizvođači Andorid telefona u krizi, nisu, čak se žale da ne mogu proizvesti, je li Nokia u krizi, je i što ti sad nije jasno, kakve bi sad još brojeve htio, točan iznos Appleovog profita, ili prosječnu težinu otpuštenih nokijinih radnika. 

17 godina
neaktivan
Pa koliko se ja sjecam nokia je samo u proslom kvartalu imala... koliko ono, 500 mil eura zarade prije oporezivanja...

A otpustanje ljudi nikako nije znak da je tvrtka u krizi, nego nesto potpuno normalno...

Ti ljudi vise nisu potrebni...

I GE otpusta ljude stalno pa su opet u plusu par milijardi...
17 godina
rjakopec kaže...
rjakopec kaže...

Kakve bi sad brojke htio, je li Apple u krizi, nije, jesu li proizvođači Andorid telefona u krizi, nisu, čak se žale da ne mogu proizvesti, je li Nokia u krizi, je i što ti sad nije jasno, kakve bi sad još brojeve htio, točan iznos Appleovog profita, ili prosječnu težinu otpuštenih nokijinih radnika. 

Nokia nije u krizi jer otpusta radnike, Nokia otpusta radnike kako ne bi bila u krizi.

Nokia je napravila racionalizaciju tvrtke, tj. nesto sto se trebalo napraviti u nasoj drzavi jos davno, pa ni mi ne bi bili u krizi.

- Psiho246
15 godina
protjeran
Nokia otpušta

Nokia i Symbian gaze konkurenciju i za par godina iOS i Android nece postojati!

Evo nesto za enlighteneda, grimya, psiha i ostale nokia fanboye, ucite od najboljeg ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ansha kaže...

Evo nesto za enlighteneda, grimya, psiha i ostale nokia fanboye, ucite od najboljeg ;)

Svaka ti čast.{#}

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
neaktivan
Nokia otpušta

Ja samo znam da ne mogu dočekati Nokiu sa Meego -om. Nasljeđuje Maemo i biti će plod rada i truda Nokie i Intela zajedno - iz toga ne može izaći ništa loše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nokia otpušta

I sto je tu cudno ? Danasnji ljudi su samo moderni robovi...

Vec dulje vrijeme elektrotehnika i informatika nisu zlatne koke za dobijanje dobrih poslova i poslova uopce, a njih ionako brine samo i jedino profit...

A vi se prepucavajte ciji je veci, odnosno android, symbian ili sanaderOS - samo pokazujete koliko nemate pojma o tome sto se dogadja oko vas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 1:40 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ansha kaže...

"They are snake in a desert" {#}

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 20:11 (dasHHa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice