ah samsungovo kemijanje sa sd karticama..........ajde bitno da su i to sredili
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li kakve informacije kada će biti dostupan update.
Ako ovisi o operateru (u mom slučaju t-com) mogao bi čekati
i do kraja godine.
Korisnici na T-Mobile mreži bi trebali dobiti update slijedeci utorak.
If you don’t see one today, look again next Tuesday when we plan to deliver updates to additional Omnia 7 customers. Operators being targeted in later phases include Deutsche Telekom, Orange, and SFR.
Microsoft je po meni tu napravio veliku gresku. Trebali su ispostavljati updateove kao Apple, neovisno o operateru.
Na Androidu je situacija slicna zbog cega je dosta ekipe frustrirano...
Microsoft je po meni tu napravio veliku gresku. Trebali su ispostavljati updateove kao Apple, neovisno o operateru.
ni meni se to ne sviđa.........
I ja sam se dvoumio izmedju Omnie i iP4, na kraju sam odabrao iP bas radi updateova i radi wireless tetheringa koji na WP7 nije ni najavljen kao mogucnost u buducnosti :( A tako sam zelio WP7 mobitel :(
I ja sam se dvoumio izmedju Omnie i iP4, na kraju sam odabrao iP bas radi updateova i radi wireless tetheringa koji na WP7 nije ni najavljen kao mogucnost u buducnosti :( A tako sam zelio WP7 mobitel :(
ja si brijem kroz mjesec, dva ubost omniu (osim ako ne dođe još kakav WP7 u tmobile)
Po meni je WP7 jos poprilicno nedoradjena platforma... Budem cekao jos malo da izadje iz puberteta...
Po meni je WP7 jos poprilicno nedoradjena platforma... Budem cekao jos malo da izadje iz puberteta...
stari htc mi polako odlazi a ne vidim nekakvu alternativu (ios mi nije zanimljiv, android mi je kategorija wimo 6.x, bb nije moja kategorija uređaja), kaj se nedorađenosti tiče, i da i ne.......meni za sad jedina dva nedostataka je search unutar exchangea (al opet to sam ja) i custom melodije
Da sam se ja dvoumio izmedju Omnie i iP4 i ja bi uzeo iPhone Cijenovna razlika izmedju Omnie i iP4 u tarifi koju sam ja uzeo bila je skoro 1500kn.
ja svoj updateo- niš posebno
ne primječujem da se app startaju brže
copy paste je handy
I ja sam eto jucer stigao update-at svoju Omniu. Update je prosao bez ikakvih problema. Osim updatea za WP7, nadogradio se i Firmware, Bootloader i Radio.
Mislim da se sad vise ne aktivira "back" i "search" gumb ako se stiska po ekranu.