NoDo na Omnijama

poruka: 12
|
čitano: 3.078
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NoDo na Omnijama".
16 godina
neaktivan
NoDo na Omnijama

ah samsungovo kemijanje sa sd karticama..........ajde bitno da su i to sredili

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NoDo na Omnijama

Ima li kakve informacije kada će biti dostupan update.

Ako ovisi o operateru (u mom slučaju t-com) mogao bi čekati

i do kraja godine.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoDo na Omnijama

Korisnici na T-Mobile mreži bi trebali dobiti update slijedeci utorak.

If you don’t see one today, look again next Tuesday when we plan to deliver updates to additional Omnia 7 customers. Operators being targeted in later phases include Deutsche Telekom, Orange, and SFR.

Source

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
NoDo na Omnijama

Microsoft je po meni tu napravio veliku gresku. Trebali su ispostavljati updateove kao Apple, neovisno o operateru. 

Na Androidu je situacija slicna zbog cega je dosta ekipe frustrirano...

Mentalist je moj idol... I torrente isto

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: NoDo na Omnijama
tnakir kaže...

Microsoft je po meni tu napravio veliku gresku. Trebali su ispostavljati updateove kao Apple, neovisno o operateru. 

ni meni se to ne sviđa.........

17 godina
cekpi kaže...
tnakir kaže...

I ja sam se dvoumio izmedju Omnie i iP4, na kraju sam odabrao iP bas radi updateova i radi wireless tetheringa koji na WP7 nije ni najavljen kao mogucnost u buducnosti :( A tako sam zelio WP7 mobitel :(

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

I ja sam se dvoumio izmedju Omnie i iP4, na kraju sam odabrao iP bas radi updateova i radi wireless tetheringa koji na WP7 nije ni najavljen kao mogucnost u buducnosti :( A tako sam zelio WP7 mobitel :(

ja si brijem kroz mjesec, dva ubost omniu (osim ako ne dođe još kakav WP7 u tmobile)

17 godina
NoDo na Omnijama

Po meni je WP7 jos poprilicno nedoradjena platforma... Budem cekao jos malo da izadje iz puberteta...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Po meni je WP7 jos poprilicno nedoradjena platforma... Budem cekao jos malo da izadje iz puberteta...

stari htc mi polako odlazi a ne vidim nekakvu alternativu (ios mi nije zanimljiv, android mi je kategorija wimo 6.x, bb nije moja kategorija uređaja), kaj se nedorađenosti tiče, i da i ne.......meni za sad jedina dva nedostataka je search unutar exchangea (al opet to sam ja) i custom melodije

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
cekpi kaže...
tnakir kaže...

Da sam se ja dvoumio izmedju Omnie i iP4 i ja bi uzeo iPhone {#} Cijenovna razlika izmedju Omnie i iP4 u tarifi koju sam ja uzeo bila je skoro 1500kn.

14 godina
neaktivan
NoDo na Omnijama

ja svoj updateo- niš posebno

ne primječujem da se app startaju brže

copy paste je handy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoDo na Omnijama

I ja sam eto jucer stigao update-at svoju Omniu. Update je prosao bez ikakvih problema. Osim updatea za WP7, nadogradio se i Firmware, Bootloader i Radio.

Mislim da se sad vise ne aktivira "back" i "search" gumb ako se stiska po ekranu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 9:29 (toTheCore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice