Netbook od Lenova kod T-Mobilea

poruka: 3
|
čitano: 1.237
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netbook od Lenova kod T-Mobilea".
18 godina
neaktivan
Netbook od Lenova kod T-Mobilea

Dobar je to netbook, dobio je dobru ocjenu od BUG-a.

Samo to je opet lopovluk, 998 ovak platiš još plačaš svaki mjesec 300kn to je 7200kn. A imaš samo 3GB, što je malo.

Još ovi iz t-coma neznaju kolko se naplačuje 1 GB kad potrošiš tih 3, još su i ovak zbunjeni ni sami ne znaju što nude.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Netbook od Lenova kod T-Mobilea
Geek kaže...

Dobar je to netbook, dobio je dobru ocjenu od BUG-a.

Samo to je opet lopovluk, 998 ovak platiš još plačaš svaki mjesec 300kn to je 7200kn. A imaš samo 3GB, što je malo.

Još ovi iz t-coma neznaju kolko se naplačuje 1 GB kad potrošiš tih 3, još su i ovak zbunjeni ni sami ne znaju što nude.

Nije TE KOM, nego je TE MOBAJL :D
18 godina
neaktivan
RE: Netbook od Lenova kod T-Mobilea

Hahah, sve je to isti vrag.

Opcije su im isto nepregledne. Ona opcija web'n'walk koju aktiviraš preko moba za 15KN dobiješ 10MB, i na netu im piše ako obnoviš svoj simpa bon u iznosu od 100kn, dobiješ 100MB, jaih nazovem i pitam ako ukucam bon u mob dal će mi automatski doć tih 100MB, i ženska mi kaže da će doć poruka s obavijesti...

Ukucam bon i ništa, zovem lika i opet njemu objašnjavam on nema blage, stavlja me na čekanje.... ni on nema neke veze o čemu se radi i kaže da ako ne dođe do sutra da opet nazovem.

I sutra ujutro ništa od dodatnih MB zovem lika i njemu objašnjavam, i on kaže da je to za simpa internet, ali preko sticka. Mislim si tko bi se tu snašao, i prek moba je wb'n'walk i prek kompa isto imaju web'n'walk i to su simpa opcije. Neznam tko je tu lud a tko normalan.

I onda ih pitam za taj laptop koji imaju u ponudi meni lik mislite na asus, ja ne na lenovo, i opet ja na čekanju da se informira, pitam kakve su cijene, a on po standardnom cjeniku t-coma, ma daj ja sam mislio da u restoranu imaju njihov cjenik xd

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice