Još ne radi:(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni uredno radi, bez ikakvih problema..
Djeca plaču kad nema Facebooka, odrasli plaču kad nema Skype-a
Djeca plaču kad nema Facebooka, odrasli plaču kad nema Skype-a
Baš tako :D
Offline sam od jučer oko 6 popodne, još ne radi kako treba, tu i tamo odem online ali me brzo baci u offline... :(
Meni sve ok radi
MegaSuperNode-ovi isto nece biti dosta... najbolje da naprave UltraMegaSuperNode-ove odmah sada odmah.
Meni ne šljaka...
wtf meni sad presto radit kad idem sign in pise nemoze connectat koji k.......c je sad!
Meni radi cijelo vrijeme bez problema.......samo što nemam apsolutno nikoga online tako da mi je nepotreban.
Ugl. neki je jači problem čim im treba ovoliko da to poprave.....
Skype neradi i kod mene ali zato radi FaecTime
Niko nezna kad ce se napravit jer nisu samo pali čvorovi več i cjeli sustav tako da ce im trebat neko vrjeme :(
Meni je proradilo danas, al s obzirom koliko mi je ljudi trenutno online čini mi se da sam jedan od rijetkih 
radi i meni minutu ipo i onda izletim iz sustava i skype se pokušava ponovo spojit...
meni se vrti na prijavi jos od jucer, najduza prijava ikada!
niti meni ne radi :@
al... preko imo.im se mogu logirat
Mamu im lopovsku a znaju naplačivat skype
I šta si ti sad platio/kupio acc za skype ili šta već i ne možeš se prijaviti? Baš šteta...
sramota!!
Meni radi,samo sam ga ponovo instalirao i ugasio Google Crome browser(trenutno).
Da ne bi vijesti na Bug-u ne bih ni skontao da ne radi, posto ga u zadnje vrijeme rijetko koristim. Evo sad pokusavao da se konektujem, ali nikako.