Sve super, al mislim da su trebali navest i ukupan broj aplikacija (free-paid)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u tome je apple najjaci zato sto imaju ubjedljivo najvise aplikacija....
Mislio sam da WM ima najskuplje app. pošto neke dosežu i po parsto dolara, pošto se radi o profesionalnom alatu.
bilo je već takvih anketa
Mislio sam da WM ima najskuplje app. pošto neke dosežu i po parsto dolara, pošto se radi o profesionalnom alatu.
Ima ih na AppStoreu po 1000 USD.
Ne čudi me za Android. Android je linux, open source duh. Linux developeri više uživaju u pomoći i samoj izradi aplikaciji, nego novcima koje mogu dobiti prodajom aplikacije.
Ne čudi me za Android. Android je linux, open source duh. Linux developeri više uživaju u pomoći i samoj izradi aplikaciji, nego novcima koje mogu dobiti prodajom aplikacije.
:))))))))))))))))))))))))))))))
Možda ima nešto i u tome, ali opet ljudi uvjek gledaju da zarade bio to linux, win ili nešto deseto...
na kojim si ti drogama?
sigurno 80% programera open source aplikacija radi u velikim kompanijama i za to dobija jako dobru placu, a open source im je samo testni poligon (besplatni) za neke vece aplikacije.
na kojim si ti drogama?
sigurno 80% programera open source aplikacija radi u velikim kompanijama i za to dobija jako dobru placu, a open source im je samo testni poligon (besplatni) za neke vece aplikacije.
Nisam na drogama.
Za open-source programere baš ne znam odakle si izvukao taj podatak. Istina, svi ti programeri moraju živjeti i sigurno negdje rade (osim ako imaju bogato nasljedstvo, al to je druga priča onda), ali da im je to samo testni poligon nebi se kladio. Može i free closed-source aplikacija biti testni poligon ;)
Jednostavno želja da pomogneš nekome u svakom aspektu tjera open-source programera da radi. Netko će koristiti aplikaciju, netko će učit iz sourcea itd..