Najviše besplatnih aplikacija na Androidu

poruka: 10
|
čitano: 1.983
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najviše besplatnih aplikacija na Androidu".
18 godina

Sve super, al mislim da su trebali navest i ukupan broj aplikacija (free-paid)

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najviše besplatnih aplikacija na Androidu
Zoki kaže...

u tome je apple najjaci zato sto imaju ubjedljivo najvise aplikacija....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
18 godina

Mislio sam da WM ima najskuplje app. pošto neke dosežu i po parsto dolara, pošto se radi o profesionalnom alatu.

0 0 hvala 0
18 godina
Zoki kaže...

bilo je već takvih anketa

17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Mislio sam da WM ima najskuplje app. pošto neke dosežu i po parsto dolara, pošto se radi o profesionalnom alatu.

Ima ih na AppStoreu po 1000 USD.

17 godina
neaktivan

Ne čudi me za Android. Android je linux, open source duh. Linux developeri više uživaju u pomoći i samoj izradi aplikaciji, nego novcima koje mogu dobiti prodajom aplikacije.

1 0 hvala 0
17 godina
DragonSoul kaže...

Ne čudi me za Android. Android je linux, open source duh. Linux developeri više uživaju u pomoći i samoj izradi aplikaciji, nego novcima koje mogu dobiti prodajom aplikacije.

:))))))))))))))))))))))))))))))

17 godina
DragonSoul kaže...

Možda ima nešto i u tome, ali opet ljudi uvjek gledaju da zarade bio to linux, win ili nešto deseto...

18 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

na kojim si ti drogama?

sigurno 80% programera open source aplikacija radi u velikim kompanijama i za to dobija jako dobru placu, a open source im je samo testni poligon (besplatni) za neke vece aplikacije.

17 godina
neaktivan
sasa kaže...
DragonSoul kaže...

na kojim si ti drogama?

sigurno 80% programera open source aplikacija radi u velikim kompanijama i za to dobija jako dobru placu, a open source im je samo testni poligon (besplatni) za neke vece aplikacije.

Nisam na drogama.

Za open-source programere baš ne znam odakle si izvukao taj podatak. Istina, svi ti programeri moraju živjeti i sigurno negdje rade (osim ako imaju bogato nasljedstvo, al to je druga priča onda), ali da im je to samo testni poligon nebi se kladio. Može i free closed-source aplikacija biti testni poligon ;)

Jednostavno želja da pomogneš nekome u svakom aspektu tjera open-source programera da radi. Netko će koristiti aplikaciju, netko će učit iz sourcea itd..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice