Najranjiviji softver

poruka: 19
|
čitano: 4.824
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najranjiviji softver".
17 godina
Najranjiviji softver

U F-Secureu su čak savjetovali korisnicima da izbjegavaju korištenje Adobeovog Readera za otvaranje PDF dokumenata, odnosno da se oslone na alternativna rješenja.

Dakle instaliras Adobe Reader  od ~200MB i onda jos nevalja.

Sad samo cekam cuti da su i od Photoshopa napravili bloatware.

Ili mozda jesu? Nisam dugo vec instalirao PS, prosvijetlite me.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Najranjiviji softver

Tebe je netko pošteno zahebao ako si skinuo Adobe Reader od ~200MB...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
18 godina
neaktivan
a dobro decko pogresio...jedna nula manje vise :P ...ja vec godinama ne koristim adobe reader vec alternative...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Najranjiviji softver

Odavno prestao koristit adobe reader.Kad postoji perolaka i meni zadovoljavajuca alternativa Foxit Reader..A na polju browsera koristim Operu.

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Najranjiviji softver
paintb0x kaže...

BugSU kaže...
a dobro decko pogresio...jedna nula manje vise :P ...ja vec godinama ne koristim adobe reader vec alternative...

a da se pogleda veličina foldera "%programfiles%\adobe\reader" a ima ih još gdje se reader zavuče, tada bi se znalo zašto je boldan reader u prvom postu...

istina pomalo trolovski ali što je tu je Smijeh

ako koristite extenzije na računaru onda nemojte na kosi, ako nekom treba novi windows 8 nek se javi poslat ću mu teleportiranjem
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 15:47 ((s)izgoreo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bili kaže...

Odavno prestao koristit adobe reader.Kad postoji perolaka i meni zadovoljavajuca alternativa Foxit Reader..A na polju browsera koristim Operu.

Tu kombinaciju i ja koristim i mišljenja sam da je to trenutno najbolje i najkvalitetnije riješenje barem meni.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
17 godina
Najranjiviji softver

Ne volim "alternative" sve radi dok nešto ne radi, a onda skidaj original pa na kraju imam na računalu original i alternativu. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najranjiviji softver
"Prema statističkim podacima koje je objavila tvrtka Qualys, Firefox je aplikacija s najviše prijavljenih sigurnosnih propusta u ovoj godini..."

Možda zato što je Firefox zajednica velika i pokušava poboljšati proizvod? Koliko bi propusta bilo u drugim aplikacijama da imaju predane korisnike?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Random. kaže...
"Prema statističkim podacima koje je objavila tvrtka Qualys, Firefox je aplikacija s najviše prijavljenih sigurnosnih propusta u ovoj godini..."

Možda zato što je Firefox zajednica velika i pokušava poboljšati proizvod? Koliko bi propusta bilo u drugim aplikacijama da imaju predane korisnike?

Još ti i piše niže objašnjenje zašto, a to je i potpuno logično svako bi to zaključio, Firefox je otvorenog koda, i sve se javno objavljuje... ne želim ni zamišljati kad bi Microsoft sve javno objavio, baš svaki propust, mislim da bi mi se komp smrzel od veličine .txt datoteke...

I ovo tvoje je dapače, vrlo točno...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
neaktivan
Moze mi netko objasnit kakav je to propust u Readeru? Kako ti netko moze preko njega virus ubacit? Sto se uopce radi preko propusta u Adobeu?
EVERYBODY LIES
18 godina
neaktivan
Random. kaže...

Potpisujem.

Nije bitno koliko propusta, već koliko se brzo popravljaju. Samo je stvar medija kakav će predznak staviti na statistiku.

16 godina
neaktivan
Najranjiviji softver

Koristim i Firefox i Reader i ne mogu se požaliti na neke sigurnosne propuste.Za sada sve radi kako spada.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
Najranjiviji softver

Sere mi se od tog sta sve cujem.Izlanuo se

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
paintb0x kaže...

Hehe, odi malo u add/remove programs pa mi reci sto ti pise kod adobe readera 9

17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Koristim i Firefox i Reader i ne mogu se požaliti na neke sigurnosne propuste.Za sada sve radi kako spada.

hahaha. dobro sam se nasmijo...

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
neaktivan
Najranjiviji softver

Zaboravili su napisati da se to tiče Firefox_a za Windows OS.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najranjiviji softver

Teško da može biti najranjiviji ako su svi dosad otkriveni propusti ispravljeni.

Najranjiviji je onaj sa najviše neispravljenih propusta, tajnih ili javnih. A tajne naravno znaju samo proizvođač i hakeri koji ih iskorištavaju.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najranjiviji softver

Naravno, i ja koristim Foxit i XChange-Viewer, jer se Adobe reader pokreće godinama. Ali nekome je izgleda i to normalno...

这是我的个性签名
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dženan kaže...

Naravno, i ja koristim Foxit i XChange-Viewer, jer se Adobe reader pokreće godinama. Ali nekome je izgleda i to normalno...

meni ga otvori za sekundu to mi nije bas godinama ali ok svatko ima svoje misljenje. mozilla je imala problema sa flashom a ja nemam na browseru neko cudo od podataka pa da me brinu ti sigurnosni propusti i ako ih ima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice