Koja glupost - Alienware i neki ostali proizvođači već nude odavno Core Quad extreme uz SLI GTX280. A da ne govorimo o perverzijama koje Clevo i još neki rade - i7 ili xeon procesori
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i own gx610
ma daj, na prijenosnik za igre stavit ekran razlučivosti 1920*1080, svašta...
pa 3000$ je relativno skupo što se u ovom prijenosniku može nač.Za nekih 2000-2500$ u alienwaru se da složit vrlo močna konfa sa 3,0 dualcem i 2GB grafe u sli sa diskovima u raidu i 6GB rama...
pa 3000$ je relativno skupo što se u ovom prijenosniku može nač.Za nekih 2000-2500$ u alienwaru se da složit vrlo močna konfa sa 3,0 dualcem i 2GB grafe u sli sa diskovima u raidu i 6GB rama...
a za 3000$ dolara sastavi se komp i kupi dobar lap...
ili odes na more kvasit noge:D.....ma previse...al dobro da ima za svaki slucaj...
kupit ce tko hoce i tko moze..
ili odes na more kvasit noge:D.....ma previse...al dobro da ima za svaki slucaj...
kupit ce tko hoce i tko moze..
al..ja to sebi mikad nebi uradio...dadnesh 3000$ na komp koji se bit naj i u kokurenciji za najboljeg..jedno godinu dana...a onda izajde proc novi grafa...itd itd...aa ti opet morash davat pare...lol...
taj bateriju potroši a da ne prođeš ni prvu misiju krajzisa 
Pa nijedan močniji laptop neće izdržat dugo na bateriji niti im je to glavna svrha.Ovakvi laptopovi više služe kao za mobilnu zamjenu za desktop.imaš močan komp a lako ga spakuješ u torbu i preseliš se negdje drugdje snjim i možeš ga nosat sa sobom.Dok ja svoju kantu od 18 kila +monitor(i to još crt od par kila imam)+periferija baš i neće bit tako lako furat uokolo hehe xD
AVADirect Clevo D900F ima Core i7 i GTX280 stoput je bolji od ovog 'najbržeg prijenosnika'...