Koga briga za njihovu nadogradnju, tko to uopće koristi???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije loše, nije loše...
edit: Koristi oko 300 miliona ljudi.
Ja koristim i hotmali i gmail tako da je ovo super.
Pa baci pogled i malo dalje od nosa, tj. na BOL desna strana 
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
svaka čast hotmailu, ali mogućnost linkanja osobne domene s gmailom koja daje adresu korisničkoime@osobnadomena.com i gtalk čine meni gmail trenutno boljom uslugom.
svaka čast hotmailu, ali mogućnost linkanja osobne domene s gmailom koja daje adresu korisničkoime@osobnadomena.com i gtalk čine meni gmail trenutno boljom uslugom.
Istu stvar ima i Hotmail i to puno prije gmaila. Daj si malo truda pa istraži prije nego izvališ ovakvu glupost. http://domains.live.com/
Profesore... X puta ste slali mailove na hotmail/live mail servis... :)
Jak ti je argument, 10%.
Slao sam mailove na??? Pa nisam rekao da hotmail ne postoji, a mailove sam najčešće slao na gmail s gmaila ili t-com-a ako ćemo o tome što sam najčešće. Unatrag godinu dana naišao sam najviše na 5-6 ljudi koji to koriste.
Slao sam mailove na??? Pa nisam rekao da hotmail ne postoji, a mailove sam najčešće slao na gmail s gmaila ili t-com-a ako ćemo o tome što sam najčešće. Unatrag godinu dana naišao sam najviše na 5-6 ljudi koji to koriste.
Ma proslo je jedno 5-6 god...
Koristim hotmail (pored gmaila, tele2 i fakultetskog e-maila) jer (naspram gmailu):
- bolja integracija sa Windowsima
- kalendar mi je bolje sjeo
- direktno u kalendaru postoji To-Do (google ima zasebnu aplikaciju za to)
- MSN koristim, naspram Gtalka u kojeg imam 3 kontatka (i svo troje imam na MSNu i / ili Skypeu)
- Windows Live mi (subjektivno!) izgleda kompaktnije i ispoliranije od iGooglea
Jak ti je argument, 10%.
Možda Bugova anketa i nije nešto reprezentativna. Ima i drugih. http://www.email-marketing-reports.com/metrics/email-statistics.htm . Stoga se ne bi složio da je Live mail marginalan igrač.
...
Istu stvar ima i Hotmail i to puno prije gmaila. Daj si malo truda pa istraži prije nego izvališ ovakvu glupost. http://domains.live.com/
mea culpa. svaka čast microsoftu. ipak dajem prednost gmailu radi integriranog u prozoru gtalka (voice, camera), spam filtera te google labsa. jednan od boljih labs proizvoda su gmail googgles koji vikendom provjerava koliko si trijezan matematičkim zadatkom da ne bi ujutro žalio za poslanim mejlovima ;) inače promicrosoftov čovjek preston gralla na computerworldu reklamira makeover hotmaila i daje screenshot inboxa u kojem mu se nalazi nigerijski spam.
po meni još jedan plus za gmail. novi feature je otvaranje .doc i .docx dokumenata klikom na tipku View. inače vrlo koristno za one koji ne koriste windowse ili pak nemaju ms office / openoffice.org instaliran npr. na nekom tabletu/netbooku.
Jašta! ;) Evo ja imam trenutno 3 aktivna Hotmail accounta i sva 3 koristim. :)
mea culpa. svaka čast microsoftu. ipak dajem prednost gmailu radi integriranog u prozoru gtalka (voice, camera), spam filtera te google labsa. jednan od boljih labs proizvoda su gmail googgles koji vikendom provjerava koliko si trijezan matematičkim zadatkom da ne bi ujutro žalio za poslanim mejlovima ;) inače promicrosoftov čovjek preston gralla na computerworldu reklamira makeover hotmaila i daje screenshot inboxa u kojem mu se nalazi nigerijski spam.
I Live messanger se može integrirati u web prozor, spam filter je dobar (nijedan nije savršen pa ni googlov), Microsoft ima research labs (http://research.microsoft.com/en-us/), koji možda nije toliko razvikan ali ipak kreira jako korisne stvari, doduše nisu toliko populistički nastrojeni ko Google. :)
frankovicu, nemreš ti protiv našeg mentaliteta ;)
frankovicu, nemreš ti protiv našeg mentaliteta ;)
Sve 5. :) I ja imam 2 google mail računa. :)
I ja sam medju tih 300.000.000
Da li domenu @osobnadomena.com trebam nekom platiti na godišnjoj razini?
dobar je hotmail, ali mi je gmail znatno drazi
jer nema onih reklama (bannera) i spam filter radi znatno znatno bolje
Da li domenu @osobnadomena.com trebam nekom platiti na godišnjoj razini?
domenu www.nekadomena.com trebaš nekome platiti na godišnjoj razini. kako imam web stranicu za koju mi treba domena, lako iskoristiš tu domenu za google apps besplatno, tako da dobiješ gmail account sa svojom domenom. i možeš ih otvorit još 100 ako se ne varam tipa nekidrugiusename@nekatvojadomena.com za ostale klijente
@mfrankovic
definitivno niti jedan spam filter nije savršen, ali ako mi godišnje u inboxu završe 2 spam e-maila onda je to jako blizu savršenstvu. još jedna odlična stvar je mogućnost drag&drop oznaka (labels)
ja koristim hotmail, i draži mi je od Googla, jer nekako nakon svega sto sam procitao sve manje vjerujem Google-u, i pokusavam izbjeci sve njihove proizvode. Hotmail ima najbolju integraciju u sam windows, a windows live neke mogucnosti koje Google nema, e.g. skydrive, a i samo sučelje hotmaila mi se puno više sviđa od gmailovog