MSI WindPad 100W u Europi

poruka: 8
|
čitano: 1.977
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI WindPad 100W u Europi".
18 godina
neaktivan

Eto, za pocetak, skupo je.

I opet treba cekati da padne na podnosljiviju cijenu.

ah

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: MSI WindPad 100W u Europi
Jebodiah kaže...

Eto, za pocetak, skupo je.

Skupo u odnosu na sta? iPad? Galaxy Tab?

Skupo je jedino u Europi u odnosu na USA. Vise nije ni 1:1 {#}

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

za 500E ili 600E ne samo da je skupo nego nije provereno u aprilu izlazi ipad2 sa novim softverom koi ce sigurno biti dostupan i EU tako da sacekacemo jos malo 

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
oliver kaže...

za 500E ili 600E ne samo da je skupo nego nije provereno u aprilu izlazi ipad2 sa novim softverom koi ce sigurno biti dostupan i EU tako da sacekacemo jos malo 

jeftinije je i mocnije od ipada

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
grimyHR kaže...
oliver kaže...

Meni samo nije jasno zašto je iPad spreman za rad 3s nakon što se uključi, a ovaj MSI se navodno boota 4 minute, iako ima moćniji hardware.

Nešto tu definitivno ne štima

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
protjeran
segregator kaže...
grimyHR kaže...
oliver kaže...

Meni samo nije jasno zašto je iPad spreman za rad 3s nakon što se uključi, a ovaj MSI se navodno boota 4 minute, iako ima moćniji hardware.

Nešto tu definitivno ne štima

a sta ios moze, a sto win7? sve tu stima

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan

dzabe, ako ostanu ove specifikacije (sa CES-a), nis od toga. to je sve staro, netbook-ovi koji su pogonjeni tim HW-om su spori, a tek ovaj tablet...

thinking...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

izmedu Windows 7 i Adroida , vecu prednost dajem Adnroidu. (u sustini je to linux, kao i Symbian, a pretpostavljam i IOS) . Windows 7 je glomazan, vjerojatno se moze podesiti tako da bude manje glomazan. A tek Windows 8 . kazu bit ce verzija i za tablet.. ma o tom potom.

Apple IPad u sustini je IOS od Iphone. pa tako i Android  ima za tablet vec pripremljen. Treba samo pricekati do jeseni, kad cemo imati i siri spektar modela tableta s razlicitim OS , pa ocijeniti.. Pa cemo odrediti po svom ukusu, sto nam pase.

Probao sam Apple IPad, nije lose, kvari mi to jedino sto je skup i vec njegov status, inace odlican proizvod. Tablet s Androidom nisam jos, pa pratim kad ce biti prezentacvija u Technomaxu, koja je i dala okvirnu cijenu za Toshiba Folio 100 (Android 2.2)  cirka 3500 kuna.. ALi to je  prijasnji model,  koji nije ni dosao na nase trziste, pa ce sad doci ova druga verzija Toshibe malo izmijenjen.i s Androidom 3.

Bojim se hibridnih. Bit ce to malo krupniji tableti,a iskreno mi se cini malo pretjeranim imati 2, a ne daj Boze i vise OS..

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice