Joj da mi je imati ovo.Ja imam jednu staru kantu od 1gb ddr1 rama,nvidia 7300
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oce li ovo uopce doci u Hrvatsku??
....a za prikaz slike brine se ATI Mobility Radeon HD s gigabajtom vlastite GDDR5 memorije...
A koji tocno mobility radeon?
sto je ruzan
A kvaliteta... MSI nije baš poznat po kvalitetnim prijenosnim računalima, a kad vidim ovako nisku cijenu za ovako jak laptop, mogu mislit koliko se štedilo upravo na kvaliteti izrade.
....a za prikaz slike brine se ATI Mobility Radeon HD s gigabajtom vlastite GDDR5 memorije...
A koji tocno mobility radeon?
"..... te 7.1-kanalnim S/PDIF izlazom.'' ----S/PDIF podrzava max.5.1-kanalni zvuk!!!
Ako se neko pita, grafa je HD 5870 mobilna.
Komponente super. +
Baterija sigurno slabo traje. -
Ružan dizajn (crvena boja WTF WHY WTF WHY). -
Ljepši je meni Acer Aspire Ethos recimo 5943. xD
Ako se neko pita, grafa je HD 5870 mobilna.
Komponente super. +
Baterija sigurno slabo traje. -
Ružan dizajn (crvena boja WTF WHY WTF WHY). -
Ljepši je meni Acer Aspire Ethos recimo 5943. xD
Radeon = RED
BLACK & RED meni super kombinacija
Baš sam mislio pitat koja je grafička nutra.
A ime mi je jako weird, neznam jel vas stalno podsjeća kao i mene na GTX475...
Odlične boje... Ferrari crvena na crnom.
Problem je što relativno jeftino neće biti jeftino kada prođe sve borders duties i kad se uzme u obzir i profit naših trgovina... Minimum 20 tisuća kn.
Odlične boje... Ferrari crvena na crnom.
Problem je što relativno jeftino neće biti jeftino kada prođe sve borders duties i kad se uzme u obzir i profit naših trgovina... Minimum 20 tisuća kn.
manje .... manje ..... max 15k
super mi izgleda ovaj msi na papiru ali ako neko oce high end gaming lap ja bi mu reporucio novu toshibu qosmio
imao sam vec dva starija modela qosmia i moram reci da su zakon ako mozete pregrmit suludo grijanje i buku iz ventilatora
jest da je skuplji al je i puni bolji od ovog msi
a ima i slabijih modela koji su jefriniji od msi a opet bolji :P
naravno ni jedan lap ne moze biti zamijena desktopu za gaming ali qosmio je blizu jako blizu
alternativa mu je alienware ali cijena im je...
imam nekih iskustva s MSI-jem moram priznat da su loša: možeš na njima peći jaja i slaninu..:) a kad se pregrije (što nije rijetkost kad nešto zahtjevnije igraš) se naravno gasi, tako da palac dole...
Osobno mislim da je ovo http://gizmodo.com/5468476/asus-g73-stealth-laptop-on-sale-for-1430 jedan od najboljih gaming laptopa, doduše kod nas je verzija sa i5 procom i 1680x1050 rezom (ostalo sve isto) ali zato košta samo 10k kuna. kupio ga je frendu u mikronisu i kaj da vam kažem, laptop ne čuješ i ne možeš ni podgrijat ništa na njemu...:) stvarmo mrcina od lapa..
pozz...