Motopad je Droid XOOM?

poruka: 14
|
čitano: 3.434
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motopad je Droid XOOM?".
16 godina
neaktivan
Motopad je Droid XOOM?

Cool reklama. Motorola se vratila prije koje god iz mrtvih, ali sad mi djeluje življa no ikad prije..

**** Sretan Božić svima!!!! **** Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
RE: Motopad je Droid XOOM?
Ovo se zove uređaj.
inox
18 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Ovo se zove uređaj.

reci nam vise o njemu? jer koliko vidim, pise da je predstavljanje tek 2011?!

reklama je zasnovana na pljuvanju drugih bez velicanja svojeg (kao politicari)...

potpis :D
17 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
x18x05x kaže...
Ovo se zove uređaj.

reci nam vise o njemu? jer koliko vidim, pise da je predstavljanje tek 2011?!

reklama je zasnovana na pljuvanju drugih bez velicanja svojeg (kao politicari)...

ne vidim tko je tu koga pljuvao, sve napisano je jendostavno istinito....

sta te sada muci???

politicari... hahaha, ko ti je kriv sto izlazis na izbore, prekini tu apsurdnu tradiciju stoljetnu.... pa ces viditi da ti bude lakse....

16 godina
neaktivan
Motopad je Droid XOOM?

Zašto je na reklami prikazano da android ne valja za tablete a motorolin tablet će isto imati android.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motopad je Droid XOOM?

Jao, ovaj CES 2011 će biti vjerojatno najbolji do sad. Blago Petricu.

Panasonicov LED IPS 3D, novi Samsung Galaxy uređaji, HTC Shifty (EVO 4G Shifty), masa nove elektronike itd.

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Zašto je na reklami prikazano da android ne valja za tablete a motorolin tablet će isto imati android.

Kaze samo da koristi Andorid za mobitele, navodno je ova verzija bolja za tablete, ilitiga stajaznam.

Human after all
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...
zOjA26 kaže...

Kaze samo da koristi Andorid za mobitele, navodno je ova verzija bolja za tablete, ilitiga stajaznam.

Ginger (2.3) će biti optimiziraniji za tablete, odnosno "lakši"   za mobitele (RAM), no bolji za tablete

17 godina
Mitch kaže...
GW freak kaže...
zOjA26 kaže...

Ginger (2.3) će biti optimiziraniji za tablete, odnosno "lakši"   za mobitele (RAM), no bolji za tablete

Android 3 bi trebao bit optimiziran za tablete. 

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitch kaže...
GW freak kaže...
zOjA26 kaže...

dočekat ćemo se, najavjen je tek za q3 2012.g

17 godina
Motopad je Droid XOOM?

Neznam, ali meni su ovi tableti i dalje bezveze...

Ali imaju jaku reklamu!

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
nsoul kaže...
Mitch kaže...
GW freak kaže...
zOjA26 kaže...

do tada imacemo IPad G4 sigurno a mozda i G5 bice konkurencije,uzivajte u 2011god za 2012god ima vremena.

art
18 godina
Motopad je Droid XOOM?

Dobra reklama, ali ako izgleda kao na slici, mislim da ima pogrešne dimenzije - prekockast, ne ide u džep.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mitch kaže...
nsoul kaže...

Ma kakva 2012-ta ???? http://www.engadget.com/2010/12/23/googles-honeycomb-android-tablet-release-slated-for-march/

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 23:58 (viper).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice