a joj...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
marketing...
moram priznat da ne kužim vijest.
Nije mi ovo bas jasno, ako je x86 sto ne bi trebao moci vrtiti windowse (ili koji god OS pisan za x86 arhitekturi)? Mislim, ok, optimizacija, stednja i nije dobar izbor za windowse, no trebao bi ih moci pokrenuti, kako god kilavo.
Možda je toliko slab da stvarno neće moći pokrenuti windowse 
Verovatno će moći da ih pokrene, ali isto onako kao što bi to uradio i neki Pentium II. Intelu je lakše da kaže da Windows ne radi na ovom procesoru i da ne dozvoli ugradnju u bilo koji uređaj na koji bi se mogao instalirati Windows nego da objašnjava da je čip namenjen isključivo mobilnim telefonima nakon što neko instalira Windows i razglasi da ima bedne performanse.
Verovatno će moći da ih pokrene, ali isto onako kao što bi to uradio i neki Pentium II. Intelu je lakše da kaže da Windows ne radi na ovom procesoru i da ne dozvoli ugradnju u bilo koji uređaj na koji bi se mogao instalirati Windows nego da objašnjava da je čip namenjen isključivo mobilnim telefonima nakon što neko instalira Windows i razglasi da ima bedne performanse.
Možda, a možda (mada manje vjerojatno) ima implementiran samo 486 instrukcijski set (Windowsi XP zahtijevaju minimalno Pentium).
Mislim da je ovo malo nakaradno pisano. Intel ne moze znati sta ce podrzavati windowsi ubuduce. Jedino logicno objasnjenje je dogovor izmedju MS-a i Intela da se nikad ne ponudi podrska za ove procesore od strane MS-a.
"Windowsi XP zahtijevaju minimalno Pentium". Ali win98 ne ;)
Jedino logicno objasnjenje je dogovor izmedju MS-a i Intela da se nikad ne ponudi podrska za ove procesore od strane MS-a.
Nikad nisi cuo za IBM - Intel - Microsoft mafiju?
Ja licno ne. Ne bave se prostitucijom ocigledno ;)