Moorestown bez Windowsa

poruka: 11
|
čitano: 1.624
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moorestown bez Windowsa".
18 godina
Moorestown bez Windowsa

a joj...

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moorestown bez Windowsa

marketing...

Pray nightfall release me! Then I could wander. Wander to deep sleep.

0 0 hvala 0
18 godina
Moorestown bez Windowsa

moram priznat da ne kužim vijest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Moorestown bez Windowsa

Nije mi ovo bas jasno, ako je x86 sto ne bi trebao moci vrtiti windowse (ili koji god OS pisan za x86 arhitekturi)? Mislim, ok, optimizacija, stednja i nije dobar izbor za windowse, no trebao bi ih moci pokrenuti, kako god kilavo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moorestown bez Windowsa

Možda je toliko slab da stvarno neće moći pokrenuti windowse Smijeh

Pray nightfall release me! Then I could wander. Wander to deep sleep.

1 0 hvala 0
18 godina
Moorestown bez Windowsa

Verovatno će moći da ih pokrene, ali isto onako kao što bi to uradio i neki Pentium II. Intelu je lakše da kaže da Windows ne radi na ovom procesoru i da ne dozvoli ugradnju u bilo koji uređaj na koji bi se mogao instalirati Windows nego da objašnjava da je čip namenjen isključivo mobilnim telefonima nakon što neko instalira Windows i razglasi da ima bedne performanse.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Moorestown bez Windowsa
Ivan(4) kaže...

Verovatno će moći da ih pokrene, ali isto onako kao što bi to uradio i neki Pentium II. Intelu je lakše da kaže da Windows ne radi na ovom procesoru i da ne dozvoli ugradnju u bilo koji uređaj na koji bi se mogao instalirati Windows nego da objašnjava da je čip namenjen isključivo mobilnim telefonima nakon što neko instalira Windows i razglasi da ima bedne performanse.

Možda, a možda (mada manje vjerojatno) ima implementiran samo 486 instrukcijski set (Windowsi XP zahtijevaju minimalno Pentium).

18 godina
neaktivan

Mislim da je ovo malo nakaradno pisano. Intel ne moze znati sta ce podrzavati windowsi ubuduce. Jedino logicno objasnjenje je dogovor izmedju MS-a i Intela da se nikad ne ponudi podrska za ove procesore od strane MS-a.

"Windowsi XP zahtijevaju minimalno Pentium". Ali win98 ne ;)

18 godina
neaktivan
logic kaže...

Jedino logicno objasnjenje je dogovor izmedju MS-a i Intela da se nikad ne ponudi podrska za ove procesore od strane MS-a.

Nikad nisi cuo za IBM - Intel - Microsoft mafiju?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
18 godina
neaktivan

Ja licno ne. Ne bave se prostitucijom ocigledno ;)

18 godina
neaktivan
Moorestown bez Windowsa

Ma apsurd.

Ako netko u Microsoftu želi da se Windowsi vrte na tom procesoru, vrtiti će se.

Uostalom

.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice