Ako budu imali onako agresivnu cjenovnu politiku kako je bila sa 460 onda bi ovaj 560 mogao biti odličan value for money...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako budu imali onako agresivnu cjenovnu politiku kako je bila sa 460 onda bi ovaj 560 mogao biti odličan value for money...
nVidiji kao da je krenulo kako treba,GTX460 pun pogodak za nas male korisnike,nadam se da će i GTX560 isto tako biti pun pogodak za malo novaca,nVidia počinje vaditi asove iz rukava,baš me zanima odgovor od ATIa,inače fanboy nVidie ali recesija je pa imam ATI.
Ako sam dobro shvatio GTX560 će biti negdje između HD6870 i HD6950 a vjerujem da će i cijena biti adekvatna ovom odnosu.
Izglda da se nVidia opasno primila posla, samo naprijed!!
Sve se zahuktava baš prema mojim željama, taman kad budem kupovao novu grafu će u tom segmentu od 460 do 6950 bit izgleda gužva u odabiru pa će se siguno i cijene AMD-u spustit na normalne grane, pogotovo ak oi 560 bude nastupila sa agresivnim cijenama. Bit će slatkih briga nadam se.
Kaj bi onda 560 trebao biti negdje oko 2000Kn? Uzeo sam nedavno FulHD monitor i bas sad gledam neku graficku. 470 mi je malo preskupa, a amd 6870 nema Physics, a volio bi ga imati. Btw jel znate neki ducan u Sloveniji ili Austriji u koji se isplati zaletiti ili u Novom sadu (malo je van ruke, ali eto). i jel se isplati uopce vani uzimat graficka?
Kaj bi onda 560 trebao biti negdje oko 2000Kn? Uzeo sam nedavno FulHD monitor i bas sad gledam neku graficku. 470 mi je malo preskupa, a amd 6870 nema Physics, a volio bi ga imati. Btw jel znate neki ducan u Sloveniji ili Austriji u koji se isplati zaletiti ili u Novom sadu (malo je van ruke, ali eto). i jel se isplati uopce vani uzimat graficka?
izgleda da je ipak ovaj gf114 nista drugo doli poptpuno otkljucani gf104 - cijena ce najvjerojatnije bit veoma dobra
vani se isplati uzimati sve osim teletine.
cekam od gainwarda 560 gtx golden sample :)
ta je vjerojatno moja :)
ko će do siječnja izdržat
Hej kakava je ova Radeon 6950? Jel to jace od 6870 i 5850? Nesto mi je dosta jeftina (259€ - 1913 KN) Jel se isplati to uzet? Imam HD monitor.
Kaj znaci ovaj retail? da nema kutije? Dobijem vrecicu?
Hej kakava je ova Radeon 6950? Jel to jace od 6870 i 5850? Nesto mi je dosta jeftina (259€ - 1913 KN) Jel se isplati to uzet? Imam HD monitor.
http://www.ditech.at/artikel/GPH2G09/Grafikkarte_PCI-E_2.1_SAPPHIRE_Radeon_HD_6950_Full_retail_2048MB.html
Kaj znaci ovaj retail? da nema kutije? Dobijem vrecicu?
Kartica je brža od 5850 i 6870.
Retail znači da dobiješ upakiranu karticu u kutiji s driverima i bundleom.