Microsoft odustao od Seinfelda i Gatesa

poruka: 9
|
čitano: 1.171
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft odustao od Seinfelda i Gatesa".
18 godina
neaktivan

Bezveze potrošeni milioni. Evo nešto zanimljivo:

:D

Probaj Linux! > linuxzasve.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A meni se sviđaju G&S reklame... duhovite su. Zapravo, najviše mi se sviđa "I've got so many cars, that I get stuck in my own traffic!".

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 16:26 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Glavno da si je Seinfeld pospremio milijunčeke u džep a debili koji su to zakuhali shvatili da je ovakva reklama pretežak zalogaj za američku publiku. Meni čak nisu ni bile loše na drugu loptu.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
18 godina

A ja se veselio nastavcima! Baš su bile dobre... Iste ko i serija Seinfield. O ničemu...

Mršti se

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je jako:

Oko 1:06, pa dalje... o firewallu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Microsoft odustao od Seinfelda i Gatesa

smiješni? teško. simpatični? totalno.. :)

osobno će na mene ova reklama puno prije djelovat od forsiranog humora i sličnih si-T-uacija u nekim drugim i sličnim reklamama.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
18 godina
neaktivan
PICART kaže...

A ja se veselio nastavcima! Baš su bile dobre... Iste ko i serija Seinfield. O ničemu...

Mršti se

Pa baš taj Seinfieldov humor na poseban način je simpatičan.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan

Steta. Meni su bili genijalni. Pravi onaj humor gdje moras dobro slusati kaj kaze jer je ironija u svakoj recenici (kao gore navedeno sa Seinfeldovom "privatnom guzvom" :-)).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Glavno da si je Seinfeld pospremio milijunčeke u džep a debili koji su to zakuhali shvatili da je ovakva reklama pretežak zalogaj za američku publiku. Meni čak nisu ni bile loše na drugu loptu.

virtualAThome kaže...

Steta. Meni su bili genijalni. Pravi onaj humor gdje moras dobro slusati kaj kaze jer je ironija u svakoj recenici (kao gore navedeno sa Seinfeldovom "privatnom guzvom" :-)).

Kao što rekoste, vjerojatno te reklame ne prolaze tako dobro kod širih narodnih masa. Njima više odgovaraju ... ne znam Naša mala klinika?:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 11:31 (naxeem).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice