E vala nek su i poceli isplacivati. Dobro bi bilo da se i nasi developeri angaziraju malo i da pocnu zaradivati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E vala nek su i poceli isplacivati. Dobro bi bilo da se i nasi developeri angaziraju malo i da pocnu zaradivati.
najbolje da idu radit za rg , ea , apple ili microsoft pa se tamo zaposle a ne tu u HR...
Valjalo bi i to xD
Nije M$ u Hrvatskoj, pa da je čudno da izvršava svoje financijske obveze.
Da li netko ima informaciju kada će biti moguće da hrvatski developeri objavljuju aplikacije na MS WP7 store-u?
najbolje da idu radit za rg , ea , apple ili microsoft pa se tamo zaposle a ne tu u HR...
Naravno da jest, iako sam u tvog govoru osjetio sarkasticnu notu, mislim da za njom nema potrebe.
Da li netko ima informaciju kada će biti moguće da hrvatski developeri objavljuju aplikacije na MS WP7 store-u?
Ne znam kada ce moci direktno, ali mogu preko posrednicke firme u Engleskoj (uzima dodatnih 10%). Ne mogu se sjetit naziva
Možeš preko mog kolege iz Njemačke ako te veseli
al nek ne zaboravi i svoje djelatnike koji moraju ispraviti ovaj gadan bug
microsoft-confirms-yahoo-mail-causing-windows-phone-7-data-leaks
Ma ja se bojim upaliti data connection (Tele2), svaki put mi 50MB odmah povuce
Piše da je za sada baza korisnika WM7 mala - pa neka malo razmisle jer pametno se pozicionirati samo na segmetnu tržišta >=4k kuna.
Ako žele se proširiti najpametnije je primjeniti taktiku kakvu su imali s windowsima - operativni sustav za jeftina i učestala računala.
Piše da je za sada baza korisnika WM7 mala - pa neka malo razmisle jer pametno se pozicionirati samo na segmetnu tržišta >=4k kuna.
Ako žele se proširiti najpametnije je primjeniti taktiku kakvu su imali s windowsima - operativni sustav za jeftina i učestala računala.
Ovo prvo boldano je zato što si napisao WM7, a novi os se zove WP7, i u potpunosti je drugačiji od Windows Mobile-a.
Baza korisnika je trenutno mala, (prodavačima je prodano oko 4 mil. licenci, dok je korisnika znatno manje) no ona ubrzano raste.
Tržište smartphone-a je donekle i zasićeno pa je stoga taj rast sporiji nego što je bio s iOS-om ili Androidom.
A ovo što se tiče cijene i toga gdje bi se trebali pozicionirati, pa WP7 je smartphone os i stoga ne može ga pogoniti neki mob. što kupiš u Konzuma na akciji i sl.
A za ovo drugo boldano, jedino mogu reći: LOL.