Microsoft – 9,5 milijardi za razvoj

poruka: 5
|
čitano: 1.240
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft – 9,5 milijardi za razvoj".
18 godina
neaktivan

Svakako je dobro ulagati u R&D (istraživanje i razvoj). To je jako dobra (srednje i) dugoročna strategija koja je praktički 'future-proof'.

Kako se u IT industriji razvoj i napredak kreče skoro 'eksponencijalnom krivuljom' u usporedbi sa novim otkrićima i trendovima u ostalim granama insustrije, nije ni čudo da su upravo tu potrebna največa ulaganja.

M$ može biti monopolist i još ponešto, ali za ovo im skidam kapu Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A jel ti naivcino mislis da ima jos neki razlog zasto su oni ulozili toliko love u razvoj osim da izvuku jos vise novaca? Sigurno to nisu napravili zbog dobrobiti covjecanstva hehe

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Microsoft – 9,5 milijardi za razvoj

Ne vidim samo u što ta silna lova ode, s obzirom da nisu nešto baš inovativni tamo negdje od izlaska win2000

18 godina

Na ulažu oni samo u Windowse, ulaže se u puno puno drugih tehnologija, tvrtki diljem svijeta, patenti itd.

18 godina
neaktivan
bnaci kaže...

A jel ti naivcino mislis da ima jos neki razlog zasto su oni ulozili toliko love u razvoj osim da izvuku jos vise novaca? 

Pa zašto bih ja bio naivčina ako ti voliš soliti pamet drugima Belji se - samo kažem da je dobro da ulažu ljudi i da taj novac gura znanost dalje..   a to da će oni, bogu hvala profitirati to itekako znam Bogataš

Lijep pozdrav ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice