Micro USB i međunarodno

poruka: 7
|
čitano: 1.832
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Micro USB i međunarodno".
18 godina
Micro USB i međunarodno

Napokon! Dosta mi je više nošenja vreće punjača kad idem na put

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Micro USB i međunarodno
Sasoon kaže...

Napokon! Dosta mi je više nošenja vreće punjača kad idem na put

baš tako! nokia starije serije, nova N serija, SE i HTC... jbt kad idem negdje a da moram ponijet samo dva moba opet je to 2 punjača, a šta tek kad idem na more, jbt sva 4 pa onda ruj po torbi di je koji. ovako samo 1 za sve mobove i do ku*ca...

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina
neaktivan

Osim toga, bilo bi poželno da se na isti punjac može ustekati više mobitela (da daju uz njega nekakah hub) recimo kad idete na more (imate obitelj od 5 članova) i svi na isti punjač ustekate bez da ćeka u dugom redu :D 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan
Micro USB i međunarodno
pa sigurno će biti takvih punjača od third party firmi ... i bilo bi lipo da ovo zaživi ...
A.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Micro USB i međunarodno

Odlična stvar. Još samo da to uvedu i za druge uređaje kao što su mp3 playeri i slično - pun mi je k. Appleovog iPod Docka kao i Sony Walkman docka i ostalih...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Odlična stvar. Još samo da to uvedu i za druge uređaje kao što su mp3 playeri i slično - pun mi je k. Appleovog iPod Docka kao i Sony Walkman docka i ostalih...

Ima za iPod/Phone,

Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
bestia kaže...
Paolo2612 kaže...

Ima za iPod/Phone,

Ma sve ok, nisam ja posebno uzeo na zub iPod ili Walkmane. Samo mislim da bi i tu dobrodošla standardizacija. Isti mi je vrag da li imam 10 različitih kabela ili 10 converteraSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 21:41 (Paolo2612).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice