Napokon! Dosta mi je više nošenja vreće punjača kad idem na put
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon! Dosta mi je više nošenja vreće punjača kad idem na put
baš tako! nokia starije serije, nova N serija, SE i HTC... jbt kad idem negdje a da moram ponijet samo dva moba opet je to 2 punjača, a šta tek kad idem na more, jbt sva 4 pa onda ruj po torbi di je koji. ovako samo 1 za sve mobove i do ku*ca...
Osim toga, bilo bi poželno da se na isti punjac može ustekati više mobitela (da daju uz njega nekakah hub) recimo kad idete na more (imate obitelj od 5 članova) i svi na isti punjač ustekate bez da ćeka u dugom redu :D
Odlična stvar. Još samo da to uvedu i za druge uređaje kao što su mp3 playeri i slično - pun mi je k. Appleovog iPod Docka kao i Sony Walkman docka i ostalih...
Odlična stvar. Još samo da to uvedu i za druge uređaje kao što su mp3 playeri i slično - pun mi je k. Appleovog iPod Docka kao i Sony Walkman docka i ostalih...
Ima za iPod/Phone,
Ima za iPod/Phone,
Ma sve ok, nisam ja posebno uzeo na zub iPod ili Walkmane. Samo mislim da bi i tu dobrodošla standardizacija. Isti mi je vrag da li imam 10 različitih kabela ili 10 convertera