nije da će se prodavat ko vruće kifle al bi mogli bit korisni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prastara stvar, koja uglavnom ne radi kako spada. Eventualno za jednu sobu rješenje.
Ovo bi mogla biti dobra stvar. Bas bih htio probati ako ne bude preskupo. Inace imam dva kompa i jedan mi primarno sluzi za download, pa kad se hard napuni, onda cekam tri gladne godine da sve prebacim na drugi komp koji ima przu. Ovako bi moglo ici duplo brze, a i mogu maknut kabl koji me ionako zeza jer negdje gubi kontakt.
Ovo bi mogla biti dobra stvar. Bas bih htio probati ako ne bude preskupo. Inace imam dva kompa i jedan mi primarno sluzi za download, pa kad se hard napuni, onda cekam tri gladne godine da sve prebacim na drugi komp koji ima przu. Ovako bi moglo ici duplo brze, a i mogu maknut kabl koji me ionako zeza jer negdje gubi kontakt.
Imam to i super je jer je puno bolje od wirelessa, ali je daleko losije od kabela. I najgore kaj je dosta skupo, ja sam narucivao izvana i placao 400 kn za par, tu je jos i vise.
da li mozda znas da li postoje nekakvi zahtjevi glede strujne instalacije, npr. da li oba uredjaja moraju biti na istoj fazi i da li je moguce spojiti kompjutere izmedju dvije kuce?
Prastara stvar, koja uglavnom ne radi kako spada. Eventualno za jednu sobu rješenje.
Naprotiv, aktualni uredjaji rade jako dobro, a niti drugi dio tvoje izjave ne stoji.
Da, cak je i 200 Mbps verzija osjetno sporija od gigabitnog Etherneta, ali realno, za sto ti treba brze? HD streaming preko ovoga ide bez problema, a to sto ce kopiranje podataka biti sporije - tja, da se prezivjeti za toliku komociju.
da li mozda znas da li postoje nekakvi zahtjevi glede strujne instalacije, npr. da li oba uredjaja moraju biti na istoj fazi i da li je moguce spojiti kompjutere izmedju dvije kuce?
Nekad je bilo da su svi uredjaji morali biti na istoj fazi - sada je dovoljno da faze u instalaciji barem negdje idu paralelno 20-30 cm (npr. kod bojlera, termopeci) da bi podaci "skocili" prijeko.
Izmedju dvije kuce - ne, osim ako su kuce na istom el. brojilu.
Sasa