MeeGo sučelje za mobitele

poruka: 17
|
čitano: 4.033
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MeeGo sučelje za mobitele".
16 godina
protjeran

Da li se to samo meni čini ili su izgledom imenika, sms-a i imenika potpuno prekopirali iPhone?

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

A gdje je nestala vijest?

Edit: OK, sad radi link.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 8:23 (MrBlc).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MeeGo sučelje za mobitele
Oh, pa tko bi rekao da ce bez ikakvog razloga napustiti onako genijalan, savrsen i nadmocan OS kao sto je Symbian??

Nokijašiiiiii.... gdjeee steeee...?

Kad samo pomislim koliko su srali po iOS-u.... hahahaha...
18 godina
neaktivan
aldemax kaže...
Oh, pa tko bi rekao da ce bez ikakvog razloga napustiti onako genijalan, savrsen i nadmocan OS kao sto je Symbian??

Za tvoju informaciju - ne napuštaju Symbian

MeeGo je za Nokijine (buduće) tablete i N seriju, a Symbian za sve ostale Nokije

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
aldemax kaže...

Tu smo gdje smo i do sad bili.

Ne razumijem, zasto ne bismo bili tu? Nesto se desilo?

- Psiho246
16 godina
protjeran

Symbian-Guru shuts down  - "thanks to Nokia's consistently piss-poor hardware choices and Symbian's lack of ability to even remotely compete in terms of features"

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 0:47 (ansha).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nokija je zakon! Samo nek nastave i sa symbianom i sa ovom novom platformom. Uvijek ce imati svoje kupce. Iako ce moj sledeci mobitel biti sa Androidom Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Jel to samo meni ili je i drugima MeeGo na ovom videu ruzan.

Pogotovo onaj photo browser...

Skrolanje u menijima je izgledalo malo trzavo i virt tipkovnica mi je izgledala malo sicusno - kad usporedimo sa Symbian virt. tipkovnicu. :P

Ne znam. Meni osobno Android izgleda bolje, iako mi je Symbian jos uvijek najdrazi OS.

Al dobro, Android je na trzistu vec neko vrijeme i izasao je u mnogo verzija, dok MeeGo jos nije ni na jednom uredaju.

Siguran sam da ce unaprijediti UI. Ako nista, sigurno ce biti modderske zajednice. :P

Mogli su barem staviti bolji wallpaper da poprave dojam. Ovaj wp izgleda malcice retardirano...

- Psiho246
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da izgleda da to sve dosta šteka, al neznam ni na kojem mobitelu je to bilo testirano, mada ne vjerujem da su uzeli neki slabiji model, scrollanje nije smooth, i meni je isto dosta ružan, čini mi se i dosta spor, al opet to je prva verzija ko zna što nam donose sljedeće. Uvijek je dobro imat konkurenciju, nek se samo čim više natječu, bit će bolje za nas :D
16 godina
protjeran

Dobro, to štekanje će vjerovatno još malo doraditi. Nego, meni je dizajn grozan... Prejednostavan i neprivlačan...

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
16 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Dobro, to štekanje će vjerovatno još malo doraditi. Nego, meni je dizajn grozan... Prejednostavan i neprivlačan...

Da tako je.Kad sam ga prvi puta vidio mislio sam si što je nokiji palo na pamet kad nije stavila maemo UI na to,imam sam nokiju n900 i stvarno je super,i pitam se da li su bili na hašu kad su stavili sličice od one dvije karikature za kontakte i pozadinu,stvarno ružno...ali to sam i prije rekao i smatram da je nokija trebala sama razvijati dalje maemo sam,od intela su trebali preuzeti procesore za mobove ali sigurno ne miješati njihov moblin kojeg nitko nije htio i čiji UI je stvarno ružan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 11:04 (crovalentin).
16 godina
neaktivan
aldemax kaže...

Ti očito imaš nekih problema..

16 godina
neaktivan

Ovo treba jos peglat i estetski dovesti barem na razinu MeeGo tablet sustava. Maemo 5 izgleda znatno doradjenije od preglednika fotografija pa do oblika ikona.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

MeeGo bi mogao imati OK perspektivu... Open Source je, a aplikacije su ipak normalne kompilirane (za razliku od androida koji ima Java aplikacije... doduse Froyo koristi JIT kompilaciju pa je puno bolji performance nego raniji buildovi) i koriste QT toolkit... Jos ako se rijesi nekakav centralizirani nacin distribucije aplikacija slican App Storeu ili Android Marketu... bit ce OK :)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Oce biti moguce instalirati na Sony Erricson Satio koji također koristi ARM procesor?

Stvarno bi se volia rijesit ovog sporog i bugovitog Symbiana.

www.stripovi.tk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

Oce biti moguce instalirati na Sony Erricson Satio koji također koristi ARM procesor?

Stvarno bi se volia rijesit ovog sporog i bugovitog Symbiana.

pa svi mobovi imaju Arm procesor :D nije valda neki na x86

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
18 godina

ma tia sam rec, da Satio ima identican procesor kao i Nokia N900

pa jel postoji sansa da na Satio dode MeeGo?

www.stripovi.tk
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice