Da li se to samo meni čini ili su izgledom imenika, sms-a i imenika potpuno prekopirali iPhone?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A gdje je nestala vijest?
Edit: OK, sad radi link.
Nokijašiiiiii.... gdjeee steeee...?
Kad samo pomislim koliko su srali po iOS-u.... hahahaha...
Za tvoju informaciju - ne napuštaju Symbian
MeeGo je za Nokijine (buduće) tablete i N seriju, a Symbian za sve ostale Nokije
Tu smo gdje smo i do sad bili.
Ne razumijem, zasto ne bismo bili tu? Nesto se desilo?
Symbian-Guru shuts down - "thanks to Nokia's consistently piss-poor hardware choices and Symbian's lack of ability to even remotely compete in terms of features"
Nokija je zakon! Samo nek nastave i sa symbianom i sa ovom novom platformom. Uvijek ce imati svoje kupce. Iako ce moj sledeci mobitel biti sa Androidom 
Jel to samo meni ili je i drugima MeeGo na ovom videu ruzan.
Pogotovo onaj photo browser...
Skrolanje u menijima je izgledalo malo trzavo i virt tipkovnica mi je izgledala malo sicusno - kad usporedimo sa Symbian virt. tipkovnicu. :P
Ne znam. Meni osobno Android izgleda bolje, iako mi je Symbian jos uvijek najdrazi OS.
Al dobro, Android je na trzistu vec neko vrijeme i izasao je u mnogo verzija, dok MeeGo jos nije ni na jednom uredaju.
Siguran sam da ce unaprijediti UI. Ako nista, sigurno ce biti modderske zajednice. :P
Mogli su barem staviti bolji wallpaper da poprave dojam. Ovaj wp izgleda malcice retardirano...
Dobro, to štekanje će vjerovatno još malo doraditi. Nego, meni je dizajn grozan... Prejednostavan i neprivlačan...
Dobro, to štekanje će vjerovatno još malo doraditi. Nego, meni je dizajn grozan... Prejednostavan i neprivlačan...
Da tako je.Kad sam ga prvi puta vidio mislio sam si što je nokiji palo na pamet kad nije stavila maemo UI na to,imam sam nokiju n900 i stvarno je super,i pitam se da li su bili na hašu kad su stavili sličice od one dvije karikature za kontakte i pozadinu,stvarno ružno...ali to sam i prije rekao i smatram da je nokija trebala sama razvijati dalje maemo sam,od intela su trebali preuzeti procesore za mobove ali sigurno ne miješati njihov moblin kojeg nitko nije htio i čiji UI je stvarno ružan.
Ti očito imaš nekih problema..
Ovo treba jos peglat i estetski dovesti barem na razinu MeeGo tablet sustava. Maemo 5 izgleda znatno doradjenije od preglednika fotografija pa do oblika ikona.
MeeGo bi mogao imati OK perspektivu... Open Source je, a aplikacije su ipak normalne kompilirane (za razliku od androida koji ima Java aplikacije... doduse Froyo koristi JIT kompilaciju pa je puno bolji performance nego raniji buildovi) i koriste QT toolkit... Jos ako se rijesi nekakav centralizirani nacin distribucije aplikacija slican App Storeu ili Android Marketu... bit ce OK :)
Oce biti moguce instalirati na Sony Erricson Satio koji također koristi ARM procesor?
Stvarno bi se volia rijesit ovog sporog i bugovitog Symbiana.
Oce biti moguce instalirati na Sony Erricson Satio koji također koristi ARM procesor?
Stvarno bi se volia rijesit ovog sporog i bugovitog Symbiana.
pa svi mobovi imaju Arm procesor :D nije valda neki na x86
ma tia sam rec, da Satio ima identican procesor kao i Nokia N900
pa jel postoji sansa da na Satio dode MeeGo?