MediaTek predstavio Helio P25 čipset za uređaje iz

poruka: 7
|
čitano: 2.034
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MediaTek predstavio Helio P25 čipset za uređaje iz".
12 godina
odjavljen

Jako dobri procesori kad su u pitanju performanse ali ne i 3D, nikako nisu za igranje igara, barem onih zahtjevnijih, tu ih i slabiji Snap nadjačava.

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: MediaTek predstavio Helio P25 čipset za uređaj
slažem se potpuno,svi noviji MTK čipovi dolaze sa Mali grafikom serije 400,700,800 koji su jednostavno slabi( u rangu Adrena 320 ili 330 od prije par godina) jer dolaze tek sa 2,3 i max 4 jezgre iako postoje i navedeni grafički sklopovi sa 8 pa i 12 jezgri ali takvi se jednostavno iz nekog razloga ne ugrađuju.
Manjkavost Gpu-a se dobro vidi u 2D i 3D scoreu AnTuTu testa.
Isto je i sa Kirin soc-evima do brojčane oznake 955.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A ako se ne igraju igra dali se primijeti u svakodnevnom korištenju manje performanse. Dali grafička služi samo za igre ili i za druge stvari?
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
13 godina
ne primjeti se,
popis mobilne grafike...
http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
15 godina
ZdravkoZ kaže...
ne primjeti se,
popis mobilne grafike...
http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/

Ti GPU GFLOPS nemaju neke realne veze sa snagom u igrama jer sve ovisi i od proizvodnog procesa procesora i i same snage procesora. Imao sam LG G3 koji je imao Snapdragon 801 sa Adreno 330 koji u ovoj tablici ima 166,5 GFLOPS-a, a trenutačni Huawei Mate 8 ima Kirin 950 sa Mali-T880MP4 koji ima samo 122,4 GFLOPS-a, a Mate 8 u Antutu je brži doslovno duplo od LG G3 koji ima više GFLOPS-a sa svojim Adreno 330.

13 godina
Antutu testira i grafiku i procesor jednom riječi soc pa su rezultati veći.U detaljima toga testa treba vidjeti/usporediti 2d i 3d rezultat pa ga usporediti sa npr Adrenom 530 u ta dva segmenta.
17 godina
protjeran

Fun fact: Adreno je anagram od Radeon. Naime Qualcomm ga je kupio od AMDa, a originalno ga je razvio ATI.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice