Matrična smjena generacija

poruka: 5
|
čitano: 1.194
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Matrična smjena generacija".
17 godina
neaktivan

Ovo je sranje, jer kao sto je bilo na Lenovo blogs ovo je vezano samo uz ekonomsku isplativost a ne uz napredak... Hocu normalan omjer na laptopima a ne ova 16:10 ili jos gore 16:9 sranja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A mislim i da im je izjava da će dogodine zauzimati 32% tržišta malo preoptimistična.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet oni i to njihovo smanjivanje vertikalne rezolucije... koliko je to debilno ne mogu izrazit rječima.

Još malo pa će krenut sa 2500x600 rezolucijama, samo da "filmovi izgledaju bolje"

A od svega toga je najgore što nigdje ne prodaju 4:3 ili 5:4 modele veće od 21", jer ih smatraju "profesionalnim" pa im bez razloga nabiju 2x veću cijenu.

U svakom slučaju moj stari IBM 21" CRT ima bolju sliku od svih ovih novih monitora...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Matrična smjena generacija
scorpion667 kaže...

A mislim i da im je izjava da će dogodine zauzimati 32% tržišta malo preoptimistična.

Samzung strateđi biti No.1 u printars do 2013.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
RE: Matrična smjena generacija
Zoidberg kaže...

Ovo je sranje, jer kao sto je bilo na Lenovo blogs ovo je vezano samo uz ekonomsku isplativost a ne uz napredak... Hocu normalan omjer na laptopima a ne ova 16:10 ili jos gore 16:9 sranja...

Kako kome. Meni kao programeru daleko više odgovara wide 16:9 nego normalan omjer. Jednostavno stane više alata a strana a ostane i mjesta  za kod. A što se filmova tiče nekako je uvjek bio veči gušt gledati u širokom formatu u kinu nego kuci na televizoru normalnog formata.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice