Marshmallow puževim korakom do 18,7%

poruka: 9
|
čitano: 1.731
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Marshmallow puževim korakom do 18,7%".
18 godina
neaktivan
But how do it know

0 0 hvala 0
13 godina

Tako sam se ja zaletio pa sad plaćem svaki dan!

Zbilja moram proučiti kako da stavim ponovno Lollipop.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Marshmallow puževim korakom do 18,7%
Postotci se mijenjaju tocno onim tempom kojim ljudi mijenjaju mobitele. Trebaju napravit mobitele koji manje traju...brze ce se "prelazit" na novi os

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ZeroEffect kaže...
Postotci se mijenjaju tocno onim tempom kojim ljudi mijenjaju mobitele. Trebaju napravit mobitele koji manje traju...brze ce se "prelazit" na novi os

Neki papirni kojeg baciš na kraju dana ;)

But how do it know
14 godina
ZeroEffect kaže...

prave se novi telefoni ali sa starim androidom, Sony izbacio Xperiu XZ sa Marshmallow, pa i kod Samsunga nadolazeca A serija će doći sa Marshmallow.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina

Je li popravljena funkcija MTP, PTP ili USB Mass Storage kako se već zove kod novih Androida. Imam kineza tablet koji na 4.0.1 bez problema Plug'n'Play prevučem 6 GB MKV fajl i ispucam ga na 1080p plazmu dok je to sa Android 5.0 Lenovom - apsolutno nemoguće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šta nije i lenovo kinez? Inače meni na japancu to radi bez problema. Hoćeš kablom ili WiFijem kroz ES file explorer.

16 godina
neaktivan
Envy kaže...

Je li popravljena funkcija MTP, PTP ili USB Mass Storage kako se već zove kod novih Androida. Imam kineza tablet koji na 4.0.1 bez problema Plug'n'Play prevučem 6 GB MKV fajl i ispucam ga na 1080p plazmu dok je to sa Android 5.0 Lenovom - apsolutno nemoguće.

Kako misliš "popravljena"? Nije ni pokvarena, nego je izbačena. Tj. Google je od Androida 4.4 izbacio podršku za USB Mass Storage (neki security bullshit razlog) tako da moraš koristiti MTP koji je zaku*ac. I nije podržan na TV-ima i sličnim uređajima, pretpostavljam da to tebe muči.

Koliko čujem, USB Mass Storage se na nekim uređajima da omogućiti nekim aplikacijama ako su rootani. Ako ti to šta znači.

edit: [APP][ROOT] USB MASS STORAGE Enabler v1.5.1 … | Android Development and Hacking

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 17:46 (Mirko935).
17 godina
dejo6 kaže...

Šta nije i lenovo kinez? Inače meni na japancu to radi bez problema. Hoćeš kablom ili WiFijem kroz ES file explorer.

Dobro znaš na što sam mislio i da to nije "Made in China". i Taj ES ne radi na dva Androida. Apsolutno je nemoguće dobiti glupo slovo H: da imam pristupa daljenjm uređaju. Valjda znam kakav problem imam kod 100 uređaja koji su mi došli na stupit maintaince.

Mirko935 kaže...
* * *

Koliko čujem, USB Mass Storage se na nekim uređajima da omogućiti nekim aplikacijama ako su rootani. Ako ti to šta znači.

edit: [APP][ROOT] USB MASS STORAGE Enabler v1.5.1 … | Android Development and Hacking

E znam mislim da si mi i prošli put ti dao ovaj prijedlog. Za sada rootanje ne dolazi u obrzi jer ne smijem zapisivati ništa budući da je forenzika podataka u pitanju.

U glavnom ja ću ove mane iznositi na obje platforme. Imam i iOS i Android i stvarno niti iz džepa niti u džepšto bi se reklo, ali Google nekada zna lagano da ide na živce. Bila je 2008-godina kad sam pričao sa kolegama o budućem Android 4.0 (tada aktualni bio je 2.x) i o njemu su se čuda pričala, a veće smeće od OS-a od Android 4.0.1 u životu svom nisam vidio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice