Malo oduška…

poruka: 57
|
čitano: 7.506
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Malo oduška…".
15 godina
protjeran
Malo oduška…

e to sam cekao!  Smijeh

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
protjeran
Malo oduška…

IDIOTI! Očito imaju dubok đep pa se mogu razbacivat bolje da su nekom ga poklonili a ne da ga bacaju tako i udaraju tzv. uništavaju!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
16 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

mislim koja je fora bit prvi u zdrobljivanju najnovijeg proizvoda

uskoro na sedmici...
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
Malo oduška…

Evo vidite razliku između nas i Zapadnih zemalja. Oni toliko bogati da dvojica dječaka mogu skupiti 500 dolara novca i jednostavo ih baciti. Prosječna hrvatska plaća iznosi puno manje nego 500 dolara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:44 (captain_soap_McTawish).

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Malo oduška…
Slažem se s tim što hoćeš reći, definitivno je razmaženo razbacivati se novcem na takav način, ali moram reagirati na to da je prosječna hrvatska plaća 500 $, čisto jer ne volim olako razbacivanje lažnim činjenicama. Prosječna plaća varira ali je većinom više od 5000 kn
15 godina
neaktivan
Malo oduška…

Budale

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

2 0 hvala 0
17 godina
Ne svidja mi se ipad ali da ovakvu glupost napravi koja košta 700$...
za takvo što moraš biti dosta bistar u glavi.
0110101010110111001011100001010
17 godina
neaktivan
Malo oduška…

ah, ko će drugi nego glupi amerikanci! (malim slovom iz nepoštovanja)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Malo oduška…

J****I idioti............

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

lol a cini mi se da tamo na 1:10 onaj jedan lik ima bijeli iphone

mogli su i njega malo Cool (iphone :D)

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:05 (spaws).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

A jest vas pogodila ova vijest i još vam strašno žao tuđih novaca Belji se

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 23:04 (drnde).

3 1 hvala 0
17 godina
Malo oduška…

Kako bi ih ja natuko tom palicom. Debili retardirani. Dok neki nemaju kaj jest i umiru od gladi, ovi se zajebavaju trošeći novce na preseravanje.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Malo oduška…

Šta nisu to oni isti koji su prešli preko iphonea s valjkom?Bio je video prije par mjeseci?

Jer ako nisu očito su pokrenuli trend.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:30 (Regular John 19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pa kaj niste shvatili...tamo je bilo 20 ljudi

500/25=20

Svako je dao 20 dolara...ili ti ga 100kn...sto je isto puno i razbacivanje novca ali staces...

Ima jedna tema na forumu o "GLUPIM" Amerima... a nisu glupi to je samo takav dojam...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:36 (bobica257).
17 godina
protjeran
mdax kaže...
Slažem se s tim što hoćeš reći, definitivno je razmaženo razbacivati se novcem na takav način, ali moram reagirati na to da je prosječna hrvatska plaća 500 $, čisto jer ne volim olako razbacivanje lažnim činjenicama. Prosječna plaća varira ali je većinom više od 5000 kn

Di?

Mozda u ZG, al ostatak HR i nije bas tako prosjecan.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
mdax kaže...

ha ?

:-)
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Pa kaj niste shvatili...tamo je bilo 20 ljudi

500/25=20

Svako je dao 20 dolara...ili ti ga 100kn...sto je isto puno i razbacivanje novca ali staces...

Ima jedna tema na forumu o "GLUPIM" Amerima... a nisu glupi to je samo takav dojam...

ha ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:44 (zoran123456).
15 godina
neaktivan
Malo oduška…

Kakve veze ima youtube uradak mladih arogantnih balavaca s portalom vezanim za vijesti vezane iz svijeta informatike ?

Ako se moja pasica pokaki na (moj) HTC HD2 i to pritom snimim, hoće li i to otići na naslovnicu ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bila bi to glavna vijest na svim portalima...
15 godina
odjavljen
zoran123456 kaže...

Kakve veze ima youtube uradak mladih arogantnih balavaca s portalom vezanim za vijesti vezane iz svijeta informatike ?

Ako se moja pasica pokaki na (moj) HTC HD2 i to pritom snimim, hoće li i to otići na naslovnicu ?

Sigurno jos ces dobiti koju zvjezdicu na ovom forum i koji TU na ostalima...SSG

btw. Kaže se kujica....moram...

x18x05x kaže...
Bila bi to glavna vijest na svim portalima...

To care...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan
mdax kaže...
Onak, izjava ti je genijalna
Si cuo za lidl, kaufland, konzum, bila i opcenito trgovacki centri ( i ne samo tu tj. u toj bransi) gdje ekipa popisa krv za 2500-3500kn... puno je ekipe tu i visoko obrazovano
MorciTheCroat kaže...
Di?
Mozda u ZG, al ostatak HR i nije bas tako prosjecan.
Eh, da bar.. ali istina je da su ostali i vise u banani
15 godina
protjeran
Malo oduška…

treba bit glup za kupit ovo, ali kupit pa razbit? ovo je ko da su si na celo tetovirali "ja sam retardiran" :)

0 0 hvala 0
17 godina
Malo oduška…

Vjerovali vi ili ne, prosječna plaća zaposlenih je veća od 5000kn. S našim cijenama proizvoda i usluga, definitivno se čini manjom.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malo oduška…

a vi ste otišli u žestoki offtopic...

dečki imaju para i očito im je razbijanje ipada se učinilo zabavnim. što ne znači da nisu idiotiBelji se

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Malo oduška…

Trebalo bi stavit naslov: "Kako seljačine rastavljaju iPad"   Čini mi se da su jedva čekali da vide što je unutra.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam tko je veći idiot, onaj koji je to napravio i snimio, portal koji je to prenio ili ljudi koji su to pogledali i komentirali... A dvoje zadnjih motiviraju onog prvog... Žalosno...

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
17 godina
Malo oduška…

Ko može, može... Tvrd je taj iPad =)

A life? Cool! Where do I download one of those?

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

Ma ovo je jednostavno jadno, bez obzira koliko iPad košta, pa da su ga i dobili na nagradnoj, jadno.....

Mogli su ga poklonit i razveselit nekoga, kakva objesna ekipa....

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo oduška…

Evo još malo oduška, ovaj put stari poznanik

Smijeh

EDIT: Naravno ima još i nasljednik

Samo šteta što iPad ne stane u mikser Neodlučan

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 22:55 (drnde).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

IDIOTI! Očito imaju dubok đep pa se mogu razbacivat bolje da su nekom ga poklonili a ne da ga bacaju tako i udaraju tzv. uništavaju!

Nisi se baš sjetio nekome pokloniti novac kojim si kupio 5770 i iPhone...

captain_soap_McTawish kaže...

Evo vidite razliku između nas i Zapadnih zemalja. Oni toliko bogati da dvojica dječaka mogu skupiti 500 dolara novca i jednostavo ih baciti. Prosječna hrvatska plaća iznosi puno manje nego 500 dolara.

Neki su kod nas bogati pa kupuju skateboarde, snowboarde, bicikle,  rally aute koji se redovito uništavaju pa nitko ni glasa.

Ima jako puno ljudi na ovome forumu koji su vjerojatno uništili lošim OC, ili preplatili svoj hardware zbog svojih hobija.

vistma kaže...

ah, ko će drugi nego glupi amerikanci! (malim slovom iz nepoštovanja)

samo da te Danny ne vidi... pogotovo sada kad ima moć u rukama

zbuzanic kaže...

Kako bi ih ja natuko tom palicom. Debili retardirani. Dok neki nemaju kaj jest i umiru od gladi, ovi se zajebavaju trošeći novce na preseravanje.

Što ne prodaš svoje laptope i Logitech miševe pa nahraniš gladne? Što nisi uzeo miš od 50kn?

Nekako imam osjećaj da ćeš reći da si morao kupiti te miševe zbog posla.

Napominjem da ne podržavam ovakve stvari, ali ne podržavam ni licemjerstvo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice