e to sam cekao!
IDIOTI! Očito imaju dubok đep pa se mogu razbacivat bolje da su nekom ga poklonili a ne da ga bacaju tako i udaraju tzv. uništavaju!
Evo vidite razliku između nas i Zapadnih zemalja. Oni toliko bogati da dvojica dječaka mogu skupiti 500 dolara novca i jednostavo ih baciti. Prosječna hrvatska plaća iznosi puno manje nego 500 dolara.
Budale
za takvo što moraš biti dosta bistar u glavi.
ah, ko će drugi nego glupi amerikanci! (malim slovom iz nepoštovanja)
J****I idioti............
lol a cini mi se da tamo na 1:10 onaj jedan lik ima bijeli iphone
mogli su i njega malo (iphone :D)
A jest vas pogodila ova vijest i još vam strašno žao tuđih novaca
Kako bi ih ja natuko tom palicom. Debili retardirani. Dok neki nemaju kaj jest i umiru od gladi, ovi se zajebavaju trošeći novce na preseravanje.
Šta nisu to oni isti koji su prešli preko iphonea s valjkom?Bio je video prije par mjeseci?
Jer ako nisu očito su pokrenuli trend.
Pa kaj niste shvatili...tamo je bilo 20 ljudi
500/25=20
Svako je dao 20 dolara...ili ti ga 100kn...sto je isto puno i razbacivanje novca ali staces...
Ima jedna tema na forumu o "GLUPIM" Amerima... a nisu glupi to je samo takav dojam...
Di?
Mozda u ZG, al ostatak HR i nije bas tako prosjecan.
ha ?
Pa kaj niste shvatili...tamo je bilo 20 ljudi
500/25=20
Svako je dao 20 dolara...ili ti ga 100kn...sto je isto puno i razbacivanje novca ali staces...
Ima jedna tema na forumu o "GLUPIM" Amerima... a nisu glupi to je samo takav dojam...
ha ?
Kakve veze ima youtube uradak mladih arogantnih balavaca s portalom vezanim za vijesti vezane iz svijeta informatike ?
Ako se moja pasica pokaki na (moj) HTC HD2 i to pritom snimim, hoće li i to otići na naslovnicu ?
Kakve veze ima youtube uradak mladih arogantnih balavaca s portalom vezanim za vijesti vezane iz svijeta informatike ?
Ako se moja pasica pokaki na (moj) HTC HD2 i to pritom snimim, hoće li i to otići na naslovnicu ?
Sigurno jos ces dobiti koju zvjezdicu na ovom forum i koji TU na ostalima...SSG
btw. Kaže se kujica....moram...
To care...
treba bit glup za kupit ovo, ali kupit pa razbit? ovo je ko da su si na celo tetovirali "ja sam retardiran" :)
a vi ste otišli u žestoki offtopic...
dečki imaju para i očito im je razbijanje ipada se učinilo zabavnim. što ne znači da nisu idioti
Trebalo bi stavit naslov: "Kako seljačine rastavljaju iPad" Čini mi se da su jedva čekali da vide što je unutra.
Ne znam tko je veći idiot, onaj koji je to napravio i snimio, portal koji je to prenio ili ljudi koji su to pogledali i komentirali... A dvoje zadnjih motiviraju onog prvog... Žalosno...
Ko može, može... Tvrd je taj iPad =)
Ma ovo je jednostavno jadno, bez obzira koliko iPad košta, pa da su ga i dobili na nagradnoj, jadno.....
Mogli su ga poklonit i razveselit nekoga, kakva objesna ekipa....
IDIOTI! Očito imaju dubok đep pa se mogu razbacivat bolje da su nekom ga poklonili a ne da ga bacaju tako i udaraju tzv. uništavaju!
Nisi se baš sjetio nekome pokloniti novac kojim si kupio 5770 i iPhone...
Evo vidite razliku između nas i Zapadnih zemalja. Oni toliko bogati da dvojica dječaka mogu skupiti 500 dolara novca i jednostavo ih baciti. Prosječna hrvatska plaća iznosi puno manje nego 500 dolara.
Neki su kod nas bogati pa kupuju skateboarde, snowboarde, bicikle, rally aute koji se redovito uništavaju pa nitko ni glasa.
Ima jako puno ljudi na ovome forumu koji su vjerojatno uništili lošim OC, ili preplatili svoj hardware zbog svojih hobija.
ah, ko će drugi nego glupi amerikanci! (malim slovom iz nepoštovanja)
samo da te Danny ne vidi... pogotovo sada kad ima moć u rukama
Kako bi ih ja natuko tom palicom. Debili retardirani. Dok neki nemaju kaj jest i umiru od gladi, ovi se zajebavaju trošeći novce na preseravanje.
Što ne prodaš svoje laptope i Logitech miševe pa nahraniš gladne? Što nisi uzeo miš od 50kn?
Nekako imam osjećaj da ćeš reći da si morao kupiti te miševe zbog posla.
Napominjem da ne podržavam ovakve stvari, ali ne podržavam ni licemjerstvo.