sviđa mi se implikacija iz teksta prema kojoj je oglašavanje (u suvremenom nametljivom spamerskom neželjenom obliku) ustvari maliciozno i sve više podsjeća na "Reklamokraciju" F. Pohla. tako, primjerice, Bug-ov portal korisniku nudi zanimljivu igru - "ubij oglas". u Chrome instaliraš adblock plus i prilagobom filtra ("blokiranjem elemenata") tamaniš oglase. igrivost raste s brojem eliminiranih oglasa jer na njihova mjesta upadaju drugi 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sviđa mi se implikacija iz teksta prema kojoj je oglašavanje (u suvremenom nametljivom spamerskom neželjenom obliku) ustvari maliciozno i sve više podsjeća na "Reklamokraciju" F. Pohla. tako, primjerice, Bug-ov portal korisniku nudi zanimljivu igru - "ubij oglas". u Chrome instaliraš adblock plus i prilagobom filtra ("blokiranjem elemenata") tamaniš oglase. igrivost raste s brojem eliminiranih oglasa jer na njihova mjesta upadaju drugi 
knjiga frederika pohla ustvari se zove svemirski trgovci, a pojam reklamokracije je njegova složenica u toj knjizi...bez spamanja, samo ako netko želi potražiti tu knjigu da zna kako se ustvari zove
Hahaha inače voliš pričat viceve ili?
Nego, što se tiče teksta, koji god portal ga je pisao, gdje god sam ga čitao, imaju naslov tipa Google ukljanja maliciozne ekstenzije.
A vi stavite naslov koji navodi na to da ih se ne može riješiti, i da Chrome nije siguran za surfanje.
Ako koristite više ekstenzija obavezno ih usporedite s ovim popisom.