Mali Samsung notebook u prodaji

poruka: 5
|
čitano: 2.030
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mali Samsung notebook u prodaji".
17 godina
neaktivan

Sestrična je kupila u Italiji Samsung notebook, DualCore 1.6, 15,4", 1Gb, ATI1250, 120Gb, Vista Premium. Solidan komp, ali najviše me oduševila cijena, 500€, tj. oko 420€ kad su joj vratili PDV!!!

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"

0 0 hvala 0
17 godina

Nađe se tako što ponekad i kod nas. Evo, upravo gledam ponudu za neki Fujitsu Siemens: 15.4", C2D 1.66GHz, 1GB, 120GB, GLAN, WLAN, 6-cell baterija...   €365.

No ovo je lep notebook male dijagonale i fine opreme, a pristojne cene, relativna retkost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a ja vidio dobar renault za 500€

malo se masi poenta, naravno da  ima jeftinih laptopa pogotovo 15,4 ekranom, ali 8xxx serija procesor, grafika, toliko rama i jos sve tu u light pakovanju do sad je kostalo bar 1300-1500€ tako da je ovaj potez samsunga za jedno veliko bravo.

0 0 hvala 0
17 godina

To sam i hteo da kažem, jeftin a pristojan laptop od 15.4" i 3kg se nađe, ali je ovo već znatno ređa zverka i momentalno sam bio u iskušenju, no nemam dovoljno ušteđevine.  Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mali Samsung notebook u prodaji
Barbarosa kaže...

a ja vidio dobar renault za 500€

malo se masi poenta, naravno da  ima jeftinih laptopa pogotovo 15,4 ekranom, ali 8xxx serija procesor, grafika, toliko rama i jos sve tu u light pakovanju do sad je kostalo bar 1300-1500€ tako da je ovaj potez samsunga za jedno veliko bravo.

mislim da je za poslovne ljude bolje laptopi s manjim ekranom što znači da su i dimenzije laptopa manje.

i ja sam smatram da su ovi manji praktičniji i bolji
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice