Sestrična je kupila u Italiji Samsung notebook, DualCore 1.6, 15,4", 1Gb, ATI1250, 120Gb, Vista Premium. Solidan komp, ali najviše me oduševila cijena, 500€, tj. oko 420€ kad su joj vratili PDV!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nađe se tako što ponekad i kod nas. Evo, upravo gledam ponudu za neki Fujitsu Siemens: 15.4", C2D 1.66GHz, 1GB, 120GB, GLAN, WLAN, 6-cell baterija... €365.
No ovo je lep notebook male dijagonale i fine opreme, a pristojne cene, relativna retkost.
a ja vidio dobar renault za 500€
malo se masi poenta, naravno da ima jeftinih laptopa pogotovo 15,4 ekranom, ali 8xxx serija procesor, grafika, toliko rama i jos sve tu u light pakovanju do sad je kostalo bar 1300-1500€ tako da je ovaj potez samsunga za jedno veliko bravo.
To sam i hteo da kažem, jeftin a pristojan laptop od 15.4" i 3kg se nađe, ali je ovo već znatno ređa zverka i momentalno sam bio u iskušenju, no nemam dovoljno ušteđevine.
a ja vidio dobar renault za 500€
malo se masi poenta, naravno da ima jeftinih laptopa pogotovo 15,4 ekranom, ali 8xxx serija procesor, grafika, toliko rama i jos sve tu u light pakovanju do sad je kostalo bar 1300-1500€ tako da je ovaj potez samsunga za jedno veliko bravo.