Magnetski punjač za sve vrste mobitela

poruka: 13
|
čitano: 2.739
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Magnetski punjač za sve vrste mobitela".
18 godina

Ja sam mislio da je svrha novinarstva proučiti tematiku o kojoj se piše a ne prepisati s Indigogo-a tekst.

Kabloci s magnetnim portovima se proizvoder već 2-3 godine... Ima ih brdo na Ebay-u, više kvalitetnih, manje kvalitetnih nebitno.

http://www.ebay.com/itm/WSKEN-Mini-2-Magnetic-Charging-Cable-Micro-USB-Charger-Cord-for-iPhone-Android-/112101384576?var=&hash=item1a19c36180:m:mBItW9I3UGtnkZQ4Pw3mA_g

Tako da nikako to nije woow uređaj niti rečenica da tvorci tvrde da je to prvi takav kabao, prenesena na ovom portalu je ko što tvorci iPhona tvrde da je iPhone prvi mobitel.

Malo provjera i analiza prije pisana ne škodi.

Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina

To postoji u aziji vec valjda trideset godina i odavno se koristi na kuhalima vode ili fritezama gdi u slucaju da zapnete za kabel mozete dozivjet ili ne prezivjet opekline.

Isto to je Apple prije desetak godina poceo prodavat kao nesto inovativno dok je vise od par desetljeca prisutno u svakom kucanstvu na Tajvanu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gledam video i onda pogledam ovaj kaj mi je na stolu, gledam video i onda pogledam ovaj kaj mi je na stolu, gledam video i onda pogledam ovaj kaj mi je na stolu.

Nije mi jasno kako je prvi 

edit - https://www.amazon.com/Upgraded-Fantany-Reversible-Detachable-Indicator/dp/B01HT014AS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1473753238&sr=8-3&keywords=magnetic+usb+cable 

koristim ovaj na s7 edge, zadovoljan pa ako nekog zanima...ima ih po amazon.de

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 9:56 (Mitch).

5 0 hvala 2
16 godina
Re: Magnetski punjač za sve vrste mobitela
gkelekov kaže...

Ja sam mislio da je svrha novinarstva proučiti tematiku o kojoj se piše a ne prepisati s Indigogo-a tekst.

Kabloci s magnetnim portovima se proizvoder već 2-3 godine... Ima ih brdo na Ebay-u, više kvalitetnih, manje kvalitetnih nebitno.

http://www.ebay.com/itm/WSKEN-Mini-2-Magnetic-Charging-Cable-Micro-USB-Charger-Cord-for-iPhone-Android-/112101384576?var=&hash=item1a19c36180:m:mBItW9I3UGtnkZQ4Pw3mA_g

Tako da nikako to nije woow uređaj niti rečenica da tvorci tvrde da je to prvi takav kabao, prenesena na ovom portalu je ko što tvorci iPhona tvrde da je iPhone prvi mobitel.

Malo provjera i analiza prije pisana ne škodi.

Nađi izjavu, dokaz, gdje tvorci iPhonea tvrde da je iPhone prvi mobitel!

16 godina
NEW_MAN kaže...

To postoji u aziji vec valjda trideset godina i odavno se koristi na kuhalima vode ili fritezama gdi u slucaju da zapnete za kabel mozete dozivjet ili ne prezivjet opekline.

Isto to je Apple prije desetak godina poceo prodavat kao nesto inovativno dok je vise od par desetljeca prisutno u svakom kucanstvu na Tajvanu.

Apple je to počeo ugrađivati na svojim laptopima. Ne na kuhalima, ne na fritezama, pa čak ne niti na svojim ostalim uređajima. Pitanje je zašto ostali proizvođači laptopa to nisu predstavili i na svojim laptopima ako je to tako široko dostupno u Aziji koja je poznata po "poštivanju" patenata i već su s magnetnim strujnim konektorima šetali oko Teslinog hotela u New Yorku!

18 godina
devotion kaže...
NEW_MAN kaže...

Apple je to počeo ugrađivati na svojim laptopima. Ne na kuhalima, ne na fritezama, pa čak ne niti na svojim ostalim uređajima. Pitanje je zašto ostali proizvođači laptopa to nisu predstavili i na svojim laptopima ako je to tako široko dostupno u Aziji koja je poznata po "poštivanju" patenata i već su s magnetnim strujnim konektorima šetali oko Teslinog hotela u New Yorku!

Misterij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To se i ja pitam vec skoro dvadeset godina. Sjecam se kad smo bili klinci i onda je brat od frenda dosel doma s Tajvana s kuhalom za vodu pa smo se cudili ko piceki glisti zakaj to ne postoji na svakom ali svakom kablu na svijetu. Ocito su inzinjeri iz Applea ipak pametni ko ja i zakljucili da bi bilo pametno tako nesto ponudit sa prijenosnim racunalima.

14 godina
neaktivan

negdje sam to vidio prije nekih 2 do 3 mjeseca reklamu za ovo ...

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve te ebay stvarce su super, no nisam našao NITI JEDAN JEDINI sa USB-C konektorom... Ovaj to nudi. Meni treba jedan s USB-C i tri s microUSB-om... Ove druge lako nabavim, i dosta jeftinije. USB-C, niti jedan jedini. I vjerujem da je tu jedna prednost ovih na Indiegogo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Muha kaže...

Sve te ebay stvarce su super, no nisam našao NITI JEDAN JEDINI sa USB-C konektorom... Ovaj to nudi. Meni treba jedan s USB-C i tri s microUSB-om... Ove druge lako nabavim, i dosta jeftinije. USB-C, niti jedan jedini. I vjerujem da je tu jedna prednost ovih na Indiegogo.

Ako nades sa USB-C javi jer ja sam trazio i nema. Jos uvijek nije dovoljno rasprostranjen prikljucak.

10 godina
neaktivan
Muha kaže...

NEW_MAN kaže...

Ako nades sa USB-C javi jer ja sam trazio i nema. Jos uvijek nije dovoljno rasprostranjen prikljucak.

Ima ovaj, ali je gadan i samo 1A:

https://www.amazon.com/Universal-Detachable-Magnetic-Charging-Connector/dp/B0192EHJ58/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1454197336&sr=1-1-catcorr&keywords=Magnetic+usb+c

Kruha i igala...
18 godina
Je ovaj kabel je katastrofa, trebam neki gdi van ne strsi vise od jednog milimetra inace sve skupa nema smisla.
15 godina
neaktivan
Ja sam sudjelovao jos prije godine dana u kampanji na kickstarteru za znaps koji je tada nudio i usb type c a sada ga nema uopce u ponudi uopce za ikakav usb. Najveci problem sa tim stvarima preko cr kampanjama je da ni nakon godine dana proizvod nije isporucen a kamoli dostavljen tako da bolje uzeti i manje pouzdan koji je odmah dostupan preko amazona nego financirati nesto sta je dobro izreklamirano na videu. Shvacam da treba podrzat dobar proizvod i to podrzavam ali nakon nekoliko neugodnih iskustava sam skeptican prema startupovima samo sa videom koncepta a pogotovo kad je iskazano da je nesto prvo a gotovih proizvoda iste namjene je vec more po web shopovima
17 godina

Vrlo stara vijest.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice