Super, ali nekak mi se vidi da će to probiti 1.000 kn. To je ipak 10 puta više od živčane koju isto ne treba puniti :-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prema tvrdnjama proizvođača, radi se o prvoj tipkovnici u potpunosti zasnovanoj na solarnoj energiji.
Eto ja tvrdim da malo se pretjeruju i marketinški nabrijavaju jer 2004 je izašla ova tipkovnica koja je također punjena solarno... tak da... bzvz
a kad bi proizveli laptop na solarno po povoljnoj cijeni
SVJETLOST TI ULAZI U SOBU, misli čovječe, MISLI 
Još da pročitate vijest prije komentara..
"Dva solarna zaslona osjetljiva su na sunčevo svjetlo, ali i na umjetno iz sijalica..."
Probaj s kalkulatorom na solarno..
Da li mi se čini da tipke imaju pozadinsko osvjetljenje?
Da li mi se čini da tipke imaju pozadinsko osvjetljenje?
ne čini ti se
1. dobra ideja, 2. preskupo, 3. kabal nije osobit problem, 4. ipak i dalje mi se cini da je najgore rjesenje tipkovnica na baterije, da se neko jos i sa tim zamara.
Bravo Logitech!
1. dobra ideja, 2. preskupo, 3. kabal nije osobit problem, 4. ipak i dalje mi se cini da je najgore rjesenje tipkovnica na baterije, da se neko jos i sa tim zamara.
A je mi zamor 2 puta godišnje zamijeniti baterije...
1. dobar proizvod, ideja je stara
2. kako kome, meni nije problem dati 500kn za tipkovnicu. ne zato sto sam pun para nego zato sto mi vise znaci dobra tipkovnica nego npr. 5 fpsa u igri, a ljudi za tih 5 fpsa daju puno vise od 500 kn.
3. nije problem ali je bez njega puno ljepse.
4. vjerovatno je najgore rjesenje zbog ekologije. sto se tice samih baterija imam 2500mAh u tipkovnici i mislim da ih nisam punio 8-9 mjeseci a indikator pokazuje da su jos do pola pune.
Odlično !
To kupujem ! :D
Ako cijena bude razumna kod nas svakako ču razmisliti o kupnji..Mada nevjerujem...
samo me zanima dal' bi se ona mogla puniti preko svijetlosti monitora? naravno kad bi bila u nekoj normalnoj udaljenosti za stolom?
...jer kod mene je većinom mrkli mrak 
samo me zanima dal' bi se ona mogla puniti preko svijetlosti monitora? naravno kad bi bila u nekoj normalnoj udaljenosti za stolom?
...jer kod mene je većinom mrkli mrak 
pretpostavljam da ima opcionalno napajanje (najvjerovatnije se pune baterije standardne velicine koje se u slucaju potrebe mogu zamijeniti obicnima) jer nikome nije u cilju kupiti tipkovnicu koja mozda nece raditi kad zatreba.
- E Mile! Ajd konektuj se na skajp!
- Evo za pet minuta, samo da taster stavim na sunce!
Jeftinije ti je sada, kad ti unuci budu imali tri ruke neće ti biti jeftinije.
Karikiram naravno, ali ipak, bar se pravi da ti je stalo, kao i većina nas ovdje 
Kada bih imao neke veće nofce i mogao ih uložiti gdje želim, definitivno bi to bio Logitech. Ti dečki jako dobro znaju šta rade i njihovo vrijeme će tek doći