Logitechova tipkovnica na solarno

poruka: 19
|
čitano: 2.468
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitechova tipkovnica na solarno".
18 godina
neaktivan

Super, ali nekak mi se vidi da će to probiti 1.000 kn. To je ipak 10 puta više od živčane koju isto ne treba puniti :-)

-- HaHa na sve

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prema tvrdnjama proizvođača, radi se o prvoj tipkovnici u potpunosti zasnovanoj na solarnoj energiji.

Eto ja tvrdim da malo se pretjeruju i marketinški nabrijavaju jer 2004 je izašla ova tipkovnica koja je također punjena solarno... tak da... bzvz

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Logitechova tipkovnica na solarno

a kad bi proizveli laptop na solarno po povoljnoj cijeni 

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
Ne vidim baš smisao ovoga? Šta, kad radiš vani? Koliko uopće ljudi radi vani na računalu ili ipak koristi notebook s odvojenom tipkovnicom vani? Zar je tako skupo promijeniti baterije 2 puta godišnje?
totus mundus agit histrionem
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
protjeran
SinCr0 kaže...
Ne vidim baš smisao ovoga? Šta, kad radiš vani? Koliko uopće ljudi radi vani na računalu ili ipak koristi notebook s odvojenom tipkovnicom vani? Zar je tako skupo promijeniti baterije 2 puta godišnje?

SVJETLOST TI ULAZI U SOBU, misli čovječe, MISLI Smijeh

16 godina
SinCr0 kaže...

Još da pročitate vijest prije komentara..

"Dva solarna zaslona osjetljiva su na sunčevo svjetlo, ali i na umjetno iz sijalica..."

Probaj s kalkulatorom na solarno..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

Da li mi se čini da tipke imaju pozadinsko osvjetljenje?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Da li mi se čini da tipke imaju pozadinsko osvjetljenje?

ne čini ti se

17 godina
neaktivan

1. dobra ideja, 2. preskupo, 3. kabal nije osobit problem, 4. ipak i dalje mi se cini da je najgore rjesenje tipkovnica na baterije, da se neko jos i sa tim zamara.

3 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Bravo Logitech!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mad-Max-X kaže...

1. dobra ideja, 2. preskupo, 3. kabal nije osobit problem, 4. ipak i dalje mi se cini da je najgore rjesenje tipkovnica na baterije, da se neko jos i sa tim zamara.

A je mi zamor 2 puta godišnje zamijeniti baterije...

15 godina
protjeran
Mad-Max-X kaže...

1. dobar proizvod, ideja je stara

2. kako kome, meni nije problem dati 500kn za tipkovnicu. ne zato sto sam pun para nego zato sto mi vise znaci dobra tipkovnica nego npr. 5 fpsa u igri, a ljudi za tih 5 fpsa daju puno vise od 500 kn.

3. nije problem ali je bez njega puno ljepse.

4. vjerovatno je najgore rjesenje zbog ekologije. sto se tice samih baterija imam 2500mAh u tipkovnici i mislim da ih nisam punio 8-9 mjeseci a indikator pokazuje da su jos do pola pune.

16 godina
neaktivan

Odlično !

To kupujem ! :D

1 0 hvala 0
18 godina
Ok, želio sam to predstaviti kao nešto specifićne upotrebe, al iako to radi sa svijetlosti iz žarulje - 4 baterije godišnje? Pa jeftinije je to nego ova tikpovnica. :/
totus mundus agit histrionem
17 godina
neaktivan

Ako cijena bude razumna kod nas svakako ču razmisliti o kupnji..Mada nevjerujem...

15 godina
neaktivan

samo me zanima dal' bi se ona mogla puniti preko svijetlosti monitora? naravno kad bi bila u nekoj normalnoj udaljenosti za stolom?

...jer kod mene je većinom mrkli mrak {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
enloz kaže...

samo me zanima dal' bi se ona mogla puniti preko svijetlosti monitora? naravno kad bi bila u nekoj normalnoj udaljenosti za stolom?

...jer kod mene je većinom mrkli mrak {#}

pretpostavljam da ima opcionalno napajanje (najvjerovatnije se pune baterije standardne velicine koje se u slucaju potrebe mogu zamijeniti obicnima) jer nikome nije u cilju kupiti tipkovnicu koja mozda nece raditi kad zatreba.

18 godina

- E Mile! Ajd konektuj se na skajp!

- Evo za pet minuta, samo da taster stavim na sunce!

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
Ok, želio sam to predstaviti kao nešto specifićne upotrebe, al iako to radi sa svijetlosti iz žarulje - 4 baterije godišnje? Pa jeftinije je to nego ova tikpovnica. :/

Jeftinije ti je sada, kad ti unuci budu imali tri ruke neće ti biti jeftinije.

Karikiram naravno, ali ipak, bar se pravi da ti je stalo, kao i većina nas ovdje  {#}

Kada bih imao neke veće nofce i mogao ih uložiti gdje želim, definitivno bi to bio Logitech. Ti dečki jako dobro znaju šta rade i njihovo vrijeme će tek doći  {#}

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice