LG s Firefox OS-om

poruka: 8
|
čitano: 2.036
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG s Firefox OS-om".
17 godina
LG s Firefox OS-om

Ima dosta svijetlu budućnost i nadam se da će zaživjeti :)

Trebam uskoro starcima nabavit novi mobitel, a ovo mi se čini kao dobra fora.

Razumijem se u programiranje i web, tako da uzmem taj FFOS i podesim ga po njihovoj volji.

Izbacim sve appove, maknem sve osim kontakata, telefona i poruka.

Ima da baterija traje, uf :)

3 5 hvala 0
15 godina
protjeran
LG s Firefox OS-om

Sve o čemu se dugo priča a ne miče se s mrtve točke - ništa od toga u nekom većem planu.

Primjeri: ubuntu touch, sailfish os, tizen.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
2 3 hvala 0
13 godina
LG s Firefox OS-om

Sailfish OS je veoma ispoliran i konzumiran...

Sto se Firefoxa tice, takodjer se konzumira ali imho nije na razini Sailfisha, zanimljiviji je sa developerske strane...

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: LG s Firefox OS-om
LudaRajcica kaže...

Sto se Firefoxa tice, takodjer se konzumira ali imho nije na razini Sailfisha, zanimljiviji je sa developerske strane...

Je da je ispoliran ali da je i veoma konzumiran - ne.

Koriste ga 47 ljudi koji imaju Jollu i para njih na nexusima 4/7 i galaxyjima.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
15 godina
protjeran
brisati
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 13:50 (EZY-E).
17 godina
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

Vjeruj mi, miče se sa mrtve točke.

Izlazi verzija 2 uskoro, ali idu jako pažljivo s tim, pošto optimiziraju za low-end uređaje.

Samo pazi, jako je teško napravit neki boom kad moraš proći pored Androida i iOS-a.

Generalno, mislim da će uspjeti samo kada se malo developeri uhvate izrada aplikacija za to.

Jer trenutno ne postoji dosta HTML5 aplikacija da bi bio privlačan normalnim korisnicima.

A developerima, kao meni, je zanimljiv jer ću ga sa postojećim znanjem moć tweak-at do mile volje.

13 godina
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

A slusaj, mobitel koji se tjedan dana prodavao bolje od iPhonea u rodnoj Finskoj, nije mala stvar.

Relativizirati nesto je najlakse a izreci nesto realno i konkretno malo teze, jebi ga :D al nemre hrvat drukcije i uvijerio sma se to bezbroj puta :D

Slicne sam cinizme i jali slusao kada sam Androidu predvidio svijetlu buducnost i da ce isti biti zasluzan za pad Nokie :D i? :D eh, to je malo teze, biti kvalitetan analiticar! :D

15 godina
protjeran
LudaRajcica kaže...
EZY-E kaže...
LudaRajcica kaže...

A slusaj, mobitel koji se tjedan dana prodavao bolje od iPhonea u rodnoj Finskoj, nije mala stvar.

Relativizirati nesto je najlakse a izreci nesto realno i konkretno malo teze, jebi ga :D al nemre hrvat drukcije i uvijerio sma se to bezbroj puta :D

Slicne sam cinizme i jali slusao kada sam Androidu predvidio svijetlu buducnost i da ce isti biti zasluzan za pad Nokie :D i? :D eh, to je malo teze, biti kvalitetan analiticar! :D

Ja se toplo nadam da sam u krivu i da će sailfish napraviti boom kao veći OS-ovi, strašno mi se sviđa te malo-malo pa provjeravam na koje je nove uređaje došao, ali sumnjam da bude nešto veće od toga,  stvari jednostavno presporo idu i ljudi će zaboraviti na njega i izgubiti zainteresiranost. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice