Lenovo ThinkPad X120e

poruka: 7
|
čitano: 2.553
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lenovo ThinkPad X120e".
18 godina
neaktivan
Lenovo ThinkPad X120e

fajn mašina ... fuzija je ko Bogom dana za ovo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lenovo ThinkPad X120e

"1,6-gigahercnim"

to mi zvući sporo... :/ no trebalo bi vidjeti u praksi

Želiš progledat? izit mrkvu. Želiš svrhu, nemir u srcu, nabildaj se timski i diši za tvrtku.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Lenovo ThinkPad X120e
enloz kaže...

"1,6-gigahercnim"

to mi zvući sporo... :/ no trebalo bi vidjeti u praksi

To je zamjena za atom, ali dosta brzi i trosi manje

Evo review: http://hothardware.com/Reviews/AMD-Zacate-E350-Processor-Performance-Preview/?page=1

17 godina
Lenovo ThinkPad X120e

Zgodno. Šteta što će tih "ispod 400 dolara" kod nas biti preko 5k kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Lenovo ThinkPad X120e

Ne bi trebalo biti toliko skuplje jer se neki Edge modeli daju nabaviti već za 2500 do 3500kn.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
18 godina
neaktivan
Lenovo ThinkPad X120e

Evo ja sam ponosni vlasnik x100e koji ima jednojezgreni 1,6 proc i mogu vam reci da racunalo uopce nije slabo, a u odnosu na netbookove sa atomom je space shuttle. koristim ga uglavnom kao primarno racunalo tj. na njemu radim sve i nikad se nisam pozalio na pomanjkanje snage, samo treba instalirti ciste windowse jer OS koji daju u preloadu je krcat govana koja bi usporilia i macbookpro a kamoli ne...   ;mana je sta se grije i baterija traje 1h

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lenovo ThinkPad X120e

Pozdrav!

Jel ima tko kakvih informacija kada bi jedan od ovih modela mogao završiti na hrvatskom tržištu?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice