Laserski učitelj (električne) gitare

poruka: 5
|
čitano: 1.682
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Laserski učitelj (električne) gitare".
17 godina

to bi mi fakat dobro došlo već neko vrijeme imam želju da naučim svirat gitaru ali nikako da krenem

fuck yeah ako nema riješenja nema ni problema when i'll be rich, you'll be my bitch Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Laserski učitelj (električne) gitare

ja mislim da bi od tih lasera prije oslijepio nego naucio svirat :)

17 godina
neaktivan

S obzirom da Maestro podatke dobiva iz .mp3 pjesme gdje su svi instrumenti smješani u kašu, teško da može biti precizan, barem ne u današnje doba. Ali za par godina, ko zna?

Mogli bi u njega ugraditi i neke lekcije pa da zastvarno bude učitelj... BTW, izgleda nakaradno i vjerojatno će biti papreno skup...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laserski učitelj (električne) gitare
i_rambo_plache kaže...

S obzirom da Maestro podatke dobiva iz .mp3 pjesme gdje su svi instrumenti smješani u kašu, teško da može biti precizan, barem ne u današnje doba. Ali za par godina, ko zna?

Mogli bi u njega ugraditi i neke lekcije pa da zastvarno bude učitelj... BTW, izgleda nakaradno i vjerojatno će biti papreno skup...

Da to je i meni cudno...Mozda bi bilo bolje da se u njega stavi primjerice tab iz guitar pro ili takog nekog formata...Bas me zanima kako ovo radi, ideja se cini dosta ok. Isto razliciti modeli gitare imaju razliciti razmak medju poljima i slicno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 0:03 (mislav_01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice