Larrabee nagodinu

poruka: 15
|
čitano: 2.189
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Larrabee nagodinu".
17 godina
neaktivan
Larrabee nagodinu

"Kako je već poznato, jezgre Larrabeeja su x86 arhitekture, temeljene na drugoj generaciji Pentiuma i jezgri P54C iz 1994. godine."

Super, moći ćemo onda pokrenuti 32 sonic 3 odjednom!!!!  Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Larrabee nagodinu

Znači revolucija je ipak odgođena za neko vrijeme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Larrabee nagodinu

Intel i kvalitetni grafički procesori su dvije stvari koje se nikada neće susresti. Sve mi se čini da će to biti crapware kao što su i njihovi ostali grafičk "procesori".

0 0 hvala 0
18 godina
Larrabee nagodinu

a bar ce biti dobri za ugradnju u mobitele ako nista drugo

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Larrabee nagodinu

A javili se ovdje svi strucnjaci sa podrucja racunarstva, sve sami doktori znanosti, eksperti svjetskog glasa, pa dali svoje misljenje :p

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Katana kaže...

"Kako je već poznato, jezgre Larrabeeja su x86 arhitekture, temeljene na drugoj generaciji Pentiuma i jezgri P54C iz 1994. godine."

Super, moći ćemo onda pokrenuti 32 sonic 3 odjednom!!!!  Belji se

Core arhitektura je temeljena na mikroarhitekturi P6 iz 1995 godine, pa ako je tko uspio pokrenuti Sonic 3 i igrati bez trzanja na Core2, recimo na QX9775 onda nema straha... :)
http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)
17 godina
Larrabee nagodinu

Moje mišljenje je da će to biti dobro za servere i te programe koji trebaju jezgre,ali za igranje i općenito sve vezano grafiku nema šanse šta god oni pričali.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harti kaže...

A javili se ovdje svi strucnjaci sa podrucja racunarstva, sve sami doktori znanosti, eksperti svjetskog glasa, pa dali svoje misljenje :p

Valjda mislis RACUNALSTVO :D (stvar pravopisa ;) ). A i ti si mi neki strucnjak :D
18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
 Valjda mislis RACUNALSTVO :D (stvar pravopisa ;) ). A i ti si mi neki strucnjak :D
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 19:45 (Core2Duo2).
18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
harti kaže...

Vjeruj mi, veci sam strucnjak za racunarstvo nego ti za pravopis :p
Evo pa pogledaj sto se studira na FER-u: http://www.fer.hr/
17 godina
Larrabee nagodinu

RAČUNARSTVO ili RAČUNALSTVO, razlika u jednom hebenom slovu i odmah započinje svađa, velika stvar.

Tema je LARRABEE, a ne pravopis.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harti kaže...
infinityzg kaže...
harti kaže...

Vjeruj mi, veci sam strucnjak za racunarstvo nego ti za pravopis :p
Evo pa pogledaj sto se studira na FER-u: http://www.fer.hr/
 Onda smo iz iste struke :D Ja sam diplomirao to :D Ma vjecna je debata o tome jel racunarstvo ili racunalstvo. Na linku od wiki se navodi da je pogresno RACUNALSTVO, ali se u cijelom clanku spominje RACUNALNA GRAFIKA, RACUNALNO PROGRAMIRANJE, a prije par godina je bio i clanak u BUGu vezano za fakultete di se moze studirati racunarstvo/racunalstvo :D No, da ne bude offtopic... Ja mislim da bu ovaj larrabee konkurencija nVidia-i i ATI-u. AKo nista drugo, bar ce ih zastrasiti do izlaska :))
17 godina
neaktivan

Prvo koliko puta treba reći, da njihove integrirane grafe nisu namjenjene za igru iako su oni mogli napraviti gamersku graficku no nije im se isplatilo, nisu htjeli ulagati u to.

Ako oni kažu da će biti Larabee dobar za igru onda im vjerujem no nevjerum da će se moči igrati crysis mozda ne odma nego za jos par godina. Isto tako I amd radi na svojem procesoru koji će imati integriranu grafu, rekli su to na jednoj vijesti. 

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
 Onda smo iz iste struke :D Ja sam diplomirao to :D Ma vjecna je debata o tome jel racunarstvo ili racunalstvo. Na linku od wiki se navodi da je pogresno RACUNALSTVO, ali se u cijelom clanku spominje RACUNALNA GRAFIKA, RACUNALNO PROGRAMIRANJE, a prije par godina je bio i clanak u BUGu vezano za fakultete di se moze studirati racunarstvo/racunalstvo :D No, da ne bude offtopic... Ja mislim da bu ovaj larrabee konkurencija nVidia-i i ATI-u. AKo nista drugo, bar ce ih zastrasiti do izlaska :))
 Čini mi se da je računalstvo ipak ispravnije.

Hrvatski "računalo" - "računalstvo"

Srpski "računar" - "računarstvo"

Hrvatski enciklopedijski rječnik, Novi Liber - "računalstvo"
17 godina
Larrabee nagodinu

-jezikoslovci mogu ovdije nastaviti...

Intelov grafika (do sad) nije bila orjentirana na igre, nego na poslovnu primjenu, uredski PC/Notebook. I tu imaju veliku prednost (chipovi i licence nose zaradu). Tako će oni (intel) odlučiti što i kako će napraviti, vjerojatno bolje (njihov interes) nego ovo naše natipkavanje. Za ostalo (igre) imamo nVidia/ATI (ostali su mizerni).

Prognozirati ŠBB-KBB nije dobro. -Vjerojati najavama/željama, također... -'vidjet ćemo kad dođe'.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice