LAN Warrior

poruka: 10
|
čitano: 1.639
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LAN Warrior".
16 godina
neaktivan
LAN Warrior

idem odma u ameriku kupit jedan! za samo 999$....ne bi rekao......kod nas bi to došlo 4 000$

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
LAN Warrior

999 $ je otprilike 4000-6000 kn

Kod nas će to doći (ako dođe) oko 15000 - 20000 kn.Smijeh

Lopovi...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LAN Warrior
crystal6 kaže...

999 $ je otprilike 4000-6000 kn

Kod nas će to doći (ako dođe) oko 15000 - 20000 kn.Smijeh

Lopovi...

a što bi očekivao. Da će biti kod nas jefitvnije?
16 godina
neaktivan
LAN Warrior

daj neće tako skupo......bit će skuplje, oko 59 999-60 000  Osmijeh

RazerDinoMan & Gang 4ever 2gether
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LAN Warrior

ma nije samo u nas nego i u europi je dosta skuplje, blage se onima iz amerike

King of the South!

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
LAN Warrior

Ili blago onima koji znaju čemu služi eBay.. ;D

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 11:18 (Mayo).

0 0 hvala 0
17 godina
LAN Warrior

O.T.

"...višestruko veće cifre."

Jasno mi je da je većina ljudi koji nešto pišu (ili pokušavaju pisati) na internetu u najboljem slučaju polupismena, ali jedan ne baš tako nepoznati autor iz jednog od malobrojnih informatičkih časopisa ne bi trebao sebi dozvoliti ovakve greške.

Doduše, često se i na televiziji 'cifra' poistovjećuje sa 'brojem', ali ako je nešto prikazano na televiziji ne znači i da je ispravno (što pogotovo vrijedi za privatne TV stanice), jer cifra (ili znamenka) je još uvijek samo dio broja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LAN Warrior

sve se da sredit.. stigne warrior do kraja godine i vama za nekih 10 000kn. dogovorimo se! ;=)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LAN Warrior

kako mi je to glupo stave najacu konfiguraciju i onda pokraj napisu najmanju ciju ( 999 dolara ) mislim ono ako voc pisu da je povoljno neka onda napisu sta se onda dobije za tih 999 Viče

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LAN Warrior

Iako tekst nije senzacionalistički već ono "što se da tamo kupiti" tema je promašena jer svatko tko imalo radi sa takvom robom zna zašto u SAD stvari koštaju koliko koštaju.

U kolopletu (volim naš jezik) cijene su tečaj dolara, tržište već od bilo kojeg, mali porez i tako dalje. i nije samo IT - jednako je tako i sa autima, bijelom i smeđom tehnikom...

A u kontra napad evo i moje teme. U Hrvatskoj je IT časopis 6,20 $, koliko novaca to košta u SAD (ako ima netko info)?

-- HaHa na sve

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice