idem odma u ameriku kupit jedan! za samo 999$....ne bi rekao......kod nas bi to došlo 4 000$
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
999 $ je otprilike 4000-6000 kn
Kod nas će to doći (ako dođe) oko 15000 - 20000 kn.
Lopovi...
999 $ je otprilike 4000-6000 kn
Kod nas će to doći (ako dođe) oko 15000 - 20000 kn.
Lopovi...
daj neće tako skupo......bit će skuplje, oko 59 999-60 000 
ma nije samo u nas nego i u europi je dosta skuplje, blage se onima iz amerike
Ili blago onima koji znaju čemu služi eBay.. ;D
O.T.
"...višestruko veće cifre."
Jasno mi je da je većina ljudi koji nešto pišu (ili pokušavaju pisati) na internetu u najboljem slučaju polupismena, ali jedan ne baš tako nepoznati autor iz jednog od malobrojnih informatičkih časopisa ne bi trebao sebi dozvoliti ovakve greške.
Doduše, često se i na televiziji 'cifra' poistovjećuje sa 'brojem', ali ako je nešto prikazano na televiziji ne znači i da je ispravno (što pogotovo vrijedi za privatne TV stanice), jer cifra (ili znamenka) je još uvijek samo dio broja.
sve se da sredit.. stigne warrior do kraja godine i vama za nekih 10 000kn. dogovorimo se! ;=)
kako mi je to glupo stave najacu konfiguraciju i onda pokraj napisu najmanju ciju ( 999 dolara ) mislim ono ako voc pisu da je povoljno neka onda napisu sta se onda dobije za tih 999 
Iako tekst nije senzacionalistički već ono "što se da tamo kupiti" tema je promašena jer svatko tko imalo radi sa takvom robom zna zašto u SAD stvari koštaju koliko koštaju.
U kolopletu (volim naš jezik) cijene su tečaj dolara, tržište već od bilo kojeg, mali porez i tako dalje. i nije samo IT - jednako je tako i sa autima, bijelom i smeđom tehnikom...
A u kontra napad evo i moje teme. U Hrvatskoj je IT časopis 6,20 $, koliko novaca to košta u SAD (ako ima netko info)?