majko božja, pa što su grafičke kartice postale etalon za mjerenje vrijednosti svega na ovom forumu...sere mi se više od grafičkih kartica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha fakat
što je u rangu grafičke kartice srednjeg cjenovnog razreda ...
loooool
Obična LED sijalica iz Nexxus Lightninga bez kvantnih točaka trenutno košta 100 dolara, što je u rangu grafičke kartice iz srednjeg razreda.
Hm, zar se i autoru cijeli svijet vrti oko glupih grafičkih kartica...? No offense, ali ova usporedba je stvarno neprimjerena i bode u oči... 
A s čim bi trebao uspoređivati, pa nije ovo site za goblene!
Ljudi će stvari uspoređivati sa onim što mu je najbliže, recimo pijanac bi to uspoređivao sa gajbama pive ili bocama rakije.
Ako nemate kaj za komentirati, nemojte.
U rangu, hmm, 40 sendviča iz Pingvina u Teslinoj, ili u rangu retrovizora za Citroen C3 ....itd
HMMM,tako znaci,onda stoji usporedba s 100 UTP kabela, ili 12 tipkovnica, polovni samsungov 26 incni LCD itd
preskupo, a i tko zna kad će se to pojavit na našem tržištu
Ljudi će stvari uspoređivati sa onim što mu je najbliže, recimo pijanac bi to uspoređivao sa gajbama pive ili bocama rakije.

Neki ljudi jednostavno nemaju IQ na razini da može skužiti zaje.banciju novinara, a očigledno imaju višak vremena.
Što se tiče LED rasvjete, trenutno se ne isplati niti kad bi naručili iz Kine kontejner njih, te ih prodali po nabavnoj cijeni, jer je cijena neisplativa. Što se tiče ovih novih, očigledno je da nisu za široki spektar potrošača.
Neki ljudi jednostavno nemaju IQ na razini da može skužiti zaje.banciju novinara, a očigledno imaju višak vremena.
Što se tiče LED rasvjete, trenutno se ne isplati niti kad bi naručili iz Kine kontejner njih, te ih prodali po nabavnoj cijeni, jer je cijena neisplativa. Što se tiče ovih novih, očigledno je da nisu za široki spektar potrošača.
Ne jer dotična osoba ( znam o kome pričaš ) je bila spamer i otvarala je stotitne glupih tema i zato je dobio ban. jedna tema od njih je bila ta da spoji volan od auta na pc i igra igre a druga koje se sjecam je bila kako igrat fifu 200x sa volanom. takve ljude treba istjerat jer na m ne trebaju na forumu jer ih ima već dosta. i ne kužim kakve veze imaju tatini novčanici. evo ja osobno imam jako solidan pc i trenutno najjača igra ( gta 4 ) mi radi bez problema. Sve smo kupili ja i brat od svojih novaca a ima nas još takvih. Sumnjam da je jedan naxeem ili luxx ili tako neki pitali taticu da im da par somova da si kupi kantu za igrat igrice. ( takodjer namjerno stavljam igrice jer mi je puna ki*a te rasprave o igra/igrica ) Tako da cijela teorija ti pada u vodu (s)izgoreo.
Kud ste Vi skrenuli? Ljudi su samo skrenuli pažnju na to da je usporedba besmislena. Koliko svjetla daje LED svjetiljka, a koliko grafička kartica srednjeg razreda???!
Iako rasvjetna tijela baš i ne spadaju u IT teme, zanimalo bi me npr. na kojem naponu radi ta lampa, koliko svjetla daje itd. Komu se priča o igrama ima i teme za to.
Nisam siguran da će LED imati veći tržišni uspjeh u budućnosti, zbog tehničkih ograničenja. Već su se javile i novije tehnologije kao npr. OLED rasvjeta.
Kud ste Vi skrenuli? Ljudi su samo skrenuli pažnju na to da je usporedba besmislena. Koliko svjetla daje LED svjetiljka, a koliko grafička kartica srednjeg razreda???!
Iako rasvjetna tijela baš i ne spadaju u IT teme, zanimalo bi me npr. na kojem naponu radi ta lampa, koliko svjetla daje itd. Komu se priča o igrama ima i teme za to.
Nisam siguran da će LED imati veći tržišni uspjeh u budućnosti, zbog tehničkih ograničenja. Već su se javile i novije tehnologije kao npr. OLED rasvjeta.