Kvantne točke za LED rasvjetu

poruka: 18
|
čitano: 2.811
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kvantne točke za LED rasvjetu".
18 godina
neaktivan

majko božja, pa što su grafičke kartice postale etalon za mjerenje vrijednosti svega na ovom forumu...sere mi se više od grafičkih kartica

mama ti je biljna uš
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
protjeran

haha fakat

što je u rangu grafičke kartice srednjeg cjenovnog razreda ...

loooool

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Obična LED sijalica iz Nexxus Lightninga bez kvantnih točaka trenutno košta 100 dolara, što je u rangu grafičke kartice iz srednjeg razreda.

Hm, zar se i autoru cijeli svijet vrti oko glupih grafičkih kartica...? No offense, ali ova usporedba je stvarno neprimjerena i bode u oči... Izlanuo se

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 8:32 (bor4c).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

A s čim bi trebao uspoređivati, pa nije ovo site za goblene!

Ljudi će stvari uspoređivati sa onim što mu je najbliže, recimo pijanac bi to uspoređivao sa gajbama pive ili bocama rakije.

Ako nemate kaj za komentirati, nemojte.

1 2 hvala 0
18 godina

U rangu, hmm, 40 sendviča iz Pingvina u Teslinoj, ili u rangu retrovizora za Citroen C3 ....itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

HMMM,tako znaci,onda stoji usporedba s 100 UTP kabela, ili 12 tipkovnica, polovni samsungov 26 incni LCD itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrak 15 kiloGeek-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

preskupo, a i tko zna kad će se to pojavit na našem tržištu

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Kvantne točke za LED rasvjetu
Tomcat5 kaže...

Ljudi će stvari uspoređivati sa onim što mu je najbliže, recimo pijanac bi to uspoređivao sa gajbama pive ili bocama rakije.

bug on line nebi trebao biti grafičke on line, zašto bi prosječni bugov čitatelj znao koliko vrijedi prosječna graf. kart., ako je to bugova edukacija, nek se poklope ušima i uđu u liberalni kapitalizam ko i ostale seronje kojih mi je ionako na pretek po televizijama
mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 21:40 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Tomcat5 kaže...

potpis na ovo!

Obična LED sijalica iz Nexxus Lightninga bez kvantnih točaka trenutno košta 100 dolara, što je u rangu 554kn!Izlanuo se
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Tomcat5 kaže...

bug on line nebi trebao biti grafičke on line, zašto bi prosječni bugov čitatelj znao koliko vrijedi prosječna graf. kart., ako je to bugova edukacija, nek se poklope ušima i uđu u liberalni kapitalizam ko i ostale seronje kojih mi je ionako na pretek po televizijama
 Svakim danom uvidjam da ovaj forum postaje ( nažalost ) sve veće i veće sranje i sve se veći ludjaci skupljaju ovdje pametovat i sr*t. Da je napisao da je tih 100 $ vrijedno kao neki sat ili nešto iz svakodnevne uporabe ljudske odmah bi se našli kreteni koji bi rekli da je ovo IT forum i časopis i da oni neznanju recimo kolko košta neki parfem ali zato zna kolko košta grafička kartica prosječna. I ovo boldano me jaako pogodilo u oko. A zašto prosječni Bug čitatelj nebi znao kolko košta prosječna graf kartica. Jel je kupio Bug da čita o graf karticama i koje su cijene ili da gleda reklame o nivei hair recharge ili Hypo-alpe-adria bank. ( nije mi namjera reklamirat nikog nego samo dajem primjer reklama koje nemaju baš puno veze sa IT a u Bugu su ). Ja kupujem bug recimo kad me zanima nešto novo u svijetu IT, od grafičkih pa preko procesora do tipkovnica i mp3 playera i tako dalje. Možda sam ja lud ovdje ali meni tu nema nikakve logike što si rekao.
18 godina

Neki ljudi jednostavno nemaju IQ na razini da može skužiti zaje.banciju novinara, a očigledno imaju višak vremena.

Što se tiče LED rasvjete, trenutno se ne isplati niti kad bi naručili iz Kine kontejner njih, te ih prodali po nabavnoj cijeni, jer je cijena neisplativa. Što se tiče ovih novih, očigledno je da nisu za široki spektar potrošača.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
 Svakim danom uvidjam da ovaj forum postaje ( nažalost ) sve veće i veće sranje i sve se veći ludjaci skupljaju ovdje pametovat i sr*t. Da je napisao da je tih 100 $ vrijedno kao neki sat ili nešto iz svakodnevne uporabe ljudske odmah bi se našli kreteni koji bi rekli da je ovo IT forum i časopis i da oni neznanju recimo kolko košta neki parfem ali zato zna kolko košta grafička kartica prosječna. I ovo boldano me jaako pogodilo u oko. A zašto prosječni Bug čitatelj nebi znao kolko košta prosječna graf kartica. Jel je kupio Bug da čita o graf karticama i koje su cijene ili da gleda reklame o nivei hair recharge ili Hypo-alpe-adria bank. ( nije mi namjera reklamirat nikog nego samo dajem primjer reklama koje nemaju baš puno veze sa IT a u Bugu su ). Ja kupujem bug recimo kad me zanima nešto novo u svijetu IT, od grafičkih pa preko procesora do tipkovnica i mp3 playera i tako dalje. Možda sam ja lud ovdje ali meni tu nema nikakve logike što si rekao.
 naravno da postaje sranje na kojem se skupljaju djeca koja taticama prazne novčanike i kupuju ultrahipertuper grafičke i daju tisuće kuna više za nekoliko fpsa više, forum je postao (ostao) upravo to pista za pokazivanje konfe i imovinskog stanja u taticinom novčaniku...
vrijedi li jedna prosječna kartica više ili manje od led rasvjete...kome je to bitno i čemu teži ovaj forum sa takvim poredbama?
mama ti je biljna uš
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 9:25 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Joe Cavallo kaže...
 naravno da postaje sranje na kojem se skupljaju djeca koja taticama prazne novčanike i kupuju ultrahipertuper grafičke i daju tisuće kuna više za nekoliko fpsa više, forum je postao (ostao) upravo to pista za pokazivanje konfe i imovinskog stanja u taticinom novčaniku...
dali jedna prosječna kartica vrijedi više ili manje od led rasvjete...kome je to bitno i čemu teži ovaj forum sa takvim poredbama?
 Upravo je to problem ovog foruma, rijetko gdje ćeš vidjeti konstruktivnu raspravu o nekoj temi u kojoj se ne govori o grafičkim karticama, video igricama (ovo sam namjerno istaknuo pa nek pati koga smeta) i inim 'čudesima', već se taj cijeli forum sveo na prepucavanja klinaca čija je grafička bolja i druge gluposti...

Ispričavam se unaprijed svima zbog skretanja s teme.

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
18 godina
neaktivan
dd.inc kaže...

Neki ljudi jednostavno nemaju IQ na razini da može skužiti zaje.banciju novinara, a očigledno imaju višak vremena.

Što se tiče LED rasvjete, trenutno se ne isplati niti kad bi naručili iz Kine kontejner njih, te ih prodali po nabavnoj cijeni, jer je cijena neisplativa. Što se tiče ovih novih, očigledno je da nisu za široki spektar potrošača.

kad čovjek pita na forumu kako da volan od fiće priključi na PC nebi li odigrao simulaciju vožnje, modovi ga automatski banaju, zašto? nije li to u stvari kritika nebuloznim temama o grafikama, nabrijanim konfama i tatičinim sinovima...
mama ti je biljna uš
17 godina
neaktivan

Ne jer dotična osoba ( znam o kome pričaš ) je bila spamer i otvarala je stotitne glupih tema i zato je dobio ban. jedna tema od njih je bila ta da spoji volan od auta na pc i igra igre a druga koje se sjecam je bila kako igrat fifu 200x sa volanom. takve ljude treba istjerat jer na m ne trebaju na forumu jer ih ima već dosta. i ne kužim kakve veze imaju tatini novčanici. evo ja osobno imam jako solidan pc i trenutno najjača igra ( gta 4 ) mi radi bez problema. Sve smo kupili ja i brat od svojih novaca a ima nas još takvih. Sumnjam da je jedan naxeem ili luxx ili tako neki pitali taticu da im da par somova da si kupi kantu za igrat igrice. ( takodjer namjerno stavljam igrice jer mi je puna ki*a te rasprave o igra/igrica ) Tako da cijela teorija ti pada u vodu (s)izgoreo.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 15:03 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kud ste Vi skrenuli? Ljudi su samo skrenuli pažnju na to da je usporedba besmislena. Koliko svjetla daje LED svjetiljka, a koliko grafička kartica srednjeg razreda???!

Iako rasvjetna tijela baš i ne spadaju u IT teme, zanimalo bi me npr. na kojem naponu radi ta lampa, koliko svjetla daje itd. Komu se priča o igrama ima i teme za to.

Nisam siguran da će LED imati veći tržišni uspjeh u budućnosti, zbog tehničkih ograničenja. Već su se javile i novije tehnologije kao npr. OLED rasvjeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UniqueBug kaže...

Kud ste Vi skrenuli? Ljudi su samo skrenuli pažnju na to da je usporedba besmislena. Koliko svjetla daje LED svjetiljka, a koliko grafička kartica srednjeg razreda???!

Iako rasvjetna tijela baš i ne spadaju u IT teme, zanimalo bi me npr. na kojem naponu radi ta lampa, koliko svjetla daje itd. Komu se priča o igrama ima i teme za to.

Nisam siguran da će LED imati veći tržišni uspjeh u budućnosti, zbog tehničkih ograničenja. Već su se javile i novije tehnologije kao npr. OLED rasvjeta.

Ako malo bolje pogledaš okolo vidjet ćeš da je sve više i više ručnih lampi sa LED lampama. Mislim da neće proći puno a da će počet radit obične lampe sa LEDicama kao zamjenu za štedne ili sa wolframom.
Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice