Tko jamči da se to neće razbit ako netko slučajno stvarno ispusti tu kuglu..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako genijalno. Taj wii stvarno ima genialne kontrolore ali ovaj mi je najjaći. "nisu odgovorni za bilo kakvu štetu na TV-u, namještaju, ili druge incidente koji nastanu kao posljedica njenog korištenja..." LOL
Dobro da ne naprave kontroler i za igru vješalo!
Wii je najveće sranje kaj su ikad zmislili.
predobro.....sto sve nece izmisliti hehe 
Kako genijalno. Taj wii stvarno ima genialne kontrolore ali ovaj mi je najjaći. "nisu odgovorni za bilo kakvu štetu na TV-u, namještaju, ili druge incidente koji nastanu kao posljedica njenog korištenja..." LOL
Ovaj dio me podsjetio na jedan video gdje je igrač igrao kuglanje i taj wii kontroler mu je izletio iz ruke i pogodio lcd (il' plazmu, neznam) i normalno, tv je poplavio i izgubio je sliku (tako nešto, uglavnom nije više radio)i onda je vikao MAMA! MAMA! (na engleskom). Nasmijao sam se dobro gledajući to
Odlicno! Samo sto mislim da se ne isplati kupit samo zbog jedne igre.Nadam se da ce ta kugla sluzit i za neke druge kao sto je bocanje ili....hmm...neznam ni jednu drugu za koju bi posaluzila :D Anyway,okay stvarcica za onoga kome nije problem dati novac za tako nesto.
kad napravi wii controler za koji simulira sranje tad ću im čestitat lol
Ili kontroler za igru seksa :D
Ili kontroler za igru seksa :D
mmmm 
zako naprava.. pravi Al Bundy šth 
Wii je najveće sranje kaj su ikad zmislili.
Ti izgleda imaš 13 godina. To je najrevolucionarnija konzola ikad (ok, NES jest, ako znaš što je to). I jesi li ikad čuo za Virtual Boy?
I dosta mi je više tih naprava koliko ih ima.