Kreteni protiv linkova

poruka: 15
|
čitano: 1.436
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kreteni protiv linkova".
17 godina
Kreteni protiv linkova

Autoru teksta:

Dužnost novinara je da iznese objektivnu istinu te zadrži vlastito mišljenje sam za sebe. Da se radi o kolumni, osobni stav bi bio u redu, ali kako se radi o vijestima, pristranost je potpuno nedopustiva! Ovaj članak izgleda kao da je za naslovnicu 24sata a ne Bug.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kreteni protiv linkova

Kada bi to bilo tako onda Bug ne bi bio vise Bug, nego Vecernji list npr.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kreteni protiv linkova

Debili. Hey Jones Day, što znaci 100.000 odvjetnika na dnu mora? dobar početak (good start assholjs).

Ges kaže...

Autoru teksta:

Dužnost novinara je da iznese objektivnu istinu te zadrži vlastito mišljenje sam za sebe. Da se radi o kolumni, osobni stav bi bio u redu, ali kako se radi o vijestima, pristranost je potpuno nedopustiva! Ovaj članak izgleda kao da je za naslovnicu 24sata a ne Bug.

To je sve što se ima za reči? U neku ruku se slažem sa time. Ali daleko su 24sranja od BUG-a i po strućnosti i kvaliteti.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2008 8:22 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kreteni protiv linkova
Ges kaže...

Autoru teksta:

Ne nužno.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
neaktivan
Ges kaže...

Autoru teksta:

Važno je da se uvjek, ali baš uvijek nađe neki dežurni branitelj političke korektnosti...

Ista vrsta iritacije kao kad se netko buni kada hrvatski novinar, hrvatske televizije navija za hrvatske sportaše.

Što je tu problematično?
Zašto bi se svi morali držati nekakvih dogmi kako bi novinarstvo (ili bilo što drugo) trebalo izgledati?!

Da su svi držali dogmi "kako se nšto radi", osim što bi bili uskraćeni za masku krasnih izuma, vjerojatno bi još uvijek mislili da je zemlja ravna, jer Bože moj, i to je bila dogma.

Osim toga, evo, ja kao čitatelj BUG-a baš inzistiram na tome da novinar iznese vlastito mišljenje.

Ako ti želiš sterilne agencijske vijesti, idi na hinu ili reuters.

17 godina
MahnitiTapir kaže...
Ges kaže...

Autoru teksta:

Važno je da se uvjek, ali baš uvijek nađe neki dežurni branitelj političke korektnosti...

Ista vrsta iritacije kao kad se netko buni kada hrvatski novinar, hrvatske televizije navija za hrvatske sportaše.

Što je tu problematično?
Zašto bi se svi morali držati nekakvih dogmi kako bi novinarstvo (ili bilo što drugo) trebalo izgledati?!

Da su svi držali dogmi "kako se nšto radi", osim što bi bili uskraćeni za masku krasnih izuma, vjerojatno bi još uvijek mislili da je zemlja ravna, jer Bože moj, i to je bila dogma.

Osim toga, evo, ja kao čitatelj BUG-a baš inzistiram na tome da novinar iznese vlastito mišljenje.

Ako ti želiš sterilne agencijske vijesti, idi na hinu ili reuters.

Tako je. I meni idu na k sa svojim izljevima i željom za sterilnim vijestima.
17 godina
Kreteni protiv linkova

Upravo to, to je glavni razlog sto citam bug.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kreteni protiv linkova

Tinyurl i problem riješen, ili im i redirect smeta?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kreteni protiv linkova

Ma tesko da ce izvuci pobjedu na sudu. Kosi se sa svim ciljevima interneta. Ako im smetaju linkovi zasto jednostavno nemaknu svoju web stranicu?

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

što nemaš svoju kičmu pa ti netko kog smatraš uzorom mora crtat jel neko ovakav il onakav?

da je D.G. napisao "treba im dat guzice" ti bi prvi prvi istrčo kao dobrovoljac

I da, vijesti trebaju biti sterilne, bazirane samo na činjenicama, a sve kako bi čitaoc na temelju pročitanog mogao stvoriti vlastiti stav a ne bio ovca koja "vjeruje"...

no neka. mlad si i neiskusan te ti treba ruka vodilja... kao i ostalima ovdje koji se pjene

17 godina

Ges, ako ti se ne svidja citaj vijesti negdje drugdje,

jos bi se i slozio s tobom, ali ovdje se radi o americkom idiotizmu,

svatko normalan zna da je tuzba besmislena,

cak bi se i naljutio da ih D.G. nije popljuvao

17 godina
neaktivan

Onda je pristranost i kad mediji nazivaju Josefa Fritzla "monstrumom" ili Bin Ladena "teroristom", kad na svijetu ima ljudi koji su toliko poremećeni i desentizirani da jednog ili drugog smatraju herojima. Pitam se da li je i Ges jedan od njih ili je samo trol željan pažnje?

Barem 99% ljudi će se složiti s Draginim nazivanjem autora ove besmislene i parazitske tužbe kretenima, a onih 1% posto koji misle drukčije se ili ne razumiju u tematiku ili imaju emocionalnih problema.

I da, nek mi Ges oprosti ako sam ga natjerao da čita vijesti na BOL-u. Više te neću tjerati, majke mi!

17 godina
Zdenko kaže...

Onda je pristranost i kad mediji nazivaju Josefa Fritzla "monstrumom" ili Bin Ladena "teroristom", kad na svijetu ima ljudi koji su toliko poremećeni i desentizirani da jednog ili drugog smatraju herojima. Pitam se da li je i Ges jedan od njih ili je samo trol željan pažnje?

upravo tako. to je pristranost... nama je Bin Laden terorist zato jer svugdje gdje pišu o njemu pišu da je terorist. no ako je on tako loš čovjek, zašto ga drugi slijede? možda zato jer on za njih i nije tako loš čovjek sa krivim ciljem. također, što je nama Hrvatima Bin Laden ikad učinio??? Isto ti vrijedi i za Busha - za neke je on debil a za milijune Amera je on obećani predsjednik kakvog bi stavili na doživotnu funkciju predsjednika

stoga, nije li ovca svatko tko se slži sa stavom da je Bin Laden terorist iako mu ovaj ama baš ništa nije napravio nit direktno nit indirektno!

upravo zbog toga što mediji odlučuju tko je terorist a tko svetac, imamo ovakav svijet kakav imamo...

i da: ja možda jesam trol ali ti si ovca - radije bi da me drugi smatraju glupim neg da sam glup po defaultu
17 godina
PaleRider kaže...

Ges, ako ti se ne svidja citaj vijesti negdje drugdje

rado, ali kao što vidiš, ako me se na jednom Bugu popljuje jer se zalažem da mi svi skupa dobivamo čistu informaciju, što onda misliš kako je drugdje?
Grdo sam se prevario kao mlad kad sam mislio da su informatički pismeni ljudi skloni razmišljanju - isti ste ko i sve ostale ovce...
17 godina
protjeran
Kreteni protiv linkova

Svako malo se nađe neki genijalac koji u komentaru na vijest nađe pokoju gramatičku grešku ili se nađe moralizirati. Mislim čemu sve to? Pa nije BUG jedini "portal" sa vijestima, ima ih hrpa drugih pa ne vidim razloge da se mora tražiti dlaka u jajetu ovdje. A također svaki od tih genijalaca si neka nađe besplatni hosting, skine si besplatni CMS (joomla,mambo,drupal and shit) i neka šiba svoje zamisli kako misli da bi trebalo biti, nitko ih ne tjera da moraju biti ovdje.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice